Şimdi Ara

BYINTEK MARKA PROJEKSİYON CİHAZLARI ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
28
Favori
26.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Byintek x30 cihazını mi box ile kullanıyorum. Cihazı bir süre kullandıktan sonra hiçbir modemi Wi-Fi sayfasında görmüyor, liste bomboş.. Ana modemi görmüyor, sinyal arttırıcıyı görmüyor, komşunun modemini görmüyor hatta telefondan internet paylaşımı açıyorum görmüyor. Bu benim ikinci cihazım ilk cihazda da aynı sorunu yaşamıştım. Cihazı fabrika ayarlarına döndürünce sorun çözülüyor. Benzer bir problem yaşayan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese

Bugün Byintek x30 projeksiyon cihazım elime ulaştı. Cihaza uyumlu tripod ne önerebilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cefakar. -- 8 Temmuz 2024; 16:9:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cefakar. kullanıcısına yanıt
  • hasanarda22 H kullanıcısına yanıt

İptv tarayıcı üzerinde izlenebiliyor.

http://webtv-new.iptvsmarters.com

Bu programın yeni versiyonu ancak burda canlı kanalları görmedi belki sizin linkler çalışır.

http://webtv.iptvsmarters.com/

Bu da eski versiyonu, bunda sorunsuz izleniyor. Link açmazsa dns değiştirmen gerekebilir.

• Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır eski bir model olan nec np115 projeksiyon cihazını kullanıyorum. Artık anakart yüzünden ölü pikseller artmaya başladı. Sadece öğleden sonra yada akşam babam maçları haberleri izlemesi için projeksiyon almak istiyorum düşük bütçeli. Nec marka 2500 ansı lümen gibi sağlam bir ışık gücü var ama bu özellikde cihazlar minimum 18 bin tl den başlıyor. Sizden önerim aşağıda yazacağım modellerden önerisi olan kullanan var ise cevabıdır.

BYINTEK X30 / 6.800 ₺ - Linux işlemcili ama sorun android box alırım 900 ansı lümen iyi bir değer diye

Wanbo Davinci 1 Pro / 10.000 ₺ - Android tabanlı lisanslı ama 600 ansı lümen gibi düşük bir ışık gücü var.

Tek sorunum 2500 ansı lümenden sonra 900 ansi lümen düşük mü gelir 3,5 metreden güçsüz kalırmı. Bu iki cihaz haricinde 10 bin tl geçmeyecek önerilerinizi bekliyorum dostlar. Teşekkürler

• Epicus E kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, bende tripod alacağımda şunu merak ediyorum. projeksiyonu tripoda direk duvara dik açıyla gelecek şekilde mi koyuyorsunuz yoksa tripodu hafif eğerek yani projeksiyonun baş tarafı biraz yukarı doğru bakacak şekilde, dolayısıyla tripodu tam uzunlukta değilde yarım uzunlukta mı kullanıyorsunuz

tripodu tam uzunlukta kullanmak yerine yarım boyda açarak ikincisi gibi kullanmayı düşünüyorum. görüntü heralde bozulmaz ama tripod uzun süre başı biraz eğik şekilde durursa taşımakta sıkıntı yaşar mı diye tereddüt ediyorum da sizin böyle bir kullanımınız var mı veya sizce uzun vadede tripod taşır mı acaba görüşünüzü merak ediyorum

• cihazum x30 kendini çalıştırıp fan sesi gelince tekrar kapatıyor

• hasan2961 H kullanıcısına yanıt
    Düşük kalır bence. İşıklı bir ortamda çok yeterli değil cihaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mkardes1903 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, nasil dns değiştiriliyor söyler misiniz. Yeni linki beceremedim. Diğeri de engel nedeniyle açılmıyor

• mavi0704 M kullanıcısına yanıt
    Wifi ayarlarına girin. Ordan bağlı olduğunuz ağa tıklayın en altta DNS bölümü var. Oraya uygun dnsleri yazabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mkardes1903 kullanıcısına yanıt

sağ olun hocam gördüm şimdi. Peki hangi dnsleri giriyorsunuz. 8888 8844 1111 1001 denedim işe yaramadı da 🙏🏻

Edit: kablonet dns'e izin vermiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi0704 -- 13 Temmuz 2024; 16:6:13 >
  • BLUTV kullanıp dublaj sorunu yaşayan var mı acaba?
    Yabancı yapımlarda dublajı ingilizce yapsam bile Türkçede kalıyor. Altyazı çalışıyor ama Türkçe'den İngilizceye hiçbir şekilde alamadım.

• X30 siparişi verdim bende. İş bank maximum amazon indirimi var 6,5 civarına geldi. Henüz elime ulaşmadı ama android mevzusunu stremio ile çözeriz artık. Gerisinde kodi olmasın bu fiyata en iyi bu gibi

• X30 modelini kullanıyorum netflix ve youtube performansı olarak çok iyi ancak işletim sistemi kötü. browser stabil çalışmıyor. Tod tv sitesine giriş yapılmıyor donuyor. tam karşı yerine hafif açılı konulduğunda köşelerde hafif bulanıklık oluyor ve son olarak benim için en kötü özellik homatics tv box ı hdmi ile bağladığımda görüntü kalitesi baya düşüyor hani tv stick alıp keyfime bakarım diye düşünenler buna dikkat etsin. bu sorunu yaşayan yok mu acaba bir çözümü var mı? Bunuda göz önüne alın benim yaşadığım sorumlar bunlar

• Merhaba Arkadaşlar, x25-x30-u4 hangi ürünü alsam uzun ömürlü ve f/p olur hangisini tavsiye edersiniz veya önerebileceğiniz bir projeksiyon cihazı var mı

• web.stremio.com buraya girip stremio kullanılabiliyor mu arkadaşlar? en çok merak ettiğim bu stremio kuramıyoruz ama tarayıcıdan buradan girip nasıl bir performans alındığı.

• x30 şu an en başarılı cihaz olarak öne çıkıyor. Ancak bazılarında merceğe kaçan toz problemi var. Beklemede kalırsanız yeni bir full hd ve tam kapalı yani toz almayan bir modeli çıkacak 2 gün içinde. Alibabada yayınladılar ancak amazona 2 gün sonra koyuyorlar. Fiyatı yine 6-7 bandında olur.

• Welvoy W kullanıcısına yanıt
    Yapma... Daha bugün teslim edecekler cihazı bana. Napsam bilemedim şimdi. Yeni modelin tam ismi nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keukuat -- 1 Ağustos 2024; 13:19:38 >
  • keukuat kullanıcısına yanıt

Çince yazdığı için düzgün çevirmiyor modeli. Ama x30 da aldıysanız toz problemli çıkmadıkça gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kullanmıyorken yani boştayken mercek kapağını mutlaka takın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welvoy -- 1 Ağustos 2024; 13:43:21 >
  • Welvoy W kullanıcısına yanıt
    O modelde linux işletim sistemine sahipse olumsuz bir durum. Sadece netflix, youtube izlenecekse fiyatına göre çok iyi cihaz ama bunun dışında hdmi ile bağlanan her cihazda görüntü kalitesi düşüyor. Android 11 li bir cihaz süper olurdu.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.