Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.090
Cevap
117
Favori
553.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haunt54

Toyota suv segmentinde lider markalardan biridir, hatta bazı pazarlarda rakipsizdir, olaya Türkiye açısından bakmayın.

orası doğru fakat avrupada nissan'ın ve vw gurubun başarısı ortada toyota avrupada suv pazarında yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamaneking

quote:

Orijinalden alıntı: tayconot

Bu sabah trafikte dikkat ettim. Evet hiçbir Toyotada sunroof yada cam tavan yok. Sene 2016 ve sunroof yok!!! Şoktadayım

cam tavan var yaris, auris skypack donanın seviyelerinde var. sunroof ise sadece yeni rav4 te de var yanlış bilmiyorsam . ama avensis dahil hiçbir toyota modeli anahtarlar 4 camı dışarıdan kapatmıyor. 2000 model almanlarda bile 4 camı kaldırma var anahtarla ama toyota malesef sunmuyor. sanıyorum güvenlik

99 lexusumda var anahtarla cam kapama olayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halilowich

Sunroof çok fazla trim sesi yapıyor araçlarda. Toyota o yüzden çekiniyor olabilir. Cam davan daha güzel olur bence böyle bir araca

99 model, 230bin km'deki aracımda sunrooftan bir ses gelmiyor. İşçilik zayıfsa ses yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Sunroof çok fazla trim sesi yapıyor araçlarda. Toyota o yüzden çekiniyor olabilir. Cam davan daha güzel olur bence böyle bir araca

99 model, 230bin km'deki aracımda sunrooftan bir ses gelmiyor. İşçilik zayıfsa ses yapar.

Haklısınız ben de onu kastettim zaten hocam. Seat Leon modelinde trim sesi çok fazla mesela. Toyota gibi markalar daha dikkatli ve tedbirli bu konularda.
  • quote:

quote:

quote:

Bu sabah trafikte dikkat ettim. Evet hiçbir Toyotada sunroof yada cam tavan yok. Sene 2016 ve sunroof yok!!! Şoktadayım

cam tavan var yaris, auris skypack donanın seviyelerinde var. sunroof ise sadece yeni rav4 te de var yanlış bilmiyorsam . ama avensis dahil hiçbir toyota modeli anahtarlar 4 camı dışarıdan kapatmıyor. 2000 model almanlarda bile 4 camı kaldırma var anahtarla ama toyota malesef sunmuyor. sanıyorum güvenlik

99 lexusumda var anahtarla cam kapama olayı.

demekki güvenlikle alakası yok. premium olunca oluyor. avensis in en üst donanımında bile olmaması ilginç? lexus un türkiyede satılan yeni modellerinde var mıdır bilmiyorum.

• zamaneking kullanıcısına yanıt
    Var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2T motor LPG uyumlu mudur? Bu motor Avrupa'da Auris'de kullanılıyor ama LPG uyumu hakkında bir bilgiye ulaşamadım.

• quote:

quote:

Toyota ve Lexus ayni marka,
    Senin Lexus ta buyuk ihtimalle, Toyota fabrikasinin sirket araciydi.
    150 bini dolduran ihale ile satilir, bu km ye kadar butun bakimlari, ses vb. bakimlari serviste yapilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

1.2T motor LPG uyumlu mudur? Bu motor Avrupa'da Auris'de kullanılıyor ama LPG uyumu hakkında bir bilgiye ulaşamadım.

Hiçbir aşırı besleme benzinli motora lpg tavsiye edilmez. Opellerde takıyorlar ama hep sorun hep sorun. Yakıt tüketimi oldukça verimli zaten 100 km de ortalama 4.9 lpg ye gerek yok

• quote:

quote:

Lexsus unuzun fotoğraflarını paylaşabilir misiniz?

• quote:

quote:

quote:

Aşağıdaki konumda resimler ve incelemelerim var.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110532090&p=1&anchorToGo=110532090#110532090

• quote:

Orijinalden alıntı: haunt54

quote:

quote:

Toyota ve Lexus ayni marka,
    Senin Lexus ta buyuk ihtimalle, Toyota fabrikasinin sirket araciydi.
    150 bini dolduran ihale ile satilir, bu km ye kadar butun bakimlari, ses vb. bakimlari serviste yapilir

Fabrikanın aracı değil galiba, servis kayıtları 2005 ten önce yok. 60bin km de iken de km düşürülmüş. Servis kayıtlarında görünüyor. Fabrika aracı olsa böyle şeyler yapmazlardı herhalde :)

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Linkteki resimleri gordum, kesinlikle bizim fabrikadan cikma degil, bizdekiler sedan modeli

• Gs 300 model vardi, ihale icin garaja cekmislerdi, icine binip kapiyi kapatinca, dis dunya ile baglantim kesildi, yalitim superdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haunt54 -- 2 Haziran 2016; 23:31:27 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aşağıdaki konumda resimler ve incelemelerim var.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110532090&p=1&anchorToGo=110532090#110532090

99 model bir araç için çok iyi bir iç mekan ve çok iyi bir tasarım. 2016 yılında bunu yapamayan markalar var. 17 yıl öncesi bir iç mekan ama demode durmuyor. lexsus markası türkiye ye çok geç geldi.

• zamaneking kullanıcısına yanıt
    Bir akrabam bindiğinde ben 2014 model falandır diye düşündüm demişti. Görsel olarak bilemem ama kaliteli bir iç mekanı var. Yıllara meydan okumuş resmen.

Lexus'un ülkemize hitap eden motoru pek yok, o yüzden çok geç geldi. Hatta Türkiyede kepenk kapatma ihtimallerini de yüksek buluyorum.

Bmw mercedesin 3 bin üzerinde satış gerçekleştirdiği mayıs ayında lexus sadece 2 adet araç satmış. Böyle giderse bayii büyük zarar edebilir.
  • haunt54 H kullanıcısına yanıt
    99 model aracımda bile çok iyi bir yalıtım var. 2015 Honda crv falan test ettim, benim aracım bariz daha sessiz. Sadece büyük aynalardan kaynaklı rüzgar sesi var yüksek hızlarda. Kaymak gibi akıp gidiyor :)

Bahsettiğiniz lexusları da biliyorum. Gs serisi şu an en çok almak istediğim model. Yeni şirket kurdum, ev kredisi falan da derken borca girmek istemiyorum. Yoksa gözüm kapalı alırdım 2005 model bir gs serisi.

C-hr almak isteyenlere de lexus önerebilirim gönül rahatlığıyla. Bu araçların tadı, kalitesi başka. 3.0 v6 motorun sesi bile insanı şımartmaya yetiyor.
  • En çok arka kapıların nasıl açıldığını merak ediyorum. Hiç bir görsel bulamadım bununla ilgili. Arka kapı kolları yukarıda biraz yüksekte. Tutamadı Alttan tutup yukarı kaldırmak biraz ergonomik olmayabilir gibi geldi. Konu hakkında hikri olan var mı ?
    En absürt fikir benden gelsin. Arka kapılar kelebekmiş. Yukarı doğru açılıyormuş

• quote:

En çok arka kapıların nasıl açıldığını merak ediyorum. Hiç bir görsel bulamadım bununla ilgili. Arka kapı kolları yukarıda biraz yüksekte. Tutamadı Alttan tutup yukarı kaldırmak biraz ergonomik olmayabilir gibi geldi. Konu hakkında hikri olan var mı ?
    En absürt fikir benden gelsin. Arka kapılar kelebekmiş. Yukarı doğru açılıyormuş

Bu sorunun cevabını araca binme şansı bulan @haunt54 verecektir. juke ve clio gibi değil kapı açma kolu toyota ergonomik yapmıştır diye umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamaneking -- 4 Haziran 2016; 20:53:51 >
  • Aralık ayında bu aracı almayı planlıyorum fakat kronik bir soruna veya hataya denk gelmeyelim araç yeni olduğu için? Yeterli test yapılıyor mudur sizce? Uzun ömürlü kullanmayı düşünüyorum 10 yıl kadar.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.