Şimdi Ara

c++ bilen varsa çok acilllll YARDIM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YAZMAK İSTEDİĞİM ŞEYİ BEN ÖRNEKLEMİŞTİM AMA EKSİKTE VARMIŞ SOR TAM OLARAK ŞU yerleri karşık bi metin var sırasal değil yazım aynen bu aşagıdaki gibi:

//PB dijital sistemlerde kullanılan
    mantık devreleri,bileşik(combinational) devreler ve ardışıl sıralı(sequential) devreler şeklinde guruplandırılabilir. //PS temel //AC lojik //AC kapılardan oluşan ve devrenin çıkışları dogrudan //RM girişlerin //RM orandaki durumlarına
    göre belirlenen devrelere //KH bileşik mantık devreleri //KH denir.bir bileşik devre,giriş degişkenleri ,lojik kapılar ve çıkış değişkenlerinden oluşur.

bu metnin çıktılı hali aşagıdaki gibi olacak:

dijital sistemlerde kullanılan mantık devreleri bileşik (combinational devreler ve ardışıl sıralı(sequential) devreler şeklinde guruplandırılabilir.
    Temel lojik kapılardan oluşan ve devrelerin çıkışları dogrudan girişlerin o anki durumlarına göre belirlenen devrelere bileşik mantık devreleri denir.Bir bileşik devre,giriş değişkenleri lojik kapılar ve çıkış değişkenlerinden oluşur.

baştaki metni bu metni dönüştüren c programı lazım ekrana çıktı verecek.(yazının içinde geçen girişlerin kelimesinin rengide değişip mavi olacak sadece o kelime)

eger programı yapabilecek bi arkadaş varsa bana yardım edebilirmi bekliyorum yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim

• Yazılım Geliştirmeye Taşınmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.