Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.090
Cevap
117
Favori
553.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ok sunroof yoksa dağılalım o Zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayconot

türkiye de satılan hangi toyota modelinde sunroof gördün ? bu zamana kadar ben örneğini görmedim. toyota güvenlik ten dolayı mıdır sorun çıkartıyor diyemidir nedir koymuyor sunroff sadece cam tavan
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamaneking

quote:

türkiye de satılan hangi toyota modelinde sunroof gördün ? bu zamana kadar ben örneğini görmedim. toyota güvenlik ten dolayı mıdır sorun çıkartıyor diyemidir nedir koymuyor sunroff sadece cam tavan

2002-2007 arası corollalarda, 2007 2010 aurislerde, hemen hemen tüm rav4 lerde sanruf vardır.

• quote:

Chr ile ilgili her haberde sınıfı içinde yüksek bir kalite yakalanacağını okudum ben. Bu yüzden benim söylediğim fiyat aralığını çok anormal bulmuyorum ben. Arka camların ufaklığı , copue tasarımından dolayı daha az kitleye hitap ettiği için fiyatı yüksek tutmaları bana mantıklı geliyor .Smart'ın yeni forfour'unun bile başlangıcı 63.000₺ şu anda ki bomboş bir versiyonu.

- toyota global bir marka ve bu araç dünya çapında satılacak pazarda yer edinebilmek ve toyota nın eksik olduğu suv segmentine yeni bir soluk getirmek adına fiyat uçuk olmayacaktır kanısındayım.
    - tabi diğer japon honda nın son zamanlardaki fiyat politikasını görünce size hak vermiyor değilim.
    - temmuz ayında gelecek toyota c-hr nin rakibi honda HRV nin yüksek donanımla 100.000 tl civarında geleceği söyleniyor.
    - toyota urban cruiser gibi başarısız bir yarı binek yarı suv tarzı aracıyla hem yüksek fiyat politikası hem de kötü dizaynı sonrası başarısız olmuştu. ( ne alakaysa bunu da dipnot geçtim)
    - smarta gelirsek swach mercedes ortaklığının bitmesi ve bildiğim kadarıyla renault un smart ı satın almasından sonra yeni bir atılım yapmaya çalışıyor fakat bu fiyat algısıyla türkiyede ayda 10 tane ancak satar. donanıma baktım fena değil full sayılır.
    - bir de toyota nın rav4 gerçeği var 2.0 motor ile %130 vergi dilimindeki araç 145.000 tl ise rav4 1.6 motor olmuş olsa idi zaten rav4 90.000 tl den satılırdı.
    - rav4 ün alt segmenti olan c-hr 1.2 motoruyla %45 vergi dilimiyle 90.000 tl den gelirse avucunu yalar.
    - satışa çıkacağı kasım ayındaki döviz kurlarınınn da çok önemli olduğu aşikar euro:3.50 dolar:3.30 olursa tabi 90.000 tl ler konuşulabilir.
    - umarım c-hr satışa çıktığında ben haklı çıkarım ve 70.000 tl li seviyelerden alır bir güzel bineriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

quote:

quote:

2002-2007 arası corollalarda, 2007 2010 aurislerde, hemen hemen tüm rav4 lerde sanruf vardır.

doğru rav4 lerde var. corolla, yaris ve auris de son 6 yıldır neden yok acaba.

• Fiyat konusunda skalanın bir ucuna Juke' u, diğer ucuna Qashqai-Sportage-Tucson' u konumlandırdım kendimce...Eşdeğer donanımla Juke' dan biraz pahalı olması makuldür, ancak ilk gruptakilere yaklaştığı anda yoğun talep görmesine ihtimal vermiyorum. Şahsen ihtiyaç duyduğumdan daha hacimli ve ağır olsa da tercihim mesela Sportage olur o durumda; varsın 60-70 kuruş fazla yaksın, motor performansını kıyaslamak zaten absürd olur. Arkadaşım yeni Qashqai' sini satıp en yüksek donanımlısından aldı, o kadar beğendim ki artık SUV sınıfı için referansım Sportage' dır diyebilirim. C-HR yi bizzat görüp koltuğuna oturunca Sportage ile kıyaslayacağım ve belki çok da sönük bulacağım, bekleyip göreceğiz, acelemiz yok!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doncivan

Fiyat konusunda skalanın bir ucuna Juke' u, diğer ucuna Qashqai-Sportage-Tucson' u konumlandırdım kendimce...Eşdeğer donanımla Juke' dan biraz pahalı olması makuldür, ancak ilk gruptakilere yaklaştığı anda yoğun talep görmesine ihtimal vermiyorum. Şahsen ihtiyaç duyduğumdan daha hacimli ve ağır olsa da tercihim mesela Sportage olur o durumda; varsın 60-70 kuruş fazla yaksın, motor performansını kıyaslamak zaten absürd olur. Arkadaşım yeni Qashqai' sini satıp en yüksek donanımlısından aldı, o kadar beğendim ki artık SUV sınıfı için referansım Sportage' dır diyebilirim. C-HR yi bizzat görüp koltuğuna oturunca Sportage ile kıyaslayacağım ve belki çok da sönük bulacağım, bekleyip göreceğiz, acelemiz yok!...

sportage gerçenten segmentte çığır açtı bir de 1.6 dizel otomtaik gelirse kimse tutamaz kia yı. benzinli motorlarda hala çok geriler malesef bu zamanda 100 km de 11 litre yakan araç da alınmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nedenini bilemem, maliyet olabilir, güvenlik olabilir, sorunsuzluk imajını zedeleyebilir, yada vardır ülkemize gelmiyordur. Ben neden yok demedim, çok kesin konuştuğunuz için uyarmak istedim. Bende toyota kullanıyorum ve eğer aldığımda sanruf opsiyonu olsaydı kesin ekletmiştim.

• zamaneking kullanıcısına yanıt
    Umarım fiyat konusunda haklı çıkarsın. Smartla ilgili dün 3 Mercedes bayisini aradım. Avcı'lar biz ticari araç satıyoruz dedi. Bir diğerinde telefonda ki Hanım kız "smart ticari araç mı ? " diye sordu. Üçüncü aradığım Florya'da ki bayi telefona cevap vermiyor . Biraz zor satarlar .Evet bana da fazlasıyla Renault geldi yeni smart. Ayrıca Avrupa'da ki her sokakta duran götür kullan tarzı kiralık elektrikli arabalara benzettim ben.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nedenini bilemem, maliyet olabilir, güvenlik olabilir, sorunsuzluk imajını zedeleyebilir, yada vardır ülkemize gelmiyordur. Ben neden yok demedim, çok kesin konuştuğunuz için uyarmak istedim. Bende toyota kullanıyorum ve eğer aldığımda sanruf opsiyonu olsaydı kesin ekletmiştim.

Toyota sunroof seçeneği sunmaması ve anahtarla 4 camı kaldırmamak konusunda ısrarcı. Emin değilim ama anahtarla 4 camı kaldırabilen kapatabilen toyota modeli var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim arady?ym özellikle , ?ehir içi kullanymy kyvrak dinamik, yerden yüksekli?ide örnek olarak Bmw x1, mini countryman vs. tarzynda olmasy.

CH-R de aracy tanymadan ilk olumlu buldu?um yönler, dingil mesafesi güzel, arkada tekerlekler ?asinin ucuna yerle?tirlmi?, aracyn alty yerden çok fazla yüksek de?il.Bütün motor seçeneklerinde olacakmy bilmiyorum ama arka süspansiyon tam ba?ymsyz.Aracyn yeni prius modelinde kullanylan yeni TNGA platformunda üretilmesi.

CH-R nin teknik özelliklerini bilmiyoruz, 1.2 T motor hakkynda fikir vermesi bakymyndan Autoexpress te leon ve aurisin 1.2 motorlu versiyonlary kar?yla?tyrylmy?.Autoexpress kendi tüketim de?erleri leon 7.5 auris 6.7 tüketmi?.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Toyota sunroof seçeneği sunmaması ve anahtarla 4 camı kaldırmamak konusunda ısrarcı. Emin değilim ama anahtarla 4 camı kaldırabilen kapatabilen toyota modeli var mı?

Benim bildiğim oda yok.

Bu sabah trafikte dikkat ettim. Evet hiçbir Toyotada sunroof yada cam tavan yok. Sene 2016 ve sunroof yok!!! Şoktadayım

• Sunroof çok fazla trim sesi yapıyor araçlarda. Toyota o yüzden çekiniyor olabilir. Cam davan daha güzel olur bence böyle bir araca
  • quote:

Bu sabah trafikte dikkat ettim. Evet hiçbir Toyotada sunroof yada cam tavan yok. Sene 2016 ve sunroof yok!!! Şoktadayım

cam tavan var yaris, auris skypack donanın seviyelerinde var. sunroof ise sadece yeni rav4 te de var yanlış bilmiyorsam . ama avensis dahil hiçbir toyota modeli anahtarlar 4 camı dışarıdan kapatmıyor. 2000 model almanlarda bile 4 camı kaldırma var anahtarla ama toyota malesef sunmuyor. sanıyorum güvenlik
  • Şimdi araştırınca gördüm bende .muhtemelen chr içinde cam tavan vardır. Toyota skyview olarak geçiyor cam tavan.
    Chr'ın içini ben biraz yeni Prius gibi bekliyorum. Prius da diğer modellerinden farklı Toyota'nın . Daha önce paylaştığım bir videoda arka planda ki yeni reklamda bunu destekliyor. Ortada bir ekran,ekranın etrafı krom çıta ile çevrili. Direksiyonun önünde konumlanmış hız göstergeleri ise dijital . Ön konsolda sedefli beyaz detaylar ve akıllı telefonlar için kablosuz şarj bölümü yer alabilir diye tahmin ediyorum. Açıkcası iç donanımı Priusa benzerse ancak böyle fütüristik bir araca uygun birşey olur diyorum ben.

• Değişmemişse budurr ...
    Toyota
    Toyota C-HR: first ride in stylish new crossover - Toyota
    http://blog.toyota.co.uk/toyota-c-hr-first-ride

Toyota suv segmentinde lider markalardan biridir, hatta bazı pazarlarda rakipsizdir, olaya Türkiye açısından bakmayın.

• Uzun lafın kısası, tasarım iddialı, beklemenize değer, bakan bir daha bakar, genç iseniz, büyük bir aileniz yok ise kendi segmentinde tek araç

• quote:

Orijinalden alıntı: haunt54

Uzun lafın kısası, tasarım iddialı, beklemenize değer, bakan bir daha bakar, genç iseniz, büyük bir aileniz yok ise kendi segmentinde tek araç

verso da cam tavan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.