Şimdi Ara

C elysee de triger ve devirdaim değişikliği sonrası antifiriz sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce merhabalar herkese iyi forumlar dilerim.Aracım c elysee 1.6 hdi
    Sorunum bundan 2-3 gün önce başladı triger devirdaimini değiştirdikten sonra antifiriz koymaya gelince 2.5 lt kadar bi antifiriz ekledi usta motorun havasını aldı veya aldığını düşündü bilmiyorum araç rölantideyken eklemesini yaptık antifirizin 2.5 litre koydu max seviyesine geldi sonrasında işlem tamam dedi ben 80 km git 80 km gel 160 km yol yaptım eve vardığımda kaputu kaldırıp baktım ki genleşme tankı boş hemen ustayı aradım 1 litre su koy gel bakalım dedi 15 km yol gidene kadar max çizgisine kadar koyduğum su yine yok tankta usta lifte kaldırdı baktı kaçak kontrolü için bi kaçak görünmedi boru değil sonuçta 1 litre su 15 km de elbet görünürdü diye düşündüm usta tamamladı beni geri yolladı hafif hafif az eksiltmeler oldu çay bardağı kadar 15 km dönüşümde sonuçta giderken 1 lt yi hiç eden dönüşte çay bardağı kadar hiç etmişti ben motor sıcakken üstünü tamamladım eve gidip yattım sabah geldiğimde ise seviye aşağı düşmüştü biraz motor sıcakken kapağı tekrar açtığımda geceki koyduğum seviyeye su birden geri çıktı sizce bir sorun var mıdır araçta?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ve neden hem ustanın tamamladığı seviyeden hem de benim koyduğum bir litre su kayboldu usta antifirizle suyu karıştırmadı koyarken

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.