Şimdi Ara

BYINTEK MARKA PROJEKSİYON CİHAZLARI ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
28
Favori
25.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

valla biz terasta akşam üzeri (tam hava kararmadan) bile izliyoruz bir sıkıntı yaşamadık. beni çok tatmin etti görüntü kalitesi. malzeme kalitesi evet yetersiz olabilir ama görüntü kalitesi ve otomatik focus özelliği çok iyi.

• 150 euro olan sınır 30 euroya düşürüldü şuan alındığında gümrüğe takılır mı
  • BoltAction kullanıcısına yanıt

@BoltAction

Bahsettiğiniz ürün maalesef yazdığı gibi native 1080p değil 1080p destekli olarak geçiyor ancak turuncu sitedeki yorumlara bakıldığı zaman 720p bile olmadığı yazılmış. Native 1080p cihazlar Türkiye pazarında 10 bin civarı başlangıc fiyatıyla satılıyor.1080p yazılması tamamen satıcının kurnazlığı. Native 1080p f/p olarak X30'dan uygununu bulmak çok zor.

Yeni gümrük yönetmeliğiyle beraber BYINTEK'de Türkiye satışlarını durduracaktır. Şu andan itibaren almak riskli olur büyük ihtimal gümrüğe takılacaktır. X30, X25, U4 model sahipleri çok uyguna almış oldu artık bu fiyatlara böyle cihazlar bulmak hayal oldu diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welvoy -- 7 Ağustos 2024; 16:54:43 >
  • Welvoy W kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam. Lisansı sayesinde Amazon prime dizi-filmleri çok çok kaliteli izleniyor
  • Merhaba arkadaşlar. Alıp almamakta karsızdım ama gümrük meselesi ortaya çıkınca daha fazla düşünmenin manası yok deyip 6 Ağustos'ta X30 sipariş verdim.

Daha önceden alan arkadaşlar, takip kodunuzu 17track.net üzerinden sorguladığınızda şu aşamadan kaç gün sonra ürünün elinize geçmiş olduğunu paylaşırsanız sevinirim. Yeni sipariş verenler için de alıp alamayacağına dair bir fikir oluşur. Benimki şu an bu durumda:

BYINTEK MARKA PROJEKSİYON CİHAZLARI ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 8 Ağustos 2024; 16:44:2 >

• -Nautilus- kullanıcısına yanıt
  • mrkrc kullanıcısına yanıt
    Anlamadım hocam. Teslim edilmedi mi hâlâ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkrc

2 nisanda sipariş verdim. 23 nisanda Aras kargo gümrükten aldı, 24’ünde bana teslim edildi. 3 hafta kadar sürdü
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    PALTR0001008858YQ, süreçlere bakabilirsiniz

• Zamanında almışız... U12 ye aklım takılıp duruyordu, inceleme bekliyordum. Muhtemelen 480p amazon-netflix. X30 la inşallah uzun süre devam ederiz. Bence son siparişlerde teslim olur, amazonun gümrük politikası sanki temu ve aliexpressten farklı. Sorunsuz takılmadan elinize geçer umarım.
  • mrkrc kullanıcısına yanıt
    Geç kargolamışlar ama hızlı gelmiş. Taşıyıcı firmalar farklı ama yetişir gibi görünüyor. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welvoy

@BoltAction

Bahsettiğiniz ürün maalesef yazdığı gibi native 1080p değil 1080p destekli olarak geçiyor ancak turuncu sitedeki yorumlara bakıldığı zaman 720p bile olmadığı yazılmış. Native 1080p cihazlar Türkiye pazarında 10 bin civarı başlangıc fiyatıyla satılıyor.1080p yazılması tamamen satıcının kurnazlığı. Native 1080p f/p olarak X30'dan uygununu bulmak çok zor.

Yeni gümrük yönetmeliğiyle beraber BYINTEK'de Türkiye satışlarını durduracaktır. Şu andan itibaren almak riskli olur büyük ihtimal gümrüğe takılacaktır. X30, X25, U4 model sahipleri çok uyguna almış oldu artık bu fiyatlara böyle cihazlar bulmak hayal oldu diyebiliriz.

Hocam benim büyük beklentim yoktu, android ve 1080p olması yeterliydi. Ama detaylı incelediğimde 3 ölü piksel vardı, iş yerinde kısıtlı bir alanda baktmıştım, iyi gözüküyordu ama eve gidip ekranı büyütünce 1080p olmadığını anladım. İşletim sistemi sıkıntısızdı, ip tv bile yükledim. Ama görüntü gerçekten şişirildiği kadar değil. İade ettim. Vankyo 495w aldım. Byinteki malesef geçerli bir fatura kestiremeyeceğim için alamadım.

• BoltAction kullanıcısına yanıt

Keşke Torıma T11 almak yerine hy300 alsaydın torıma t11 bende aldım açıklama kısmına android 12 yazmışlar ama android9 ile geliyor ve yükselmiyor. 1080p de değil o cihaz bu arada.

• Byintek x30 modeli için projeksiyon askı aparatı yada duvara monde edebileceğim bir stand varmı

Ayrıca bu perdeyi gorseldeki gibi nasıl çerceveli TV gibi gözüken şekilde yapabilirim projeksiyon yolda henüz gelmedi ayrıca byintek x30 modeli 3-4 metreden maximum genisliği sağlarmi

• proniq13 P kullanıcısına yanıt
    Max goruntuyu yajlasik 5 metre gibi bir mesafeen veriyor.
    Ben wanboo nün tripodunu aldım. Perde ise manuel 244x200 aldım. Gerçekten harika bir cihaz. Her akşam evde sinema keyfi çok güzel oluyor
  • saredsa kullanıcısına yanıt
    Duvara asmalı perde oluyor mu
  • saredsa kullanıcısına yanıt

Tripod un linkini iletirmisiniz uyumlu olduğunu nasıl anladiniz

• Second sister kullanıcısına yanıt

İade ettim zaten, Vankto 495e aldım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.