Şimdi Ara

C BİLEN BİRİSİ C++YI NE KADAR SÜREDE ÖĞRENİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bence C'yi öğrendiği süreyi t değişkenine atarsak, kişisel öğrenme hızını da h olarak atarsak, günlük boş vakit yüzdesini y olarak alırsak, C++'nın geliştirilme hızını da h2 olarak alırsak:

C++ = (t * (h2-h)^((y/100)*1.25)) + h2*1.10 + 35

görüldüğü gibi, kişinin öğrenme hızının C++ ın geliştirilme hızından fazla olması iyi birşeydir. C++ nın yerinde sayması da istenilir. Hepsinden önemlisi, tüm kütüphaneleri gezebilmek için en az 35 saat gereklidir. Boş zamanınız arttıkça bu öğrenme sürenizi üstel olarak azaltacaktır.
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
  • Tabi C ve C++ öğrenme hızlarını istatistik kurumumuz kaydetseydi iyi olurdu. Daha gerçekçi bir data olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 16 Ağustos 2016; 0:17:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Tabi C ve C++ öğrenme hızlarını istatistik kurumumuz kaydetseydi iyi olurdu. Daha gerçekçi bir data olurdu.

ben malım
    daha basit bir cevap alayım
    ortalama süre ne kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahabe31 -- 16 Ağustos 2016; 13:31:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahabe31

quote:

Tabi C ve C++ öğrenme hızlarını istatistik kurumumuz kaydetseydi iyi olurdu. Daha gerçekçi bir data olurdu.

ben malım
    ortalama süre ne kadar

C yi öğrendiğiniz sürenin üzerine algoritmayı öğrendiğiniz süreyi de ekleyin. Sonra kendiniz bir C derleyicisini C++'da yazın(C öğrenirken yazdığınız programları çalıştırabilsin en azından). İşte o zaman olmuş sayılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c'de yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

ben malım
    ortalama süre ne kadar

C yi öğrendiğiniz sürenin üzerine algoritmayı öğrendiğiniz süreyi de ekleyin. Sonra kendiniz bir C derleyicisini C++'da yazın(C öğrenirken yazdığınız programları çalıştırabilsin en azından). İşte o zaman olmuş sayılabilir.

Sayıyla ver
    Sayı
    Gün
    Ne kadar süre

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben malım
    ortalama süre ne kadar

Sayıyla ver
    Sayı
    Gün
    Ne kadar süre

Kimisi 10 ayda öğrenir kimisi 3 yılda kimisi 3 ayda.

• Çince öğrenmek ne kadar zamanınızı alır sorusuna verilen cevaplar:
    Profesör: Çince öğrenmeye ömrüm yetmez.
    Doçent: 10 yılımı alır.
    Asistan: 3-5 yıl.
    Öğrenci: Sınav yarınsa akşama kadar tamamdır.

işte Çince yerine c++ koy
  • eyvallah beyler ya da hanımlar
    Felsefi cevaplar vermediğinizde
    anlaşıyoruz.gökşen hanım müsaitseniz bir ara buluşabiliriz Bana c++ anlatırsınız

• hanım değil tabi arada isimlerde exception çıkabilir orda yazılan tabiki espiridir ama c++ ya uygundur kimse kalkıp şu kadar zamanda c++ öğrenirsin diyemez o kişiye bağlıdır ha c++ ile sadece konsolda bişeyler yapmaksa amaç o zaman derim fazla uzun sürmez çünkü konsolda muhtemelen fonksiyonlar kullanılarak bişeyler oluşturulur burda önemli olan kişinin ufuğunun açıklığıdır. bende c++ ile uğraşmadım biraz kolaya kaçmak için c# vb ... dillerle ilgilendim kaldıki benimki zaten hobi biraz bu yüzden kalkıp size c++ anlatamam
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Pardon aga kusura bakma
    Yorum için de eyv

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

hanım değil tabi arada isimlerde exception çıkabilir orda yazılan tabiki espiridir ama c++ ya uygundur kimse kalkıp şu kadar zamanda c++ öğrenirsin diyemez o kişiye bağlıdır ha c++ ile sadece konsolda bişeyler yapmaksa amaç o zaman derim fazla uzun sürmez çünkü konsolda muhtemelen fonksiyonlar kullanılarak bişeyler oluşturulur burda önemli olan kişinin ufuğunun açıklığıdır. bende c++ ile uğraşmadım biraz kolaya kaçmak için c# vb ... dillerle ilgilendim kaldıki benimki zaten hobi biraz bu yüzden kalkıp size c++ anlatamam

Az kalsın gümbürtüye gidiyordun.

• son anda kurtardım isim işte ben de çok memnun değilim de yaş 30u geçince daha değiştirmek olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

son anda kurtardım isim işte ben de çok memnun değilim de yaş 30u geçince daha değiştirmek olmaz

Aman hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.