Şimdi Ara

BYINTEK MARKA PROJEKSİYON CİHAZLARI ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
28
Favori
26.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam benzer bir durumu ben de yaşadım, 2 ya da 3 kez oldu.. Cihazı kapatıp açtığımda düzeliyor ama artmasından çekindiğim için ürünü iade ediyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merttly M kullanıcısına yanıt

hdmi girişinde bilgisayar ekranı yansıtıyorum böyle bir sorun yaşamadım akşamları 2-3 saat açık kalıyor , xiaomi miboxumda var ondada böyle bir sorun olmadı ama tekrar dikkatli deneyeceğim.

Başka bir hdmi kablo denediniz mi? (4k Altın uçlu hdmi kablo kullanıyorum mcdodo marka)

• herkese selam projektör arayışındayım sizce bu ürün iyi midir?

BYINTEK MARKA PROJEKSİYON CİHAZLARI ANA KONU
    BYINTEK MARKA PROJEKSİYON CİHAZLARI ANA KONUamazon
    BYINTEK U4 Projektör Mini 1080P Projektör LED WiFi 6 BT5.0, Otomatik odaklama, Açık Taşınabilir Film Projektörü, Ev Sineması/Outdoor/İş/Oyun/Öğretimi için
    https://www.amazon.com.tr/BYINTEK-U4-Projekt%C3%B6r-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-Projekt%C3%B6r%C3%BC/dp/B0D5R5QC6W/ref=sr_1_1?m=A1W9H33XI09QB&marketplaceID=A33AVAJ2PDY3EV&s=merchant-items&sr=1-1
  • Bu üründen geçtiğimiz günlerde kendim sipariş verdim.Vankyo alacaktım sonra bunu gördüm. 4,500 liraydı düşmesini bekledim. Vankyo da 4300 dü sanırım. Byintek x30 sahibiyim ancak milli maçlar başlayacak bazı maçları arkadaşımda izliyoruz ona giderken taşıyabileceğim bir model arıyordum bunu gördüm. Diğer sitelerdeki dandik ürünler bile 4,500 TL bandından başlıyor. Bence o fiyat bandında gayet iyi.

ürün elime geçince daha detaylı bir inceleme yapacağım. Byintek x30 dan memnun kalmıştım umarım bu da f/p ürünü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welvoy -- 4 Haziran 2024; 20:41:21 >

• Welvoy W kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ürün sanırım yeni hiç bir yerde yorum inceleme göremedim. Hy320 ve bu ürün arasında kaldım. Hy320 2361 lira, bu işe 3000 lira kararsız kaldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet yeni gibi ben bayadır mini projeksiyon arıyordum yeni gördüm bir kaç gün oldu alalı . Hy320nin yorumları baya kötü. Byintek daha f/p gibi geliyor kullanan biri olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welvoy -- 4 Haziran 2024; 19:54:37 >
  • Aliexpress byintek mağazasında çok yüksek vergi çıkıyor 

Amazon dan alındığında vergi çıkmadığına emin misiniz? Kapıda 2.350 tl vergi ödemesi çıksın istemem.

Çin'den mi geliyor yoksa amazon Avrupa deposundan mi?

BYINTEK MARKA PROJEKSİYON CİHAZLARI ANA KONUeksi up
    screenshot_20240606-234214 - Eksi Up
    https://eksiup.com/p/g7672142ujhv
  • A.C. kullanıcısına yanıt
    Çin'den geliyor. Şu ana kadar kimseye vergi çıkmadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A.C. kullanıcısına yanıt

Bende aldım amazon üzerinden 8-10 gün arası geliyor. Bayram vs olmazsa. Vergi çıkmadı çıkmıyor da 65 dolar gösteriyorlarmış sanırım satış tutarını bu sebeple çıkmıyor vergi. Hem aliexpress de daha pahalıydı Byintek x30 özelinde konuşuyorum tabii ki. Satıcı yine byintek official store'du.

• merttly M kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de var.. ne yaptınız herhangi bir çözüm bulabildiniz mi

• Skywalker670 S kullanıcısına yanıt

Bende iki kez bu şekilde sorun oldu ancak bir daha karşılaşmadım. Cihazın yenisini sipariş edip elimdeki ürün için iade işlemi başlattım.

• Arkadaşlar bana da ilk geldiğinde beyaz lekeler vardı görüntü karanlıkken ekranın ortasındaki rahatsız ediyordu kafama takılmıştı ölü pixeldir falan diye ama üstteki yuvarlak kapağı çıkartıp saç kurutma makinesi ile hava püskürtünce çoğu kayboldu ve anladım ki tozmuş bunlar. Beyaz ekranda da siyah lekeler olabiliyor onlarda toz galiba. Tekrar tozlanıyor tabi zamanla ben de ayda bir falan temizliyorum. Kapak baya zor açılıyordu benimkinde ben de biraz yağ damlattım tırnak yuvalarına ve sonuna kadar çevirmiyorum biraz açık bırakıyorum.

• merhabalar,

balkonda kullanmak icin x30 almayi dusunuyorum. siklikla mac izleyecegim belki ara sira film izlerim. icerdeki samsung tv de mac izlemek icin yillardir hdmi ile laptop bagliyorum yani hdmi ile baglayip izlemeye aliskinim. Bu urunde de linux oldugu icin ayni sekilde devam edecegim ama eger maclarda gene hdmi baglasam dahi mi box falan almadan hem youtube u 1080p izletebilecek hem stremio yukleyebilecegim bir cihaz varsa onu da incelemek isterim.

Oneriniz var midir

• Selamlar, kendi browser’s üzerinden tabii sitesinden maçı izleyemiyorum. Sanırım reklam engelleme muhabbetinden dolayı. Farklı bir browser önerinin var mı veya çözümü biliyor musunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ürün geldi mi hocam? geldiyse yorum yapabilir misiniz?

• Byintek x30 un oyun konsolu performansı nasıl? İnput lag yani gecikme hissediliyor mu? Donma takılma oluyor mu? Bir de cihazın toz koruması nasıl? Lensin içine toz kaçma olayı var mı yoksa wanbo gibi kapalı sistem mi? X30 alacağım büyük ihtimal ama şu u4 projeksiyonda ilgimi çekti full hd değil gerçi ama alan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

• PowerNowa kullanıcısına yanıt

Merhabalar ürün cumartesi adrese gelmiş ancak henüz tatilden dönmedim çarşamba günü inceleme fırsatım olacak.

Gümrüğe takıldı mı diye soranlar olacaktır. Hayır takılmadı.

• arkadaşlar merhaba, 2-3 aylık X30 açılır açılmaz kapanıyor. görüntü geliyor mavi ekran logo, 1 saniye ya geçiyor geçmiyor kapanıyor hemen. cihaz sıcak değil, soğuk. çözüm hakkında önerisi olan var mıdır?

@RUGASHEN hocam siz de aynı problemi yaşamışsınız sanırım. Bir çözüm bulabildiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanka -- 25 Haziran 2024; 19:7:53 >

Full hd değilmiş başlığı yanıltıcı 720p gösteriyor altta özelliklerde.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.