Bildirim
C 1100 overclock yapılabilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tabii ki hatta 1500 Mhz'i aşman bile olası. Sıcaklık aslında denemenle olacak bir şey eğer elinde intel'in orjinal soğutucusu varsa pek gerekmeyebilir ama yoksa kesin yeni bir tane almanı tavsiye ederim.
Deneme ise şöyle olabilir eğer sıcaklık bios'tan çok fark ediyorsa, bazı hızlarda stabilite uzun süreler sonunda bozuluyorsa gibi durumlarda alabilirsin.
11x133 ile 1463 Mhz bence rahatça alabilirsin alamazsan anakartına suç bulabilirsin. Bir diğeride sıcaklık 50 ve yukarısı ise seni sıcaklık tutuyor olabilir.
Tavsiyem Thermalright SK-6+ ve TMD fan ikilisi Mavidonanim'da 29$'a satıyorlar senin anakarta uyacak kadar ufak ama bir o kadarda iyidir. Eğer daha ucuz ama o kadar kaliteli bir şey olmayan HAC-V81'de olabilir. -
Çok teşekürler.Yazdıklarını deneyeceğim. -
Ben standart soğutucuyla bir yıldır 1460'ta kullanıyorum, hiçbir sorun çıkarmadı. Daha yukarısını denemedim, anakart danaik biraz -
walla ben gigabyte anakartla celeron 1200 1600 e çıktım. -
gun +1
boardın neki acep [bandt] -
bu celeron 1100 cpu lar fansız bıle 10 dakıka çalışıyorlar yanı ozellıklerı bu ekstra sogutma gerekmez -
stok fanla cel1200@1600 yaptım default volt anakartımda max 133 fsb vardı o yüzden kaldım orda dahada giderdi iyi bir soğutma ve volt arttırımı ile
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X