Bağlantı yuvaları standart neredeyse tüm modellerde. Bende aldım, çok sağlam. |
BYINTEK MARKA PROJEKSİYON CİHAZLARI ANA KONU (17. sayfa)
-
-
Yükseklik yeterli oluyor mu ? Yoksa aşağıdan yukarı yansıtıyormuş gibi mi oluyor. -
Gardrop üzerinden duvara vuruyorum. Hafif aşağı eğim verip, kenarları düzeltip sabit görüntü alıyorum. Sadece sesi baya baya var gibi. Ev halkı ses yüzünden pek sevmedi, portable olanlar daha mı sessizdi acaba -
Ölçmedim ama 1,70 m civarı yükseliyor, bu da gayet yeterli.
-
BYINTEK X30 Projektör modelini nereden satın alabilirim?
-
Böyle tripod değilde duvara stand şeklinde raf şeklinde nasıl yapabilirim tavsiye ürün varmı
-
Selamlar, Blutv uygulamasından seslendirme dilini İngilizce yapıyorum ama değişmiyor. Çözümü bilen var mı acaba -
Web.stremio.com bu adresi nasıl açabiliriz?
Film siteleri açılmamaya başladı. Kullandığınız siteleri yazabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keukuat -- 19 Ağustos 2024; 16:45:39 > -
Selamlar yeni model u12, bugün elime ulaştı, umduğumdan biraz büyük geldi, amazondan alinma, isteyen olursa aldığım fiyattan satabilirim, il konya, fiyat 7300. Model Byintek u12
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CantYouSee-ELT -- 22 Ağustos 2024; 19:21:59 > -
X30'um geldi ama otomatik köşe düzeltme düzgün çalışmıyor. Bu özelliği sorunsuz kullanabilen var mı? -
-
Netflix amazon 480p mi? Öyleyse kalite nasıl acaba?
-
Lisansı yok, ya telefondan aktarılacak ya da mı box tarzı bi şey ile kullanılacak, ekran küçükse çok kötü değil ama büyütürsen fark çok, aynı videoyu hem indirip usb den hem de netflixden açtım.
-
Gerçek 1080p mi acaba birde android sürümü nedir.
-
Evet gerçek 1080p, android 12 diye belirtilmiş ama şüpheliyim. Şu da var hiçbir sıkıntı yaşamadım, ne youtube ta ne de ip tv de.
-
Hocam chrome yükleyip hiç internetten film izlemeye çalıştınmı acaba. En merak ettiğim şey çünkü. -
Evet izledim, reklamdan sebep ara sıra donma yapıyor ama sayfa yenileyince düzeliyor.
-
Full HD, 4k destekleyen bir projeksiyon bakıyorum. Byintek dusunuyordum ama son vergi fiyaskosundan sonra gönderimi durdu sanırım.
3d olayı projeksiyonda ne kadar kullanışlı bilmiyorum. Olsa da olur..
10000 liraya kadar limitim var. -
Anladım hocam benim tek istediğim 720p olsun pc ile uğraşmayayım tek 1 cihaz ile youtube netflix Amazon disney aradan çıkartıyom + olarak bu platformlarda olmayan film dizileri chroma dan açıp izliyim diye düşündüm.
-
Telefon ya da tablet yansitabiliyor muyduk byintek'te
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X