Şimdi Ara

ByNoGame'e ait konudaki elestirim sürekli siliniyor.HERKES GÖRSÜN.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiginiz üzere "Sabit Konu" olarak Bynogame'e ait bir tanitim konusu var üstte. O konuya siteyle ilgili yasadigim bir sorunu dile getirmistim 1-2 gün içerisinde mesajim silinmis, ben tekrar ayni mesaji yazdim gene 1-2 gün sonra silinmis, bu sefer üçüncü kez yazdim bakalim ne olacak, buraya da ayri konu olarak açiyorum herkes görsün diye.

Iste o silinen mesajim buydu;

TEKRAR TEKRAR YAZIYORUM HERKES DIKKAT ETSIN;

Ben bu siteden en son 1-2 ay önce aksam saat 4 civari skin almistim, otomatik olarak saticinin online olmasi bekleniyor diyip gece 12'ye kadar beklettiler. En son dayanamayip sert bir sekilde canli destekten biraz gözlerini korkutmak amaciyla "Sizi sikayet edecegim, bir daha buradan asla alisveris yapmayacagim, saatlerdir bekliyorum gecenin bir yarisi oldu hala mi satici online degil?" tarzi seyler yazdim. Bunu yazar yazmaz 1 dakika içerisinde bana takas teklifi geldi ve itemi verdiler. (( Not: Bu zaman zarfinda 1-2 defa kibarca sordum siparis ne durumda diye, otomatik olarak saticinin online olmasini bekledikleri söylendi.)) Ben o itemi 1-2 saat içerisinde kullanacaktim, çok lazimdi ama sagolsunlar kullanamadim. Iste gördügünüz üzere, hepinizi kandiriyorlar isteseler o itemi hemen verirler ... Gözümde ciddi anlamda bu firmanin degeri kaybolmustur.

Bu olay basima 2. kez geliyor, demek ki ilk seferde de sert çikissaydim vereceklermis itemi. Yalan dolan isler.

@bynogame

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 23 Haziran 2016; 0:16:24 >

• Bu olay ayni TTnet, Digiturk gibi firmalara telefonda atar gider yapip bagirip çagirinca isinizi halletmeleri gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 23 Haziran 2016; 0:14:17 >
  • hayır niye siliyorlar ki? olumlu şeylere teşekkürler hizmetinizdeyiz yazıp doğru eleştirileri silmeye mi çalışıyorlar? buna hakları yok. ekşi sözlükte bile kocaman firmalar adına rezaletler açılıyor da ne büyük olay oluyor yoksa onlarda istese saniyesinde o başlığı yok ederler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

hayır niye siliyorlar ki? olumlu şeylere teşekkürler hizmetinizdeyiz yazıp doğru eleştirileri silmeye mi çalışıyorlar? buna hakları yok. ekşi sözlükte bile kocaman firmalar adına rezaletler açılıyor da ne büyük olay oluyor yoksa onlarda istese saniyesinde o başlığı yok ederler..

Mesajı silmeseler olayı bu kadar büyütmezdim. Ama sessiz sedasız defalarca mesajımı sildiler/sildirdiler. "Mesajınız silindi." uyarısı bile gelmiyor hiç.
  • Fark ettiğiniz üzere item alışverişlerinde satıcının hüvenirliği vs vs satıyor, bu ürünü geç vermesiveya vermemesi ile düşüyor, item bynogame de yoksa sana nasıl trade atıcak adam item olmadan ? Yanlış anlama olmasın ben kimseyi savunmuyorum, ama biraz düşünün lütfen, bende de aynı problem benzer bir problem oldu, 15 dk bekledim ve daha bekliyecekmiyim dedim satıcıyı aradılar ve 5 dk sonra trade geldi.
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Türkiyedeki hangi firma kötü mesajları yayınlıyor ki? Hepsi önce onaya gidicek diye alta not bırakıyor iyi mesajları yayınlıyorlar diğerlerini siliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AverialDrow

Fark ettiğiniz üzere item alışverişlerinde satıcının hüvenirliği vs vs satıyor, bu ürünü geç vermesiveya vermemesi ile düşüyor, item bynogame de yoksa sana nasıl trade atıcak adam item olmadan ? Yanlış anlama olmasın ben kimseyi savunmuyorum, ama biraz düşünün lütfen, bende de aynı problem benzer bir problem oldu, 15 dk bekledim ve daha bekliyecekmiyim dedim satıcıyı aradılar ve 5 dk sonra trade geldi.

Evet belki haklısınız ama bendeki durum jet hızı diye tabir edebileceğimiz hızda gerçekleşti. Ne zaman tepki gösterdiysem 1 dakikada bile olmadan hemen trade geldi. Ben şahsen kendi adıma bu adamlara inanmıyorum artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soyle bisey diyim sizin elestirinizi birakin sistemdeki butun yorumlar saticilarin aliciliarin yorumlari biri tarafindan denetleniyor ve islerine gelmezse onaylamiyorlar o yorumlari :D oyuzden elestirinizi silmelerine hic sasirmadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbasemre31

Soyle bisey diyim sizin elestirinizi birakin sistemdeki butun yorumlar saticilarin aliciliarin yorumlari biri tarafindan denetleniyor ve islerine gelmezse onaylamiyorlar o yorumlari :D oyuzden elestirinizi silmelerine hic sasirmadim

Konudaki yorum az önce yine silinmiş şaka gibi http://forum.donanimhaber.com/m_117381979/tm.htm

Hatta bu sefer başka birisine ait "olumlu" bir yorum vardı onu bile silmişler. Ben takıntılı bir adamım silmeye devam ettikleri sürece onlarla uğraşacağım.

• Bu siteden çok item alıp çokta item sattım. Bahsettiğin sorunlardan herhangi birisini yaşamadım. Ama dedikleri gibi satıcı online olmayınca, mecburen alıcıyı bekletmek zorunda kalıyorlar. Bir seferinde siteye koymuş olduğum skinler satıldıktan sonra 2-3 kez aranmıştım müşteri hizmetlerinden iteminiz satıldı diye, teslimat için müsait olmadığımı söyleyince bekletiriz o zaman demişlerdi. Seninde başına bu gelmiş. Sanıyorum işin daha da büyümemesi için sana bir yerden item temin edip vermişler.
  • opskins varken kendinize heyecan aramayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

opskins varken kendinize heyecan aramayın.

• Bence ByNoGame yi suçlama dostum önce itemi satıcıdan alıyorlar. Şahsen bügün adam Gece 3:03 de itemi almıştım 2 de yatmıştım 12 de kalktım 12 de teslim ettim.
    Adam gece 3 den beri beklemiş olabilir.
    Sonuçta item bynogamede olmuyor satıcıda oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

quote:

Orijinalden alıntı: akbasemre31

Soyle bisey diyim sizin elestirinizi birakin sistemdeki butun yorumlar saticilarin aliciliarin yorumlari biri tarafindan denetleniyor ve islerine gelmezse onaylamiyorlar o yorumlari :D oyuzden elestirinizi silmelerine hic sasirmadim

Konudaki yorum az önce yine silinmiş şaka gibi http://forum.donanimhaber.com/m_117381979/tm.htm

Hatta bu sefer başka birisine ait "olumlu" bir yorum vardı onu bile silmişler. Ben takıntılı bir adamım silmeye devam ettikleri sürece onlarla uğraşacağım.

Hocam dedigim gibi direk zaten attığınız seyi onaylamiyorlar islerine gelmiyen yorumlar direk onaylanmiyor zaten ben o olayi farkettikten sonra siteyle bidaha herhangi bir isleme girmeme karari aldim zamaninda birkac key satmistim siteye sikinti yasamamistim ancak belli olmaz oyle bir sistemle calisan siteye guvenmek bana mantikli gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.