ARKADAŞLAR YAZMAK İSTEDİĞİM ŞEYİ BEN ÖRNEKLEMİŞTİM AMA EKSİKTE VARMIŞ SOR TAM OLARAK ŞU yerleri karşık bi metin var sırasal değil yazım aynen bu aşagıdaki gibi:
//PB dijital sistemlerde kullanılan mantık devreleri,bileşik(combinational) devreler ve ardışıl sıralı(sequential) devreler şeklinde guruplandırılabilir. //PS temel //AC lojik //AC kapılardan oluşan ve devrenin çıkışları dogrudan //RM girişlerin //RM orandaki durumlarına göre belirlenen devrelere //KH bileşik mantık devreleri //KH denir.bir bileşik devre,giriş degişkenleri ,lojik kapılar ve çıkış değişkenlerinden oluşur.
bu metnin çıktılı hali aşagıdaki gibi olacak:
dijital sistemlerde kullanılan mantık devreleri bileşik (combinational devreler ve ardışıl sıralı(sequential) devreler şeklinde guruplandırılabilir. Temel lojik kapılardan oluşan ve devrelerin çıkışları dogrudan girişlerin o anki durumlarına göre belirlenen devrelere bileşik mantık devreleri denir.Bir bileşik devre,giriş değişkenleri lojik kapılar ve çıkış değişkenlerinden oluşur.
baştaki metni bu metni dönüştüren c programı lazım ekrana çıktı verecek.(yazının içinde geçen girişlerin kelimesinin rengide değişip mavi olacak sadece o kelime)
eger programı yapabilecek bi arkadaş varsa bana yardım edebilirmi bekliyorum yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim