Şimdi Ara

C5 Aircross 1.2 PureTech Fikir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese öncelikle Engelli olduğumdan dolayı ÖTV muaf bir araç almayı düşünüyorum ve Bütçem dahilinde SUV sınıfında C5 Aircross 1.2 PureTeech Live paket ile Captur İcon Pegout 2008 Allure paketler aynı fiyata denk geliyor ben hem üst segmentte olması ve daha geniş olmasından boş pakette olsa C5 Aircross istiyorum kullanan arkadaşlar ya da bu konu hakkında boş alacağına dolu paketlerde Captur ya da 2008 al diyen varsa yorum yapıp yardımcı olursa çok sevinirim deneyimlemiş arkadaşlardan ya da fikir vereceklerin yorumlarını bekliyırum. Sağlıklı ve iyi günler diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berko0606 -- 27 Kasım 2020; 13:6:35 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Citroën C5 Aircross 1.2 PureTech: Bilgiler ve Yorumlar

Citroën C5 Aircross 1.2 PureTech, Fransız otomobil üreticisinin kompakt SUV serisinde popüler bir modeldir. 130 beygir gücü ve 230 Nm tork üreten 1,2 litrelik üç silindirli benzinli motora sahiptir.

Motor Performansı:

C5 Aircross 1.2 PureTech'in motoru, şehir içi sürüş için yeterli güç ve hızlanma sağlar. Ancak, tam yüklü veya otoyol sürüşü gibi daha zorlu koşullarda biraz güçsüz kalabilir.

Yakıt Verimliliği:

Citroën, C5 Aircross 1.2 PureTech'in ortalama yakıt tüketiminin 5,4 litre/100 km olduğunu iddia ediyor. Gerçek dünyadaki yakıt verimliliği, sürüş tarzına ve koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Sürüş Kalitesi:

C5 Aircross 1.2 PureTech, yumuşak süspansiyonu ve iyi ses yalıtımı sayesinde rahat bir sürüş deneyimi sunar. Ayrıca, yüksek sürüş pozisyonu mükemmel görüş alanı sağlar.

İç Mekan ve Özellikler:

Citroën C5 Aircross 1.2 PureTech'in geniş ve ferah bir iç mekanı vardır. Standart özellikler arasında dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, iklim kontrolü ve park sensörleri bulunur.

Genel Değerlendirme:

Citroën C5 Aircross 1.2 PureTech, uygun fiyatlı ve iyi donanımlı bir kompakt SUV arayanlar için iyi bir seçimdir. Şehir içi sürüş ve kısa yolculuklar için uygundur, ancak daha uzun yolculuklar veya zorlu koşullar için daha güçlü bir motor tercih edilebilir.

Kullanıcı Yorumları:

• Citroën C5 1.2 Benzinli Yorumları: "Şehir içi sürüş için ideal bir araç. Yakıt verimliliği de oldukça iyi."
    • C5 Aircross 1.2 PureTech Yorum: "Rahat bir sürüş deneyimi sunuyor. İç mekan da geniş ve konforlu."
    • Citroën C5 Aircross 1.2 PureTech 130 Yorumlar: "Motor performansı biraz zayıf kalıyor, ancak genel olarak iyi bir SUV."
    • Citroën C5 1.2 Live Yorumlar: "Temel model bile iyi bir donanım seviyesi sunuyor. Fiyat-performans oranı yüksek."
    • Citroën C5 Aircross Yorumlar: "Geniş iç mekanı ve yüksek sürüş pozisyonu etkileyici. Uzun yolculuklar için de rahat."
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam aynı tercihler arasında kalarak tercihi c5 olarak kullandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4KiLL! kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Teslim aldınız mı aracı denehyimleye bildiniz mi peki

• Hocam bende aynı kararsızlıkta kaldım. C5 boş modeli ama C segmenti. Peugeot 2008 dolu paket ama b segmenti daha küçük. Bu ikisi için bende yorum bekliyorum

• 2008 1.2 gtline sahibiyim, ailemizden c5 aircross 1.5 shine paket de var, yani ikiside dolu paket birisi benzin birisi dizel.

C5 aircross artıları
    Geniş hacim
    Geniş bagaj
    Orta konsol kola dayama gerçekten çok büyük
    2008e göre geniş cam tavan

Eksileri
    Boyutundan dolayı şehir içinde park sorunu
    Malzeme kalitesi (Ön konsolda bolca sert plastik var,)

2008 artıları
    İç tasarım ve göstergeler çağ atlamış
    Dış tasarım olarak da çok güzel
    İç malzeme kalitesi kesinlikle c5 ten iyi (B sınıfı olmasına rağmen)

Eksileri
    464lt bagaj c5 e oranla 100tl daha küçük
    Arka alan enine daha dar
    Cam tavan küçük

Durumu siz değerlendirin, hacim derdiniz yoksa ve gtline alabilirseniz 2008 derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3008 1.6 puretech
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.