Şimdi Ara

c++ derlemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • devc++ yükledim kurdum birkaç basit kod yazdım ama nedense f9a bastığımda bir şey olmuyor ve derle tuşuna da basılmıyor, kapalı yani. Dosyayı kaydettim masaüstüne .cpp formatında ,tekrar çalıştırdım vs. olmuyor . Neden olabilir? Windows 8 kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: miss0wiwi

devc++ yükledim kurdum birkaç basit kod yazdım ama nedense f9a bastığımda bir şey olmuyor ve derle tuşuna da basılmıyor, kapalı yani. Dosyayı kaydettim masaüstüne .cpp formatında ,tekrar çalıştırdım vs. olmuyor . Neden olabilir? Windows 8 kullanıyorum

Bilgisayarınızda ilk defa mı kod derlediniz dev c++ ta ? Bir de Dev C++ açıldığından itibaren neler yapıyorsunuz adım adım belirtirseniz daha faydalı olabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: miss0wiwi

devc++ yükledim kurdum birkaç basit kod yazdım ama nedense f9a bastığımda bir şey olmuyor ve derle tuşuna da basılmıyor, kapalı yani. Dosyayı kaydettim masaüstüne .cpp formatında ,tekrar çalıştırdım vs. olmuyor . Neden olabilir? Windows 8 kullanıyorum

Konsol açık kalmış olabilir mi ?
  • Dev-C++'ın Windows 8 için farklı bir versiyonu var. Buhttp://sourceforge.net/projects/orwelldevcpp/ adresten indirebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.