< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 11 Eylül 2024; 14:46:12 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
BYINTEK MARKA PROJEKSİYON CİHAZLARI ANA KONU (18. sayfa)
-
-
Telefonu(iPhone) yansıtıyorum. Tablet hakkında bir bilgim yok ama o da oluyordur. Bir farkları yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -Nautilus-
Merhaba arkadaşlar. Aldığım X30'da birkaç problem çıktığı için iade etmek istiyorum. İade için Samsung'da bir adrese göndermemi istediler. Amazon üzerinden iade açmadığım için bir sorun çıkar mı? Bir de kargo ücretini benim mi ödemem gerekiyor? Tecrübesi olan arkadaşlar cevap verebilir mi?İade ettiniz mi hocam? Sıkıntılar neydi bu arada?
-
-
Bu kulak temizleme çubuğu ile temizliyorlardı hocam, ytb de vidyosu var deniyordu. Denediniz mi? Bu sebeplerle uğraşmamak için yeni çıkardıklarını alsak mı bunu verip derken vergiler değişince öylece kaldı. Bende de alt tarafta tozdan yansımalar var ama pek dikkat etmemeye çalışıp idare ediyorum. Böyle güzel bir cihazda böyle toz olayını çözmemeleri cidden saçmalık...
-
Videoya baktım ama ekrana ulaşmak için cihazı tamamen sökmek gerekiyor. Elim yatkın olmasına rağmen her seferinde bu kadar sök tak işi çok güvenli gelmedi bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 19 Eylül 2024; 15:48:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Byintek X30 modelini nisan ayında Amazon üzerinden satın aldım. Aslında fiyatına göre çok kaliteli bir cihaz. Her şey yolunda kullnanırken birden üst kısımda 2 yerde hafif gölgelenme olduğunu farkettim ve firmaya mail attım. Üründe kusur olduğunu ve değiştirebileceklerini söylediler ancak yeni yürülüğe giren vergi yasası sebebiyle mağdur olabileceğimi belirttiler. İsterseniz tamir üzreti belirleyin dediler ve ben 5.500TL'ye aldığım cihaz için 2000TL tamir fiyatını bildirdim ancak kabul edilmedi. Ancak 800 TL ödeyebileceklerini söylediler. Ben de hiç yoktan iyidir diyerek kabul ettim :) Kullanıma engel değil ancak 4-5 aylık bir cihazda bir sorun çıkması insanı üzüyor. Bu da çin'den ucuz mal almanın bedeli oluyor. Kargo ve vergi konusunda mağdur olmamanız için bu bilgiyi paylaşmak istedim. :)
-
Öncelikle hayırlısı olsun bende de var aynı cihazdan aldıktan 1 2 ay sonra açtığımda ekranda değişik şeyler gözüktü.saticiyla iletişime geçtim üründe bir kusur olmadığını arada açılırken böyle sorunlar olabiliyormuş falan dedi gümrük sorunları ile yeni cihaz gonderemediklerinden bahsetti cihazı sabitleyip tripod a kapatıp açılınca düzeldi devam etmesi halinde ne yapmam gerekiyor dedim cevap bekliyorum suanlik bir sorun yok nadir olsada arada yapıyor ilk yaptiginda elektriğim çekildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Open browser üzerinden film sitelerine girip film izleyemiyorum. Play e basıyorum, dönüp duruyor. Yaşayıp çözüm bulabilen oldu mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternetin olmadığı yerde film izlemek için
Kendi hafızasına
Netflix den film indirerek kullanmak istiyorum
Hangi projeksiyon cihazı tavsiye edersiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar aranızda byintek x30 satan varmı ?
kendi cihazımı aracımın kapılarını kilitlemedim geldiğimde başka eşyalarımla beraber çalınmıştı.
-
byintek x30 cihazıma hdmi kablosuyla bilgisayarımı bağlamaya çalışıyorum. bunun için 10 metrelik hdmi kablosu aldım. cihazda hdmi'a geçiş yaptığımda görüntü 1 saniyeliğine siyah ekran olup sonrasında standart hdmi menüsündeki 2 uyarı ekrana geliyor bilgisayarımın görüntüsünü projeksiyonda alamıyorum. cihazda sorun olup olmadığını test etmek için masaüstü bilgisayarımdaki monitörüme bağlı 1.5 metrelik hdmi kablosuyla denediğimde görüntü sorunsuz yansıyor. 10 metrelik kabloda sorun vardır diye düşünüp başka bir satıcıdan 10 metrelik bir kablo daha aldım onda da bir önceki aldığım kabloyla aynı paket içerisindeki kablo geldi onda da aynı problemi yaşadım. problem kablonun uzunluğundan vs. mi kaynaklı yoksa seçmem gereken kabloda olması gereken bir özellik var mı ?
-
Evet kablo uzunluğundsn kaynaklanıyor. Bir videoda 9 MT den fazla kabloda sorunlar yaşandığını öğrenmiştim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Videoyu hatırlıyorsanız iletebilir misiniz rica etsem
-
Byintek x30a klavye mouse bağlamayı deneyen oldu mu? Bende çalışmadı da.
Bende de çalışmadı hiçbir cihaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cooxedbyintek x30 cihazıma hdmi kablosuyla bilgisayarımı bağlamaya çalışıyorum. bunun için 10 metrelik hdmi kablosu aldım. cihazda hdmi'a geçiş yaptığımda görüntü 1 saniyeliğine siyah ekran olup sonrasında standart hdmi menüsündeki 2 uyarı ekrana geliyor bilgisayarımın görüntüsünü projeksiyonda alamıyorum. cihazda sorun olup olmadığını test etmek için masaüstü bilgisayarımdaki monitörüme bağlı 1.5 metrelik hdmi kablosuyla denediğimde görüntü sorunsuz yansıyor. 10 metrelik kabloda sorun vardır diye düşünüp başka bir satıcıdan 10 metrelik bir kablo daha aldım onda da bir önceki aldığım kabloyla aynı paket içerisindeki kablo geldi onda da aynı problemi yaşadım. problem kablonun uzunluğundan vs. mi kaynaklı yoksa seçmem gereken kabloda olması gereken bir özellik var mı ?
bir önceki mesajda 10 metrelik hdmi kablosunda görüntü aktarımının olmadığını söylemiştim. bugün 5 metrelik kablo ile denedim onda da görüntü aktarımında sorun yaşıyorum. cihaza hdmi bağlayanlar kaç metrelik kablo kullanıyorsunuz acaba bilgilendirebilirmisiniz ?
-
1.5 mt’lik kablo ile ps5 için kullanıyorum, ara sıra da 1 mt’lik sanırım type-C hdmi ile PC bağlıyorum
Cihaza güncelleme gelmiş. Güncelledim ama incelemeye zamanım olmadı. Bir farklılık gören var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X