Tüm gümrük vergisi, ek vergi ve distribütörün kendine ait 20 servis açma zorunluluğundan muafız. Sosyal medyadaki tepkilerin aksine modellerimize çok yoğun ilgi var. Aralıkta 6.500 adetten fazla sattık, 2025'te 50 bin adede ulaşırız. Fiyat tartışmalarına katılmıyorum, Türkiye şartlarında kendi segmentlerinde en ulaşılabilir fiyatlarla araç satıyoruz. Çin fiyatları ile hatta bazı Avrupa ülkeleri ile karşılaştırma doğru değil. 3. çeyrekte Sealion 7 modelimizi getireceğiz asıl sürpriz ise mart ayında 7 koltuklu 4 çeker elektrikli yeni Tang gelecek. Ürün gamımımızın en üst SUV modeli olacak. Atto 2 ise bu yıla yetişmeyebilir. Öncelik bizde değil. |
BYD Türkiye Genel Müdürü İsmail Ergun'dan çok özel açıklamalar‼️
-
-
Madem pahalı tükanın önünü kapatma kardeşim...
Git sen ucuza vosvos al. Hem bileklerin gelişir koltuğu indir kaldır, bagajı aç kapa yaparken...
Alana satana da ağzını bozup kendi sıfatını tarif etme.
-
Merhaba herkese,
Tüm gümrük vergisi, ek vergi ve distribütörün kendine ait 20 servis açma zorunluluğundan muafız.
Sosyal medyadaki tepkilerin aksine modellerimize çok yoğun ilgi var. Aralıkta 6.500 adetten fazla sattık, 2025'te 50 bin adede ulaşırız.
Cidden af buyurunda APTAL bu şahıs.Zaten tepki görüyorsun türk kamuoyundan/araç alacak tüketiciden.Birde nanik der gibi ondan muhafız,buna tabi değiliz diyip insanları tahrik etmenin herhangi bir mantıklı tarafı hiç yok ne pr açısından nede başka açıdan.Bu açıklama baştan aşağıya eksi yazar byd ye.
-
Ne düşündüğün kimsenin umurunda değil, en azından benim umurumda değil.
Düşüncelerini yazmak için illa senin gibi düşünmeyenlere hakaret etmek zorunda değilsin.
Alan memnun satan memnun, sana mı düştü kim enayi kim değil.
-
Kardeşim sen sıkıntılımısın, düşüncelerimi begenmeye bilirsin enayi derken kötü anlamda mı diyoruz matematik ortada ona karışma buna ses etme haksız olan duruma el atma eee ne diye var o zaman bu forum veya ne diye insanız.
Mantıksız veya soygun varsa ve buna kimileri erişebilir diye doğrumu oluyor. Bu kafayla devam edin kardeşim tamam. Ben ara ara fikrimi yazarım kimisi takar kimisi takmaz gelip beni tahrik etme kardeşim karşı tezini söyle bana bundan bundan dolayı burada bu fiyat var de bende eyvallah haklılarmış deriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden tepki görüyorlar? BYD sitesinde 24 adet servis görünüyor şuan zaten.
Diğer konularda aldığı teşvikleri de zaten herkes biliyor. Fabrika açma garantisi verdiler.
Bu ifade de bilinmeyen bir şey mi var? Bir takım insanlar adamları bedava araç satacak diye lanse etti, beklenti oluştu, bunun sorumlusu marka değil.
Aracı daha ucuza satmalarına devlet izin verir mi sizce? TOGG ne olacak? Türkiyede üretim yapan yılların yerleşik markaları ne olacak?
PSA VAG tamam satsınlar bizde evimize dönelim der mi?
Şuan ki byd fiyatları dahi çok ucuz bulunuyor PSA tarafından.
-
'enayi derken kötü anlamda mı diyoruz'
Burdan sonrası önemli değil benim için...
başka diyeceğim yok.
İnsan olmaya dikkat ediyorsak, kendimiz gibi düşünmeyenlere saygı duymalıyız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkCA'enayi derken kötü anlamda mı diyoruz'
Burdan sonrası önemli değil benim için...
başka diyeceğim yok.
İnsan olmaya dikkat ediyorsak, kendimiz gibi düşünmeyenlere saygı duymalıyız.
Garip adamsın. Bak güzel kardeşim o araçları illaki alacak olan çıkacak ama ticari ahlak diye bir şey var.
Sen degomoji yapmaya devam et. Fiyatlandırmanın hak ettiği değeri o değil piyasa daki diğer firmalara ayıp olmasın veya satışına taş koymasın diye yapıldığını sende söylüyorsun, bu ne demek peki?
Kapitalist liberal artık hangi ekonomik düzen varsa bilemiyorum fakat hepsi beraber milleti soyduklarını demek abest değil bunu savunmak abest. Yedek parçadan geçirirler her yerden tuttuklarını koparıyorlar hala piyasa piyasa.
Anlaşıyorlar kardeşim rekabet etmemk için bu senin benim herkes için kötü bir durum. Kaliteyide düşürür hizmetide.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiemre61 -- 24 Ocak 2025; 15:5:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Merhaba öncelikle.Siz benim neyi anlatmak istediğimi anlamamıssınız.İsteyen istediği fiyata satabilir.Almıştır teşviği zarrabın dediği gibi MEMURUN PARASINI ÖNDEN VERECEKSİNİ gerçekleştirip onuda yapmışlardır bir kucak zaten olmadan şu anki trde iş olmuyor.Ben düşeceği gibi bir zanna kapılmamıştım,bunu elektriklide dolu batarya pompaladı ki diğer oyuncular ve erk buna izin vermez,o vakit bolca ovüp DAHA NE OLSUN diye güzellediği markanın amacı olarak MAKE MONEY dir ötesinde bu fiyatı /piyasayı kimseye kırdırmazlar ki bir nevi tröst oluşmuş,servisi gerek sıfır araç satıcısı keza piyasayı yağmalamışlardır ve hakim zihniyet hüküm sürdükçe artarak çoğalacaktır.Çok ötesinde çok uzun yıllar çinli marka ile çalıştığım için zihinlerini nasıl çalıştıklarını bilirim.Benim eleştirim gm olan kişiye.Gerçekten sığ bir karaktermiş.Az kalmış galerici üslubu ile devam edecekmiş.Burada insanları tahrik etmeye gerek yok.Nanik diyerekte bir şeye varılmaz.Nezaketle açıklarsın durumu kamuoyunu bilgilendirirsin.
Bu arada minik aracı hariç diğer araçlar piyasanın altında rekabetçi fiyatlara sahip.
-
quote:
Orijinalden alıntı: froster2006Merhaba öncelikle.Siz benim neyi anlatmak istediğimi anlamamıssınız.İsteyen istediği fiyata satabilir.Almıştır teşviği zarrabın dediği gibi MEMURUN PARASINI ÖNDEN VERECEKSİNİ gerçekleştirip onuda yapmışlardır bir kucak zaten olmadan şu anki trde iş olmuyor.Ben düşeceği gibi bir zanna kapılmamıştım,bunu elektriklide dolu batarya pompaladı ki diğer oyuncular ve erk buna izin vermez,o vakit bolca ovüp DAHA NE OLSUN diye güzellediği markanın amacı olarak MAKE MONEY dir ötesinde bu fiyatı /piyasayı kimseye kırdırmazlar ki bir nevi tröst oluşmuş,servisi gerek sıfır araç satıcısı keza piyasayı yağmalamışlardır ve hakim zihniyet hüküm sürdükçe artarak çoğalacaktır.Çok ötesinde çok uzun yıllar çinli marka ile çalıştığım için zihinlerini nasıl çalıştıklarını bilirim.Benim eleştirim gm olan kişiye.Gerçekten sığ bir karaktermiş.Az kalmış galerici üslubu ile devam edecekmiş.Burada insanları tahrik etmeye gerek yok.Nanik diyerekte bir şeye varılmaz.Nezaketle açıklarsın durumu kamuoyunu bilgilendirirsin.
Bu arada minik aracı hariç diğer araçlar piyasanın altında rekabetçi fiyatlara sahip.
Yazdıklarınızın fiyatla ilgili kısmına katılıyorum.
İş BYD nin tasarrufunda değil. Bundan daha ucuza sattırmazlar, buna dahi kota koyuldu.
BYD müdürünün ne dediğine baktım bana anormal gelmedi tamamını okuyunca ama düşüncenize saygılıyım.
BYD kullanıyorum ve çok uygun fiyata aldığımı düşünüyorum. Neye göre derseniz, aldığım ürüne göre derim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne demek sana ne? kendi milletine bu kadar düşman başka bir toplumda yoktur.
-
KERİZ DEĞİLİM -> DEVLETE GİDECEK VERGİYİ BAŞKASINA ASLA ÖDEMEM, VERGİLERİN NASIL KULLANILDIĞI BAMBAŞKA BİR KONUDUR
VE " BİZİM İÇ MESELEMİZDİR"
Avrupada artık konsept/şasi/batarya kapasitesi olarak ıskartaya çıkan Dacia Spring gibi araçlara teşvik, faizsiz kredi ile nerdeyse motorsiklet fiyatına muamele, alım satım yapılırken bu ülkenin zaten kıt kaynaklarının distributore ve BYD firmasına kolay para olarak fonlanmasını asla kabul etmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 25 Ocak 2025; 12:30:12 > -
bence disbürötürü aradan çıkarmaları gerek direk byd gelsin.ayrıca istanbulda baya satmış çok görmeye başladım.
-
‘Minik arac”ın da fiyatı gayet uygun :) BYD’nin Türkiye fiyat politikasını eleştirenler kafalarını kumdan çıkarıp, biraz yerli ve Avrupa piyasa fiyatlarına baksınlar. Ama asıl önemlisi BYD’ye üretim tesisi kurma karşılığında verilen sıfır gümrük vergisi teşviği, kurulması öngörülen araç üretim kapasitesinin adet olarak %15’i ile sınırlı. Manisa’da inşa edilecek fabrikanın ilk aşama araç üretim kapasitesinin 200.000 adet/yıl olduğu söyleniyor. Eğer bu doğruysa, gümrük vergisi teşviği sadece teşvik belgesi tarihinden itibaren ithal edilecek ilk 30.000 araca uygulanabilecek. Söz konusu 30.000 aracın gümrük vergisiz ithalatı tamamlandıktan sonra ithal edilecek tüm araçlarda Çin menşeli otomobillere uygulanan normal gümrük vergileri ne oranda ise o oranda gümrük vergisi uygulanmaya tekrar başlanacak. Bu durum, yani ithalata gümrük vergisi uygulaması, Türkiye’de kurulmakta olan fabrikanın 2026 olarak tahmin edilen üretime başlangıç tarihinden sonra da devam edecek. Dolayısıyla, verilen teşvik ithal edilen ve satılan araç sayısıyla sınırlı ve bu sınır tahminen sadece 30.000 adet! Geçen sene sonundan beri gerçekleşen teşvikli BYD satışlarına bakılırsa, BYD şimdiden bu sınırın %20’sini kullanmış görünüyor. Yani şunun şurasında 3-4 ay sonra gümrük vergisi geri gelerek teşvik öncesine dönecek… O zaman da fiyatlar bu seviyede kalmaya devam eder mi, varın orasını da siz hesaplayın! Bu nedenle, ‘BYD yüksek fiyatlama yaptı, araçlar elinde kalacak, fiyatla düşecek’ korosunu hiiiiç dinlemeden gidip kaporamı yatırdım ve Seal u ev aracımın teslimini keyifle beklemekteyim…
-
Sıfır BYD alan biri net olarak Türk düşmanıdır. Polis bu şahısları takibine almalıdır. Bu toprakların ekmeği suyu havası onlara haramdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamın kılık ve kıyafeti, diksiyonu ve düşünce yapısını görünce olay bitiyor. Çinliler vizyonsuz bu kadar demek ki. Herhangi bir avm'ye girsen, bu adamdan daha şık ve vizyonlu birini görme ihtimalin yüksek.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Merhaba herkese, Tüm gümrük vergisi, ek vergi ve distribütörün kendine ait 20 servis açma zorunluluğundan muafız. Sosyal medyadaki tepkilerin aksine modellerimize çok yoğun ilgi var. Aralıkta 6.500 adetten fazla sattık, 2025'te 50 bin adede ulaşırız. Cidden af buyurunda APTAL bu şahıs.Zaten tepki görüyorsun türk kamuoyundan/araç alacak tüketiciden.Birde nanik der gibi ondan muhafız,buna tabi değiliz diyip insanları tahrik etmenin herhangi bir mantıklı tarafı hiç yok ne pr açısından nede başka açıdan.Bu açıklama baştan aşağıya eksi yazar byd ye. |
Benzer içerikler
- rft lastik dezavantajları
- tct şanzıman
- megane 4 1.3 tce hangi yağ kullanılır
- motor suyu fazla olursa ne olur
- avrupa yakası araba kullanma yerleri
- byd menzil
- 2023 en çok satan arabalar
- katı hal batarya
- tesla model y juniper
- 2025 golf fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X