Şimdi Ara

C Elyse hakkında yakıttan güvenliğe herşey...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar.Son günlerde 2.el araç alacakların aklını en çok kurcalayan Citroen C elyse 1.2 Attraction M/T (beyaz)aracımı 2 gün önce teslim aldım.Olumlu olumsuz herşeyi yazıp sizlerden gelen tüm sorularıda cevaplayarak fikir sahibi olmanızı sağlıcam.
    Öncelikle aracımın belirttiğim modele ilave olarak Tekno Paket + Cruise Paket + Park sensörü ile birlikte 29.900 e geldi.4-5 ilde araştırma yaptım ve en uygun fiyat Balıkesir Desil den geldi. İnanın geçen hafta bugün C Elyse diye bi araba markası olduğunu bile bilmiyordum.Aracın dış görünümü beni cezbeden en büyük özeliği oldu.Gerçekten kaslı kemikli bi duruşu var.Aracın standart donanımında ESP olması harika birşey.Virajlarda büyük üstünlük sağlıyor.Tekno paket sayesinde full araçtan hiç bir farkı kalmamış teknolojik kolaylık anlamında.
    En büyük soru işareti bende yakıt tüketimiydi.Çünkü bundan önceki 2 aracımda dizel focus ve fiesta idi.Aracı 300 km dir kullanıyorum.Tabiki bir dizelle aynı seviyeye gelemez ama inanın benzinli olduğunuda anlamak çok zor.Şöyle özetleyim 170 km ş.arası 130 km ş.içi yaptım ve şu an ortalamam 5.1 lt/100 km .Bence çok güzel bir rakam bu.Alırken acaba dizelmi alsam bilmecesine düşmüştüm ama şu an gerçekten çok huzurluyum.Bence 7000 TL farka değmez.Bu arada kullanım olarakda sakin bir kullanıcıyımdır.
    Performansa gellince eğer çok kalabalık bi aile değil vede süratle işim olmaz derseniz çok ideal bir araç.Evet dik yokuş arabası değil o kesin.Ama düz yoldada 1.6 bir araçtan çok çok geride kalacağını söyleyemem.
    Aracı en olumsuz yönü içinde bazı kısımlardaki plastik kalitesi.Özellikle direksiyondaki cruise ve ses kontrol kumandası sanki biraz sert basınca kırılacak gibi.
    Bagaj genişliği dillere destan.Daha önceki aracı fiesta olan birisi olarak bana yayla gibi geniş geldi.
    Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar eğer sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarım.

• Hayirli olsun araciniz. Aldiginiz araci istanbulda kac paraya veriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim.İstanbul Ankara ve İzmirde 30 500 un altina dusen olmadi..

• hayırlı olsunn . . . kazasız sürüşler

• Tesekkur ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: asimsek84

Tesekkur ederim...

Su an aracınız kaç km de ve yakıt ne durumda yazabilirseniz sevinirim.Bu arada hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.

• Teşekkür ederim.Aracım şu an 1800 km de.Yakıt geçen hafta Ankara dan izmire gelirken 4.8 le geldim.300 km dirde şehir içindeyim ortalamam 5.1 Lt.Benzinli bir araca göre çok güzel bir değer olduğunu düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twingo nasıl bir araçtır?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.