Şimdi Ara

C 180 hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Artik bir mercoya binmek istiyorum. Bununla ilgili butceme uyan c180 2012 araclara bakiyorum.

Bu araclarin 2. Elleri acaba nasildir. Yarin birgun satmak istedigimde elden hemen cikarabilirmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha almadan satmanin pesine mi dustun?

boyle araba alinmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

daha almadan satmanin pesine mi dustun?

boyle araba alinmaz

3serisi mi alınır?

yada 2007-2008 model 5serisi mi?

• 3 Tane c180 aracım oldu, ilki 2009 en boş luxury paketiydi, 30bin hasar kaydı vardı, 1 haftada satıldı.
    İkincisi 2012 Diamond edition AMG bir araçtı, piyasa fiyatından sattım, 1 ayda satıldı.
    Üçüncüsü 2012 AMG daha satmadım, yakında satabilirim

Çevremdeki çoğu arkadaşıma aldırdım kimi kullanıyor, kimi sattı, hiç zor satılan bir c180 görmedim ben, piyasası hareketli bir araç o konuda içiniz rahat olsun. Birde piyasasından önce bu arabayı satın alırsanız kolay kolay başka hiç bir arabayı beğenmeyeceğinizi ve başka araba istemeyeceğinizde göz önünde bulundurarak karar verin
  • Arabadan kisa surede sikilan biriyim. Bu sebeple alacagim bir aracin ikinci eli benim icin cok onemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: caspento

3 Tane c180 aracım oldu, ilki 2009 en boş luxury paketiydi, 30bin hasar kaydı vardı, 1 haftada satıldı.
    İkincisi 2012 Diamond edition AMG bir araçtı, piyasa fiyatından sattım, 1 ayda satıldı.
    Üçüncüsü 2012 AMG daha satmadım, yakında satabilirim

Çevremdeki çoğu arkadaşıma aldırdım kimi kullanıyor, kimi sattı, hiç zor satılan bir c180 görmedim ben, piyasası hareketli bir araç o konuda içiniz rahat olsun. Birde piyasasından önce bu arabayı satın alırsanız kolay kolay başka hiç bir arabayı beğenmeyeceğinizi ve başka araba istemeyeceğinizde göz önünde bulundurarak karar verin

İste bu aciklama beni cok rahatlatti :)

caspento bir tane 88.000 de 2012 diamond edition begendim. Kazasiz degisensiz bir arac sizce tahmini eder araligi nedir

• Makyajlı kasa 2012 ler şu an 110-115 arası değişiyor hocam, galerici arkadaş 103 teklif etti aracıma satmadığım halde, bahsettiğiniz fiyat çok düşük, pert kayıtlı olma ihtimali yüksek gibi.
  • Çok pardon km'yi, TL olarak anlamışım
  • Hiç biri de alınmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Makyajlı kasa 2012 ler şu an 110-115 arası değişiyor hocam, galerici arkadaş 103 teklif etti aracıma satmadığım halde, bahsettiğiniz fiyat çok düşük, pert kayıtlı olma ihtimali yüksek gibi.

Bu makyaj konusunda Çözemedin. 2012 C180 lerin hepsi makyajlidir diyemez miyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyi begeniyorsa onu alsin
    ama daha almadan satmanin derdine dusuyorsa ortada bi yanlis var demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

neyi begeniyorsa onu alsin
    ama daha almadan satmanin derdine dusuyorsa ortada bi yanlis var demektir

Bu konu hakkındaki doğrudur/yanlıştır ifadeleri görecelidir. Size yanlış gelen başkalarina doğru gelebilir.

• caspento kullanıcısına yanıt
    Bir tanıdığımda 30 K km de 2013 makyajlı prime var. Bu paket de hangi donanımlar var acaba bilginiz var mı? Fiyat olarak 85 - 90 arası olacak gibi. Km düşük araç kazasız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime en düşük diye biliyorum. Ama donanım bilgisine sahip degilim

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

Bir tanıdığımda 30 K km de 2013 makyajlı prime var. Bu paket de hangi donanımlar var acaba bilginiz var mı? Fiyat olarak 85 - 90 arası olacak gibi. Km düşük araç kazasız

Prime ve benzeri boş paketlere sakın bulaşmayın hocam, araç şahin gibi donanımsız,bi-xenon farı geçtim, mercek bile yok, halojen farlı bir araç.

90bin ona vereceğinize 10-20 daha verip AMG donanım, en en kötü fascination donanım bir araç alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.