Şimdi Ara

c 4 sedancılar nerdesiniz,bizi tedavülden kaldırdılar :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar arabamız piyasadan kalktı ama biz hala sedancıyız sesimizi duyuralım :)))
    ben sedan kullanıcısı olarak arabamdan memnunum ufak tefek problemler var tabiiii ama
    yinede oturaklı bir araba ve konforda kendi sınıfına göre iyi diye düşünüyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coin54 -- 22 Şubat 2010; 0:16:38 >

• Tedavül devam ediyor, ithalat durduruldu.

Bizim arabalarımızın sadece adı C4. Bir Picasso normal bir HB C4'ten ne kadar farklıysa, Sedanların da neredeyse o kadar farkı var. Konforu, kronik sorunları, yakışı vs HB kardeşlerden farklı. Kaportaya bakınca HM modellerine kuyruk eklenmiş gibi görülüyor önce. Dizeller C4 Sedan SX olarak geliyor ama SXPK gibi donanıma sahip, ancak malzeme kalitesinin HB kardeşlerinden aşağıda olduğu söyleniyor. O yüzden adı keşke C-Quatre veya sadece Pallas olsaydı. Donanım seviyesi olarak da SXPK, Exclusive falan olsaydı da ESP, Cam tavan, Otomatik vites opsiyonları sunulabilseydi.

.oO°Oo.
  • türkiyede bu araba tutmadı eger bu arabalar arjantin yerine fransada yapılıyor olsaydı daha iyi olurdu.....her anlamda
  • Evet,

üzerine bir 5.000 lira daha koyar öyle binerdik.

.oO°Oo.
  • Ben çok memnunum, 15000 bakımına gittiğimde arabanın yanında durdum. Yağ değişimi ve kontrol için arabayı yükselttiler. Yanımda da c4 hatcback vardı. Bizim arabanın altındaki koruma kaplamasının daha iyi olduğunu gözlemledik. (Kaplama nasa hava araçlarında kullanılıyormuş.) Ufak tefek sorunları dert etmeyin diğer modellerle mukayese edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: depechemode3

Ben çok memnunum, 15000 bakımına gittiğimde arabanın yanında durdum. Yağ değişimi ve kontrol için arabayı yükselttiler. Yanımda da c4 hatcback vardı. Bizim arabanın altındaki koruma kaplamasının daha iyi olduğunu gözlemledik. (Kaplama nasa hava araçlarında kullanılıyormuş.) Ufak tefek sorunları dert etmeyin diğer modellerle mukayese edin.

bi gün aracımla duble yolda ve sol şeritte gidiyorum. aracın biri kaza yapmış uyarı muyarı hiç bişi yok son anda sağ şeride direksiyonu kırdım ama yine de bir şeylerin üzerinden geçtim kütür kütür ses geldi. durdum altına baktım bişey göremedim. serviste kaldırıp baktık hiç bişi olmamış gibiydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.