Şimdi Ara

Kia Ceed söylenenden daha mı güçlü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
10.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar bende 2010 1.6 benzinli kia ceed hb araba var geçen otobana çıktım bir sapaktan sol şeride geçmek isterken arkamdan gelen golf inat etti yol vermedi geçemedim neyse o da en sola geçti bende arkasından takipe başladım baya bi bastık ma tampon tampona golf önde ben arkada baya gittik bilenler bilir tem yolunda. 180 e kadar bastım arkasında selektör yaptım yol istiyorum ama vermedi bende inat ettim vitesi çat diye 4 e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım 220 yi yeni geçmiştim baktım arkamda sinyal verdi sağ şeritlere doğru kaçtı bende bastım gittim. golfün arkasında tsi yazıyordu şimdi yanlış değilsem 122 beygir değil mi bu araba ama arkadaşın dediğine göre 140 beygir de olabilirmiş. çok övüyorlar golflerin turbo var diye motorunda ama bende turbo yok. yani kia ceed golften çok hızlı hele ki bir anda ok gibi 220 hıza çıkmasını unutamam kia bu arabaya 128 beygir diyor ama sanki 150 beygir gibi gidiyor siz ne dersiniz bu konuda? bir de araba çok güzel herkeze ceed tavsiye ederim.

• Gizli beygirler reloaded.
  • Kia'nin cogu arabasi boyle (istisnalar var). Beklenenin uzerinde performans veriyorlar. Bir akrabam kia clarus almisti 1998 model. Temde 190ı gormustuk. Ama cok yaktigi icin satmak zorunda kaldi.
  • Gizli beygirler @2011 Version3.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 12 Ocak 2011; 22:37:25 >
  • sniff sniff..

Bu konu gizli beygir kokuyor
  • 180 de 4 e attın araba 220ye fırladı bence sen farketmedin ama araba patiye bile sarmış olabilir.5de de artık 240 a kadar gitmiştir.Dikkat et vites elinde kalmasın.
  • yeme bizi kamil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gizli beygir nedir?

sungurtigin dostum gerçekten kialar ilginç arabalar bende kullandıkça anlıyorum yola resmen yapışıyor bikere daha da hiç sonuna kadar basmak kısmet olmadı ama ben 240 ı deviririm diyorum
  • Bi de şu var,benzinlisi böyleyse dizelini düşünemiyorum.Ne 3.16 bırakır ne c180.
  • alıntı nasıl oluyor çözemedim ama berkcan dostum gerçekten de 4e attım zaten bu araba gücünü yüksek devirde veriyor dediler devir 7 8 aasındayken kısa kısa kesti bi an ama gerçekten 4 e attım feci uzadı araba golf duman oldu arkamda adam besbelli korktu ben yanından hızla geçince sağa kaçtı hemen
  • Ciddi konuşıyım biraz da.Hocam eğer ciddiyseniz o adam normal bassa 122 de olsa 140 da olsa 160 da olsa 170bg de olsa hertürlü plakasını okurdunuz. 122 olsa belki bi ihtimal biraz kafa tutarsınız diycem ama bi de siz arkadan gelmişsiniz.
  • adam bastı tabi yoksa neden 180 e kadar arkasından gideyim? ama gücü yetmedi işte o benim plakamı okudu belki şimdi satmıştır arabasını guruna yediremez insan.
    ceed golf katilidir fazla uzatmaya gerek yok
  • Ok bb.
  • kardeşim golf 1.6 olsa anlattıkların belki olabilir ama tsi motor dedinmi bir duracan tsi motorlu golf jetta farketmez seni havada karada her yerde her şekilde yerrrrr.
  • 4. viteste 180 km, 240 km'ye kadar arabanın yolu var... Bakalım forum daha neler görecek. :) Ancak şöyle bir ihtmal var; sizin kadran sapmasınız aşırı.
  • kia iyi de.. çevresi kötü
  • Aklima bizim "sol seridin kirali" accent era konusu geldi
  • sonra baban uyandı, hadi olum liseye geç kaldın mı dedi? hakkatten kendini kontrol edemiyormuşsun.
  • 4. viteste 180 km yapılabilir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.