BYINTEK MARKA PROJEKSİYON CİHAZLARI ANA KONU (15. sayfa)
-
-
merhaba yeni model bumu
amazonBYINTEK U12 Akıllı Projektör, 1080P Full HD WiFi Projektör, 800 ANSI Lümen, Otomatik Odaklama, Tamamen Sızdırmaz Toz Geçirmez, Dahili Hoparlörler, LED Video Ev Sineması Projektörühttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DBHQ51PC?ref=cm_sw_r_apan_dp_4KJPAGTFZDH0MMVQY563&ref_=cm_sw_r_apan_dp_4KJPAGTFZDH0MMVQY563&social_share=cm_sw_r_apan_dp_4KJPAGTFZDH0MMVQY563&starsLeft=1&skipTwisterOG=2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmen3 -- 1 Ağustos 2024; 20:44:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
özellikleri baya güzel gibi geldi. Android 9, muhtemel lisansı yoktur gibi geldi. X30 iade talebinde bulunup bunu sipariş geçsem kabul ederler mi acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet özellikler güzel duruyor. Siz ürün bedeli dışında gümrük bedeli vb ödediniz mi. Ben u80 Max modelini almayı düşünüyorum.
Amazondan sadece ürün bedeli ödedim, harici bir ücret yansımıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
çok sağolun hocam beklemedeyim
-
Evet gördüğüm cihaz buydu amazona sandığımdan erken düşmüş ve fiyatı da sandığımdan yüksek çıkmış. Ayrıca amazona indirim kuponuyla çıkacağı yazıyordu. U4 öyle olmuştu. Mutlaka kuponu bekleyin henüz yeni yayınlandığı için yüksek fiyatlı çıkmış. Bir kaç gün beklemede kalın mutlaka kupon tanımlanacaktır.
@keukuat Bu arada X30 da toz sorunu oluşmadıysa iade etmenize hiç gerek yok çünkü o kadar beklemenize değecek bir fark yok hatta x30 lümeni daha yüksek. Güle güle kullanın. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yenisinin android olması düşündürüyor, stremio inat box falan atmak gibi, gerisinde dediğiniz gibi gayet güzel cihaz x30. Bu u12 muhtemelen netflix amazon 480p açacaktır değil mi? Lisans ile ilgili bişey görünmüyor sanki.
1günlük x30 Ankara içi isteyen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keukuat -- 2 Ağustos 2024; 14:40:44 > -
Bende U4 modeli de var ancak android 9.0 bahsettiğiniz uygulamalar için yetersiz kalacak büyük ihtimal çünkü gerçekten yavaş. Eğer o tarz uygulamalar kullanacaksanız mi stick tarzı bi cihazla kullanmanız şart. X30 a takıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Bu arada U12 modelinin haftaya 6800 civarına düşeceğini okudum. Şu an da kuponlu ancak yine de pahalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welvoy -- 2 Ağustos 2024; 14:42:29 >
Hocam x30 un sahip olduğu bu L1 lisansı (Amazon, netflix 1080p açma olayı) bu u12 de muhtemelen yok demi?
Birde şirket ile iletişim halindeyseniz, stremio yu uyarlayıp markete eklemeleri için yazabilir misiniz? Stremio nun kendi sitesinde linux uyumluluğu var. Şunu halletseler ellemicem :)
Son olarak x30 da toz olayı ilerleyen zamanda olabiliyor mu, yoksa ilk açtığımızda varsa var sonra toz girme durumu olmuyor mu?
Bu arada x30 menüleri olsun ytb, netflix olsun dediğiniz gibi oldukça hızlı ve sorunsuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keukuat -- 2 Ağustos 2024; 16:2:41 > -
Tamda uzun araştırmalar, incelemeler, yazılar sonrasında x30 a karar vermişken U12 çıktı ortaya. Yine arada kaldım.
U12 L1 lisansı yok sanırım. Kendi android sistemiyle 480p ile izletiyor eğer yoksa. X30da amazon sayfasında L1 lisansı görünüyor. U12de olsaydı sanırım onunda resmini koyarlardı.
Genelde toz olayı ilk alındığında ortaya çıkıyor. Ben oldukça tozlu bir ortamda kullanmama rağmen böyle bir sorun yaşamadım 3-4 aydan fazla oldu. Muhtemelen montajlama sırasında oluyor. Bahsettiğiniz uygulamayla ilgili destek ekibine ulaşmakta fayda var amazon üzerinden yazdığınızda dönüş yapıyorlar oldukça ilgililer mutlaka yazmanı öneririm benim doğrudan bir bağlantım bulunmuyor.
Vankyo H300A hakkında bilgisi olan varmı? Yurt içinde çok yorum yok ama wallmartta baya iyi yorumlar.
Happrun yg 491 ile aynı model bu cihaz.
Bügün sipariş versem 15 gün içinde gelir mi?
-
Merhaba uzak durun. Ben bir hafta kullandım resim kalitesi ve cihazın kozmetik görüntüsü güzel. Ancak 220 ansilümen çok yetersiz , karanlık sahnelerde bir şey göremiyorsunuz. İade edip yerine vankyo 495 w aldım lümeni daha yüksek.
Gelebilir,
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende ilerleyen zamanda oldu toz olayı. Arabayla yanımda götürdüğüm zamanlar oluyor bazen. Toz olayı cihaz taşıması sırasında düzeldi mesela ilginç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Torima T11 aldım, iş yerinde ufaktan bi denedim. Gayet memnun kaldım. Detaylı akşam inceleyeceğim. 3 te bir fiyatına geldi byintek ten. Çok büyük beklentim yoktu ama şaşırttı ilk bakışta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X