Şimdi Ara

Kia Ceed söylenenden daha mı güçlü? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
10.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne var ne yok satıp hemen bir ceed alıyorum, E5 otoban farketmez dusuyorum yola, paşa paşa sol şeridi acmayanlar dörde atarım haaaa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaradeniz -- 26 Eylül 2011; 2:00:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraydin

quote:

Orijinalden alıntı: rotational intertia

gizli beygir nedir?

sungurtigin dostum gerçekten kialar ilginç arabalar bende kullandıkça anlıyorum yola resmen yapışıyor bikere daha da hiç sonuna kadar basmak kısmet olmadı ama ben 240 ı deviririm diyorum

kardeş büyük araştırmalarım sonucu gizli beygiri buldum aynı senin gibi forumdan birininde toyotasında varmış aynısı galib yada seninki kia versiyonudur

Kia Ceed söylenenden daha mı güçlü?

bu resme koptum yaa.

yalnız geçen bir konu açılmıştı. korelilerin beygir hesabı DIN(alman) olmadığından SAE olduğundan DIN e göre daha eksik çıkıyormuş. yani gizli beygirler yeirne bence eksik beygirleri buldunuz :)

• Tem, Kia,Golf,4. vites ,180 km,Çattt,5. vites , 220 km, plaka , gizli beygir...
    yok arkadaş,40'ı devirmiş bu bünye bu kelimeleri tek konu içinde olunca kaldıramıyor...

Ondan sonra analar babalar çocuklarının mezarı başında oturup ağlıyor.
    Allah akıl fikir versin. sonrasında gizli beygirlere gerek kalmıyor zaten.
    Akıl fikir olmayınca at çiftliği verse Allah, faydasız...
  • Nerde böyle eğlenceli konular?
  • Aralıksız gülmemi sağlayan yegane konulardan biri
  • marka fanatikliği anlatan tarafındanda yorumlayıp gülen tarafındanda bir gün vw'en olsunda serviste yedek parçada nasıl geçiriyor doğuş oto öğren
  • senin kiayı bi tur verde ben 180 le giderken çat diye 1 e atıyım 300 e fırlasın bi anda
  • Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

sonra bir uyandım yatağımda bir ıslaklık
    babam çekiyor yorganı ben bağırıyorum hayır hayır 250 yapıcam

• merhaba samaracı.
  • çaaat 4. vites!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

sonra bir uyandım yatağımda bir ıslaklık
    babam çekiyor yorganı ben bağırıyorum hayır hayır 250 yapıcam

•  Kia Ceed söylenenden daha mı güçlü?

• quote:

Orijinalden alıntı: rotational intertia

selam arkadaşlar bende 2010 1.6 benzinli kia ceed hb araba var geçen otobana çıktım bir sapaktan sol şeride geçmek isterken arkamdan gelen golf inat etti yol vermedi geçemedim neyse o da en sola geçti bende arkasından takipe başladım baya bi bastık ma tampon tampona golf önde ben arkada baya gittik bilenler bilir tem yolunda. 180 e kadar bastım arkasında selektör yaptım yol istiyorum ama vermedi bende inat ettim vitesi çat diye 4 e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım 220 yi yeni geçmiştim baktım arkamda sinyal verdi sağ şeritlere doğru kaçtı bende bastım gittim. golfün arkasında tsi yazıyordu şimdi yanlış değilsem 122 beygir değil mi bu araba ama arkadaşın dediğine göre 140 beygir de olabilirmiş. çok övüyorlar golflerin turbo var diye motorunda ama bende turbo yok. yani kia ceed golften çok hızlı hele ki bir anda ok gibi 220 hıza çıkmasını unutamam kia bu arabaya 128 beygir diyor ama sanki 150 beygir gibi gidiyor siz ne dersiniz bu konuda? bir de araba çok güzel herkeze ceed tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

Kia Ceed söylenenden daha mı güçlü?

Unutulmaz replik, 1, 2, 3, ÇAT, 5, 6, geri adam sanki tüfek çatıyo,

• 1.6 gdi'ler böyle değil arkadaşlar. başlıkta arkadaşın yazdığı 1.6 cvvt motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 13 Aralık 2019; 7:33:43 >
  • 180 ile giderken 4 attığında 210 yapıyorsa . 3'e attığında kim bilir neler yapar araba :D

en kısa zamanda deneyip bizi aydınlatmalısın
  • Efsane konu. Bir dönem kullanıcıları imza bölümüne çat 4. vites logolu çalışma kullanıyorlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaaat 4. vites!!!!
  • Bu efsane konu sebebiyle bir zamanlar moda olmuştu ve hiç kimse normal vites değiştirmiyordu, kalkarken bile "çaattt!" diye her zaman 4. vitese atıyordu... 4. vites Toyota'dan da gizli beygirlerden de çok revaçtaydı... Arabanın gaz yememe, çekişten düşme gibi bazı sorunları çatt diye 4. vitese atılarak çözülüyordu...
  • Çaaaaat 4'e attım benim Clio 200 yaptı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.