Şimdi Ara

C&C Generals : Zero hour online oynamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta olduğu gibi bunu nasıl online oynarız (Hamachi olmadan )

• 20 liraya orjinal oyun alırsın ve girersin online a hic sorun olmuyor:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hochimin_55

20 liraya orjinal oyun alırsın ve girersin online a hic sorun olmuyor:D

Varımı alabileceğim bir yer..

Ayrıca Generals olmadan Zero yüklenebiliyiormu..

Bende her ikisininde malum olduğu üzere craklısi var, en son 5 sene önce kurmuştum pc'ye..

şimdi bir daha kurayım dedim..

ama bir türlü çalışmadı..

orjinalini alıyım dedim, onuda bulamadım..
  • oyun satan yerlerde bulursun.
    general ve zero beraber yüklenir.
    online olarak hamachi filan olabilir ama detaylı bilgim yok.
  • yapsak hamacisiz paketi v.s yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: samils

arkadaşlar başlıkta olduğu gibi bunu nasıl online oynarız (Hamachi olmadan )

hamachi olmadan online oynamak için

1. orjinal oyun olur kendi serverlerine girer oynarsın

2. tunngle kurarsın korsan olarak multiplayer oynarsın

3. kendi evinde ağ kurarsın korsan olarak multiplayer oynarsın.
  • Vs yapmak isteyen dişli arkadaşlar arıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapabilsek :/
  • Sen oyunu normal kurabildinmi?
  • zerokral pw:123 burda türk arkadaşlar var herkesi bekleriz 7/24 online oluyor bi kişide olsa mutlaka
  • arkadaslar orji cd aldım ama guncelleme yapman lazım diyor nereden guncelleme yapıcam yardımcı olurmusunuz online oynamak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLackStones

arkadaslar orji cd aldım ama guncelleme yapman lazım diyor nereden guncelleme yapıcam yardımcı olurmusunuz online oynamak istiyorum.

kendisi indiriyor diye hatırlıyorum online bastığında patch zırvası çıkıyor sonra web sayfası gelio diye hatırlıyorum
  • Merhaba arkadaşlar,generals zero hour'u hamachi programı ile rahatca internet kafedeymiş gibi arkadaşlarımızla oynayabiliyoruz. hamachi ağımız 7 gün 24 saat açık..hemen katılın oyunun keyfini sürün..ağımızda hergün 30 online oyuncu bulunmaktadır,hamachiyi aşağıdan hemen indirin ve ağımızı ekleyin

HAMACHİ TÜRKÇE TIKLA ÜCRETSİZ İNDİR

programı indirdikten sonra alttaki üçgene basarak "başka ağa katıl" tuşuna basarak ağımızı ekleyin,oyunculara ulaşın.

ağ: zerodayız
    şifre: 123

oyunu indirmek isteyen arkadaşlar google a "Generals indir" ve ardından "Generals Zero Hour indir" yazarak indirebilirsiniz....unutmayın önce generals indirilip yüklenicek ardından ek paket olan Zero Hour indirilip yüklenicek...hamachiden zerodayız ağımıza girdiğinizde size yardımcı olunacak,ayrıca aşağıda ayar sitesini verdik,mutlaka bakın....herşey çok basit....bu harika oyunu kaçırmayın.

oyuna kolayca girmek için tüm ayarlarınızı 5dk.içinde buradan yapabilirsiniz=
    TIKLAYIN

zerodayız foto

C&C Generals : Zero hour online oynamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 26 Mart 2013; 16:55:37 >

• Bir bağlantı sorunu yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz? Arkadaşlarımla beraber Generals ve Zero hourun orjinal cd lerini aldık Birimiz Bursa'da birimiz Bandırma'da ben ise Manisa'dan internet üzerinden oyuna dahil olacağım Arkadaşlarla denedik fakat birinde bağlantı hatası verdi oyunculardan biri bağlanamadı yazdı ikimizinde ekranında. Diğer bağlantımızda ise bağlantı sağlandı yalnız kepçelerimiz hiç hareket etmedi ama oyunda kuş sesleri devam ediyordu acaba nerede hata yapıyoruz ? Yardım edebilirmisiniz? birbirleriyle bağlantı kuranlar ve oyunda başarılı bir şekilde oynayıp bitirenler nasıl yapıyor nasıl oyun kuruyorsunuz yardımcı olabilirmisiniz?

Ben oyun kurararken önce lan kablosu ile internete bağlandım daha sonra Zero Hour oyununu açtım Multiplayer ) Online --) Login (oyuna kayıtlıyım) --) Custom Match --) Creat Game bölümünden oyun kuruyorum Arkadaşım oyuna dahil oluyor fakat kepçeler hareket etmiyor oyun kurulmadan önce oyun hızı hakkında sarı renk veriyor bağlantı hızı orta seviyede acaba o yüzden mi oyun donuk oluyor yardımcı olabilirmisiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.