Şimdi Ara

BYINTEK MARKA PROJEKSİYON CİHAZLARI ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
366
Cevap
28
Favori
26.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 metrelik hdmi ile bağlıyorum hiç sorun yaşamadım yaklaşık bir yıldır. Hem digitürkte hem pc de sorunsuz kullanıyorum.

Bugün güncelleme gelmiş güncelleme yaptım ama bir değişiklik göremedim.

Cihazda benim sorunum zaman zaman ekranın farklı köşelerinde beliren parlaklık sorunu yaşıyorum. Bir köşe bir kenar bazen daha parlak oluyor parlaklık yansıyan görüntünün dışına çıkıyor zamanla bazen düzeliyor bazen 1 aya yakın sürüyor. Yaşayan veya çözen oldu mu bu durumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazım artık wifi ağlarını görmüyor sıfırlama yaptım ama düzelmedi ne yapmalıyım sizce başına gelen oldu mu

• Arkadaşlar byintek x30 cihazı alalı aylar oldu ama ssiptv açılmadığı için cihazdan soğumuştum kullanmıyordum. Bugün bi azimle araştırmaya başladım ve iptv sorununu sanırım çözümledim Benim durumumda olup çözüm arayanlar için paylaşmak istedim. clouddy uygulaması sorunu çözdü, Netrange market içinde mevcut ve 1 yıllık üyeliği 2 dolar👍

• BYINTEK ne ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 21 Ocak 2025; 10:16:2 >
  • Bawwgs33 kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam şimdilik deneme sürümü ile normal TR kanal listesini açtım sorunsuz çalışıyorum. Bu uygulamayı add favorit demek için kırmızı tuşa basın diyor ama kumanda da öyle bir tuş yok nasıl ana sayfaya yada ekleyebilirim biliyormusunuz

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.