Şimdi Ara

Kia Ceed söylenenden daha mı güçlü? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
10.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kia Ceed söylenenden daha mı güçlü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Cee'd bir aşktır.

• KIA Cee'd Frankfurt, Alamanya'da tasarlandı, ve Slovakya'da üretiliyor. ABD'de KIA Forte olarak satılıyor ve platformu da HYUNDAI i30 ile aynı.

The Cee'd was designed in Frankfurt, Germany, with Miklós Kovács leading the design team. Cars are manufactured in the Kia factory in Teplička nad Váhom, Slovakia.

The Kia Cee'd, marketed in the United States as the Kia Forte, shares its platform with the Hyundai i30.
  • ceed böyleyse prosu nöyledır?
  • Forumu tek başına ayakta Ceedtin panpa. Helal sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

Orijinalden alıntı: Patch

......................

yine imzamdaki arabayla 261.86 gördüm telefonumda gps'ten okuduğum değer bu:

hatta görüldüğü üzere sıkışık trafikte 261 le viraja giriyorsunuz , tebrikler

edit:majör imla

Çok güzel yakalamışsınız.

İnsanlar neden bu tür basitliklere gerek duyarlarki anlamam!

Zaten o resimde GPS üzerinde yazılı olan "261,86" rakamı da çok kötü bir PHOTOSHOP işçiliğiyle yapılmış. Hatta "Microsoft PAINTBRUSH" bile olabillir. Ayrıca; GPS yazılımları genelde 0-9 arası kilometrelerde virgüllü sonuç verir. 10 km hızdan sonra tam rakam verir. 3 ayrı GPS yazılımı denedim, hepsinde de böyleydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Forumu tek başına ayakta Ceedtin panpa. Helal sana.

Hala devam ediyor yukari bak super ya
  • haha yeni forever...:))
  • Recep Cem ALTAN.
    Yazdıklarımın tüm hakkı saklıdır. "İroni"den anlamayanlar ciddiye almasın.

isoni yapıyor işte ancak hayallerde olur arkadaştaa imzasında yazmış .

bu konda diyarbakır belediye başkanı bile birşeyler söyledi yakın tarihte 4. viteste 180 yaptım dan hemen sonra .......... ordan demişti haberlerde epey gösterildi 2-3 ay önce
  • ceed bununla da kalmıyor.4.vites ivmelenmesi dahil 220 km/s ile giderken yakıt tüketimi de oldukça düşükmüş.(100 km'de 5 lt civarı).
    Fabrika verilerinde iddia edildiğine göre sakin kullanımda ise bir miktar benzin üretimi gerçekleşiyormuş. (90 km/s sabit hızda 100 km'de yaklaşık 345ml benzin üretimi).
    Ancak sakin kullanılan bir ceed'e bugüne kadar rastlanamadığından bu durum test edilemiyormuş...
  • Forumun, 'unutulmaz replikleri' ne girecek bir konu daha, emeği geçenlere teşekkürler.
  • Teşekkürler.Forumun unutulmazları arasındaki yeriniz hazır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

ceed bununla da kalmıyor.4.vites ivmelenmesi dahil 220 km/s ile giderken yakıt tüketimi de oldukça düşükmüş.(100 km'de 5 lt civarı).
    Fabrika verilerinde iddia edildiğine göre sakin kullanımda ise bir miktar benzin üretimi gerçekleşiyormuş. (90 km/s sabit hızda 100 km'de yaklaşık 345ml benzin üretimi).
    Ancak sakin kullanılan bir ceed'e bugüne kadar rastlanamadığından bu durum test edilemiyormuş...

.........

• http://www.fastestlaps.com/cars/vw_golf_14_tsi_122ps_mk_vi.html

http://www.fastestlaps.com/cars/kia_ceed.html

Golf 122 lik olsun senin Golf'e karşı şansın yok Golf basmamış Kia Ceed ile neden vakit kaybetsin ki.

He unutmadan sana bu fotoğrafı armağan ediyorum.

Bunu da izle 2:08 den itibaren 3:16 da bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 31 Ocak 2011; 11:48:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rotational intertia

Dün girdiğim çukurdan sonra lastik balon yapmış

Yeni farkettim.

tekerlekleri sök o zaman

ceed o şekilde de gider..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Üzülme birgün sende VW sahibi olursun, ağlama geçer.

Bırak VW'yi Toyota sahibi olsun
  • Bende de kia pro cee'd 1.6 crdi 115 hp (5 vites) vardı. Tek kapı olmasından dolayı satmak zorunda kaldım. Ne yalan söleyim 2000 devirin altı ölü ama sonrası her gaza dokunduğumda koltuğa yapıştırıyordu. Çok zevk alarak bindiğim bir araçtı. Şimdi ilk imkanım olduğunda kesin olarak alacağım araba kia pro cee'd 1.6 crdi 115 hp (bu sefer ki 6 vites) olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraydin

quote:

Orijinalden alıntı: rotational intertia

gizli beygir nedir?

sungurtigin dostum gerçekten kialar ilginç arabalar bende kullandıkça anlıyorum yola resmen yapışıyor bikere daha da hiç sonuna kadar basmak kısmet olmadı ama ben 240 ı deviririm diyorum

kardeş büyük araştırmalarım sonucu gizli beygiri buldum aynı senin gibi forumdan birininde toyotasında varmış aynısı galib yada seninki kia versiyonudur

• quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

Geçen gün TEM yolunda 5. vites 140 km/h ile gidiyorum Sümbül arabamla. Arkamdan Passat yol istedi verdim. Ama adam gitmiyor. PASSAT TSI bu arada. 180'e dayandım yol istiyorum vermiyor. Tamponuna bir değdim yok vermiyor yol. Hızım da çıktı 189'a. Arabam da 1.4/75HP. Allahtan kadranı 200. Ayar oldum abi, geçtim sağa ve attım 4'e. Birden çıktım 205'e ve bastım gaza geçtim önüne. Yapıştım gaza ve ibre 200'ü geçti bir tur daha attı dayandı 200'e. Passat dumanımdan boğuldu resmen. Allahtan 1.4/98 HP 16V değil yoksa asfalt yanardı.

Yahu ne CEED bu böyle. Bütün arabaların Ceddini okuyor. Alın size SÜMBÜL/PASSAT baş rollü düzmece seneryo.

Konularını takipteyim CEEDDİN DEDE!!!

Millet boşuna yüz bin liralar verip S500, Porsche, vs. alıyor. 30-35 bin verip alınlar bir CEED, çıksınlar 240'a anında.

• Yalnız dikkat edilmesi gereken nokta vitesi "çaaaat!" diye 4e atmak yoksa istediğiniz randimani alamazsınız benden söylemesi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.