Şimdi Ara

c 4 hdı aracı olanlar YAKIT TÜKETİMİNİ YAZARMISINIZ.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞEHİR İÇİ VE ŞEHİR DİŞİ YAKIT TÜKETİMİ NE OLDU? EN FAZLA KAÇ KİLOMETRE YAPTINIZ?

• Yakin zamanda benim de sikintili oldugum bir konuydu ama problemi bakimdana sonra cozdum gibi gorunuyor.

Arac C4 1.6HDI 110HP.

Su an tam bir depo olcum sonucu sehir ici biraz da disi 5.7lt/100KM.

Sehirler arasi 4.5lt/100KM civarinda dolasiyor
  • GENEL BİR DEĞERLENDİRME YAPARMISIN REDLABEL?ARACINDAN MEMNUNMUSUN?KONFOR,GÜVENLİK,PERFONMANS,VS... ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
  • 110 HP HDI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA...
  • walla arkadaşlar bendede 110 c4 dizel var.performans olarak bırakın rakip dizelleri çoğu benzinli araçtan daha seri.çok atak ve mükemmel ivmeleniyor.bu konuda rahat olun.fakat plastik iç kalitesi iyi gözükmesine karşın montajın dan sanıyorum bozuk yolda ses yapabiliyo.fiyatına göre donanım çok iyi.açıkcası ben çok memnunum
  • teşekürler bilgi için dumann ama iç donanımda montajdan kaynaklanan sorunlardan bahsetmışsin bozuk yolda ses yapıyorsa önemli bir sorun .demekki 2 - 3 yıl sonra bu ses dahada artacak!..plastik aksam sırf görüntü o zaman ???
  • şu an bnm arabada( 1,6 92hp dizel )yol bilgisayarında 5,2 yazıyor ort. tüketim ama gerçekte 5,8 yakıyor.sizde de aynı sorun var mı bu fark normal mi?
  • walla benim araçtaki sesleri servise rica ettim bitür yalıtım malzemesiyle çözdüler kaldıki aracı alalı 7 ay oldu ilk günden bu güne seste bi artış olmadı.yalıtımı yaptırınca sıfıra indi.herşeye rağmen beklentin performans ve yakıt tüketimi ise senin için doğru araç bu.ben bir daha araç alacak olsam yine c4 alırım.dizelde rakibi yok.ki rakip araçlarla teste çıktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: trionyx

GENEL BİR DEĞERLENDİRME YAPARMISIN REDLABEL?ARACINDAN MEMNUNMUSUN?KONFOR,GÜVENLİK,PERFONMANS,VS... ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER

Kusura bakma nasil olduysa kacirmisim yazini.

Aractan gercekten cok memnunum. Ozellikle fiyatina gore kendi sinifinda ayni performansi veren dizellere gore cok uygun.

Guvenlik en onem verdigim olaydi ve sana C4 un gercekten bu konuda harika oldugunu soylemeliyim. Yol tutusu cok iyi, fren mesafesi oldukca iyi, 1.6HDI 110HP versiyonunda ESP standart(zaten 110hp secmemin tek nedeni 20 hp degildi aslinda bu guvenlik donanimiydi). Gorunumu cok spor ve bence sinifinin en guzeli :D. Performansi son derece iyi, ozellikle turbo devredeyken benzinli esdegerleri ile kiyasliyamiyacagin bir itme hissi var gercekten keyifli. Tabi ben yine de 140HP olmasini isterdim :D. Kisaca hem son derece guvenli hem de surusu cok keyifli.

Tabi bir de madalyonun oteki yuzu var. Ne yazik ki plastik kismi dusuk kalite. Ama yanlis anlama ic mekanda siritan birsey yok ve hersey yerli yerinde. Cam citalari ise kronik sorun, servisinde yapistiriyolar artik(gordugum C4 lerin cogunda o cita problemi var). Yol tutusunun cok iyi oldugunu soylemistim ama bunun bedelini "tas" gibi suspansiyonlarla odemen kotu oluyor bazen. milletin 20Km ile girdigi hiz kesicilere ben 15 le girince hopluyorum. Ses olayi ise denildigi kadar buyuk bir problem degil. MP3 calmiyor (simdi opsiyonel sunulmus, keske eskisi gibi bu aletlerin de teyplerini degistirebilsek)

• quote:

Orjinalden alıntı: moosty

şu an bnm arabada( 1,6 92hp dizel )yol bilgisayarında 5,2 yazıyor ort. tüketim ama gerçekte 5,8 yakıyor.sizde de aynı sorun var mı bu fark normal mi?

GENEL OLARAK YOL BİLGİSAYARINDA GOZUKEN DEĞERDEN YUZDE 15 DAHA FAZLADIR GERÇEK TÜKETİM...
    SENDE Kİ FARK DA ASAGI YUKARI BUNA DENK GELİYO .....

YANİ SADECE SENDE DEĞİL BU PROBLEM NEREDEYSE BUTUN YOL BİLGİSAYARLARINDA BOYLEDİR...

SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosphorus199 -- 10 Mart 2007; 19:48:15 >
  • bende c4 deilde xsara 1.4 hdi war şehir dışı 1 lt => 19 km
  • ŞEHİR DIŞI 1100 KM
  • quote:

Orjinalden alıntı: DUMANN

walla arkadaşlar bendede 110 c4 dizel var.performans olarak bırakın rakip dizelleri çoğu benzinli araçtan daha seri.çok atak ve mükemmel ivmeleniyor.bu konuda rahat olun.fakat plastik iç kalitesi iyi gözükmesine karşın montajın dan sanıyorum bozuk yolda ses yapabiliyo.fiyatına göre donanım çok iyi.açıkcası ben çok memnunum

dostum zaten dizeller benzinli araçlara göre daha çok tork üretirler.Benzinli araçlardan seri olması bu yönüyle normal olduğu gibi citroenlerin tork değerleri piyasadaki neredeyse sınıfındaki tüm arabaların 2000 motorlarının dahi üzerinde.
    Zaten sürüş keyfi veren de torkun yüksek olması..
  • quote:

Orjinalden alıntı: trionyx

ŞEHİR İÇİ VE ŞEHİR DİŞİ YAKIT TÜKETİMİ NE OLDU? EN FAZLA KAÇ KİLOMETRE YAPTINIZ?

1 yııllık 92 hp aracım 9000kmde ve bu 9000 kmnin %75'i şehir içi %25 şehirlerarası kullanımda ortalama 0-15Ykr/litre
  • %50 şehir içi araç ortalaması 5.7 70 000 km de
  • takıt tüketim değerleri yol bilgisayarı ile tutmuyor demiş bosphorus199 .senin aracmı böyle ?genelde %15 eksikmi gösteriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trionyx -- 29 Mayıs 2007; 17:48:17 >
  • sehirdisi bir depo dizel ile (60 lt) 1440 km yol yaptım motor 1.6 hdi 110 hp sabit 90 km hiz ile yapıldı yol bilgisayarında 4.0 lt/100 km yazıyodu depoyu tekrar full lerken...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.