Şimdi Ara

Kia Ceed söylenenden daha mı güçlü? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
10.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kara Şimşek vardı...Hani bir düğmeye basınca roketliyordu. Ah aah!Ne günlerdi be...
  • Konuyu açan arkadaşa sorsak mı, acaba.... ''yotota colorra''yı tanır mısın?Nerelerde bu adam? diye....
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepis

1.4 tsi jetta 122 bg 3 viteste 160 km hıza çıkabiliyo

ben 2. viteste 120 gördüm imzamdaki arabayla.

vitesi kaçırmasaydım 0-100 5 sn'nin altına düşerdi de ölçtüğüm en iyi değer 5,83 sn

quote:

Orijinalden alıntı: kritios

http://www.kia.com.tr/index.php?p=modeller/newceed_hb/teknik

kia'nın sitesinden teknik özelliklere bakarak şöyle bir tablo yaptım.
    araba'nın kesiciye 7000rpm girdiğini farzedersek:
    4.vites'te en son 188km/h, 5.vites'te ise 232 km/h hızı görür.
    tabi bu veriler kağıt üzerinde böyle...

yine imzamdaki arabayla 261.86 gördüm telefonumda gps'ten okuduğum değer bu:
     Kia Ceed söylenenden daha mı güçlü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Patch

quote:

Orijinalden alıntı: crepis

1.4 tsi jetta 122 bg 3 viteste 160 km hıza çıkabiliyo

ben 2. viteste 120 gördüm imzamdaki arabayla.

vitesi kaçırmasaydım 0-100 5 sn'nin altına düşerdi de ölçtüğüm en iyi değer 5,83 sn

quote:

Orijinalden alıntı: kritios

http://www.kia.com.tr/index.php?p=modeller/newceed_hb/teknik

kia'nın sitesinden teknik özelliklere bakarak şöyle bir tablo yaptım.
    araba'nın kesiciye 7000rpm girdiğini farzedersek:
    4.vites'te en son 188km/h, 5.vites'te ise 232 km/h hızı görür.
    tabi bu veriler kağıt üzerinde böyle...

yine imzamdaki arabayla 261.86 gördüm telefonumda gps'ten okuduğum değer bu:

hatta görüldüğü üzere sıkışık trafikte 261 le viraja giriyorsunuz , tebrikler

edit:majör imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 14 Ocak 2011; 14:15:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

hatta göründüğüne göre sıkışık trafikte 261 le viraja giriyorsunuz , tebrikler

o kadar iyi yani, düşün
  • quote:

quote:

o kadar iyi yani, düşün

yalnız şunu unutmamak lazım öndeki vw 280 rahat var acaba 4e mi çekti vitesi

• ben 800 km/h ile kalkıyorum, kullandığım araç boing 737 :) ama boing artık iyi uçaklar üretemiyor, kia kendini aştı artık uçak üretimine de başlayacakmış, boing firması da batıyor bitti zaten o firma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraydin

quote:

quote:

o kadar iyi yani, düşün

yalnız şunu unutmamak lazım öndeki vw 280 rahat var acaba 4e mi çekti vitesi

viraja girdiği için heel and toe yaparak vitesi düşürmüş. bizimkinde esp olmadığından ben daha yavaş girmek zorunda kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: rotational intertia

gizli beygir nedir?

sungurtigin dostum gerçekten kialar ilginç arabalar bende kullandıkça anlıyorum yola resmen yapışıyor bikere daha da hiç sonuna kadar basmak kısmet olmadı ama ben 240 ı deviririm diyorum

kardeş büyük araştırmalarım sonucu gizli beygiri buldum aynı senin gibi forumdan birininde toyotasında varmış aynısı galib yada seninki kia versiyonudur

• sağdaki sütçübeygiri gibi soldaki yaptırıyordur 240'ı. Hey maşallah küheylan!!!
  • Geçen gün TEM yolunda 5. vites 140 km/h ile gidiyorum Sümbül arabamla. Arkamdan Passat yol istedi verdim. Ama adam gitmiyor. PASSAT TSI bu arada. 180'e dayandım yol istiyorum vermiyor. Tamponuna bir değdim yok vermiyor yol. Hızım da çıktı 189'a. Arabam da 1.4/75HP. Allahtan kadranı 200. Ayar oldum abi, geçtim sağa ve attım 4'e. Birden çıktım 205'e ve bastım gaza geçtim önüne. Yapıştım gaza ve ibre 200'ü geçti bir tur daha attı dayandı 200'e. Passat dumanımdan boğuldu resmen. Allahtan 1.4/98 HP 16V değil yoksa asfalt yanardı.

Yahu ne CEED bu böyle. Bütün arabaların Ceddini okuyor. Alın size SÜMBÜL/PASSAT baş rollü düzmece seneryo.

Konularını takipteyim CEEDDİN DEDE!!!

Millet boşuna yüz bin liralar verip S500, Porsche, vs. alıyor. 30-35 bin verip alınlar bir CEED, çıksınlar 240'a anında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 14 Ocak 2011; 15:38:15 >

• benim astra 4 de 210 goruyo 5te 180e geri düşüyo e bunu napcaz?:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyusuf

benim astra 4 de 210 goruyo 5te 180e geri düşüyo e bunu napcaz?:)))

snde gizli beygir deil beygir hırsızı var galiba
  • kia yu zihinlerde kötü yansıtma amaçlı fake üye oldugunu düşünüyorum. Aç tıgın bütün konular kia şöyle iyi hyundai böyle iyi gibilerinden. Yaşın kaç ???
  • o kadar da söyledik gece yorganı üzerinden atma diye ama
  • adam troll beyler.
  • geçen sol şeritte bi tane 350z gidiyor.attım sellektörü baktım tınlamıyo tekrar attım tekrar tekrar...sen misin bana yol vermeyen?verdim sağa sinyali.vitesi 2ye taktım. geçtim yanından.
  • Boş işler bunlar boş gereksiz yere rüzgar kapışması sadece sen o kadar yüksek hızda giderken biri sana çökseydi burada bizimle paylaştığın mesajı okumuyor olucaktık belkide
  • o araba 4üncü vitesde öyleyse 5de ön kaldırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

sonra bir uyandım yatağımda bir ıslaklık
    babam çekiyor yorganı ben bağırıyorum hayır hayır 250 yapıcam

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.