Bildirim
C de çok basit bi sorun ACİL!!!
FSP Hydro GT PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W (HGT 850) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLDMYJ22
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba arkadaşım;
Açmaya çalıştığın dizi boyutunun farkında mısın? Üstelik double olarak açmaya niyet etmişsin. Valla C den pek anlamam ama dizi kullanmak yerine bence başka bir yöntem bulmalısın. Pointer kullansan örneğin??
Kolay gelsin.. -
evet haklısın array büyük ancak böle olmak zorunda pointer kullanarakta denedim aşağıdaki gibi ancak yapamıyorum bir türlü lütfen yardımcı olun :'(((
main()
{
double *x;
int i,j;
for(i=0; i<512; i++)
{
for(j=0; j<512;j++)
{
*x = 0.32;
x++;
}
}
} -
Pointer kullanımı hakkında pek bilginiz yok anlaşılan önce öğrenmeniz gereken konuları öğrenin.Sizin uğraşınız kitap okunmadan özet çıkarmaya çalışmak gibi.Birde ,Türkçe karşılığı olan ve yazımı zor ve uzun olmayan kelimeleri kullanarak yazmaya alşırsanız sizin için daha faydalı olur.
main()
{
double *x;
int i,j;
x=(double *)malloc(512*512*sizeof(double))
for(i=0; i<512; i++)
{
for(j=0; j<512;j++)
{
x[i*512+j] = 0.32;
}
}
} -
quote:
sse Tarih 13 Kasım 2007; 19:10:51
Pointer kullanımı hakkında pek bilginiz yok anlaşılan önce öğrenmeniz gereken konuları öğrenin.Sizin uğraşınız kitap okunmadan özet çıkarmaya çalışmak gibi.Birde ,Türkçe karşılığı olan ve yazımı zor ve uzun olmayan kelimeleri kullanarak yazmaya alşırsanız sizin için daha faydalı olur.
main()
{
double *x;
int i,j;
x=(double *)malloc(512*512*sizeof(double))
for(i=0; i<512; i++)
{
for(j=0; j<512;j++)
{
x[i*512+j] = 0.32;
}
}
}
sana çok teşekkür ediyorum; şimdi okudum o konuyu ve hatamı anladım..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X