Şimdi Ara

C# a Yeni Başladım Kaynak Konusunda Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar 2 gün önce c# a başlama kararı aldım sıfırdan windows form application dan başlamak istiyorum biraz başladım biliyorum bişiler kitap almak istiyorum ama doğru kitabı bulamadım. Bana iyi bir kaynak veya öğrenim için fazla sıkmayan bir kitap önerirmisiniz ??

• Lise 2 öğrencisiyim hemde ileride kendimi c# da veritabanında geliştimek istiyorum iyi bir kaynak önerirseniz sevinirim
  • Sefer alganın her yönüyle c# kitabını tercih edebilirsin.
  • http://www.idefix.com/kitap/her-yonuyle-c-5-0-volkan-aktas/tanim.asp?sid=H0NX3IEBJY5Y7BRG5EPJ
    peki bu kitap nasıl iyimi sıfırdan başlayan birisi için önerirmisiniz ?
  • ve birde internet öğrenebileceğim kaynaklar varmı ???
    ama anlaşılır bir şekilde ? Çok baktım fazla iyi bir kaynak bulamadım
  • Daha önce bi programlama dili ile uğraştıysan ve biraz İngilizce'n varsa stackoverflow gayet kullanışlı olur. (Gerçi programlamada ilerlersen muhtemelen bu site ile epey haşır neşir olacan )
  • Az Çok Var var derken kelime olarak anlayabiliyorum ne yazıldığını Daha Önceden Web programlama İle İlgileniyordum HTML - CSS az Birşey işimi görecek Kadar JS Biliyorum Benim İlerideki hedefim Yazılım Mühendisi Olmak o yüzden ipin ucunu bir yerden tutmak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e- kitap için yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123afasf

Selam Arkadaşlar 2 gün önce c# a başlama kararı aldım sıfırdan windows form application dan başlamak istiyorum biraz başladım biliyorum bişiler kitap almak istiyorum ama doğru kitabı bulamadım. Bana iyi bir kaynak veya öğrenim için fazla sıkmayan bir kitap önerirmisiniz ??

Python öğrenmek istersen yardımcı olurum
  • Kendimi c# da gelistirmek istiyorum simdiki hedefim c# guzel anlasilir kaybaklar varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.