Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.090
Cevap
117
Favori
553.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç herkesten iki ay önce Kasım'da satışta. Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt'un ağzından...

" Kasım ayında tüm dünyadan 2 ay önce Türkiye’de satışa sunacağımız C-HR’nin de devreye girmesiyle 2017 yılında satış hedefimizi 65 bin adedin üzerinde konumlandırdık. 70 bin adetlere çıkabiliriz. Bu sadece otomobil, ticari araçlarla 2017 satış hedefimiz 78 bin adet civarında. 2017’de 40 bin Corolla 12-15 bin adet arasında da C-HR satışı hedefledik. Hem Corolla hem de C-HR ile sattığımız otomobillerin yüzde 81’i yerli olacak. Bu Türk ekonomisi ve cari açık için çok önemli bir gelişme. ”

Kaynak :http://www.hurriyet.com.tr/japon-devi-uretimi-turkiyeye-kaydiriyor-40113513

• O zaman Paris Auto Show da final tanıtımı yapılınca eylül gibi showroomlara gelir Kasımda ilk teslimler yapılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ic mekan fotoları yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Halilowich

Aralık ayında bu aracı almayı planlıyorum fakat kronik bir soruna veya hataya denk gelmeyelim araç yeni olduğu için? Yeterli test yapılıyor mudur sizce? Uzun ömürlü kullanmayı düşünüyorum 10 yıl kadar.

Test süreleri uzun tutuluyor. Araç dayanıklılık yarışlarına bile katıldı. Daha önce bu yarışlara bir suv un katılmışlığı yok. Toyota mükemmelliyetçi bir marka. Tabi bu sorun çıkmayacak anlamına gelmiyor. Beklemek ise nereye kada bekle bekle bu aracın makyajlı versiyonu çıktığında almak daha mantıklı olacaktır. O zaman kullanıcı yorumları ve diğer teknik sorunlarda düzeltmeye gidilecektir. Ben de bu aracı kasım ayında alacağım ben beklemeyeceğim. Artık biraz da şansımıza. Auris makyajlı kasa ile kullanıcıların şikayet ettiği probremlerin çoğu halledildi. İç mekan da kalite algısı arttırıldı. Keza corolla da da trim seslerinden çok şikayet var. Bakalım makyajla sorunlar giderilecek mi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayconot

O zaman Paris Auto Show da final tanıtımı yapılınca eylül gibi showroomlara gelir Kasımda ilk teslimler yapılır

Tüm dünyadan 2 ay önce satışta diyor ali haydar bozkurt. Ve kasım diyor. Yalnız daha önce paylaşmıştım. Toyota irlanda sitesinde de kasımda satışta diyor. Ya bizde eylül de satışta olacak ya irlanda sitesinde hata var ya da ali bey bizi kandırıyor!
    Bu mesaja eklenen görseller:

C-HR Toyota Ana Konu

• 1.6 iyi bir atmosferik bile koysalar satar lpg servisinde sünnet ettirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Hala ic mekan fotoları yok

Haberler geliyor da piyasada satışı yapılan hiçbir toyota modeline benzemiyor deniliyor iç mekan için. Artık 1 aya kadar iç mekanı görürüz. Bu arada bağımsız süspansiyon standart. İç tavan rengi siyah. Toyota safety sense güvenlik sistemi standart değil. Arka diz mesafesi yeterli. İç mekan kalite algısı sınıf standartlarının üzerinde. Cvt şanzıman 4*2 ve 4*4 seçenekler mevcut. Çift renk seçeneği opsiyon. Bagaj 370 litre. Yanlış varsa düzeltin

• quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

1.6 iyi bir atmosferik bile koysalar satar lpg servisinde sünnet ettirirler.

Motorlar belli 1.2 turbo 1.8 atmosferik hybrid. 2.0 atmosferik. 1.2 turbo 116 beygir 185 tork ile iş görür. Diğerlerine zaten türkiye de satışa sunulsa bile vergi diliminden dolayı uçuk fiyatla geleceğinden satılmaz.

• zamaneking kullanıcısına yanıt
    Bana açıkcası eylülde Türkiye'de satışta olur gibi geliyor aslında. Ama mantıken ekim ayında ki Paris Auto Showu beklemeleri gerekiyor aslında .Fakat artık sosyal medya sayesinde her bilgiye ulaşıldığı için gizemli , merak uyandıran birşey kalmadı.Eğer tanıtım ve satış için biraz daha geç kalırlarsa pastadan kapacakları payı kaçırma ihtimalleri çok fazla . Çünkü diğer markaların yeni bir çok suv modeli sırada bekliyor .

• İç tavan rengi siyah mı İşte bu süper haber
  • Tavan renginin siyah olmasına otonom sürüş sistemi opsiyonu kadar sevinirim.

• quote:

Tavan renginin siyah olmasına otonom sürüş sistemi opsiyonu kadar sevinirim.

o şekilde bir juke bana kabir gibi gelmişti. Neyini seviyorsunuz koyu döşemelerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan 3448

C-HR Toyota Ana Konu

Değişmemişse budurr ...
    http://blog.toyota.co.uk/toyota-c-hr-first-ride

burda açık belli oluyor iç tavan siyah olduğu neden bu kadar şaşırdınız anlamadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

quote:

o şekilde bir juke bana kabir gibi gelmişti. Neyini seviyorsunuz koyu döşemelerin

arkada oturan için cupe tasarımdan dolayı siyah tavan biraz bulaltıcı olabilir. arka tarafta oturan için yan camların küçüklüğü arka camın uzatılıp arkaya spoyler yerleştirilmesiyle bir nebze olsun klostrofobik ortamdan uzaklaşılmaya çalışılmış ama görmek lazım.

• zamaneking kullanıcısına yanıt
    Hocam çünkü yeni çıkacak arabalarda tavan kumaş döşeme rengi özellikle siyah tutulur ki içi karanlık olsun ve iç tasarımı gözükmesin. Siyah tavan opsiyonu varsa ben alırım çünkü daha sportif geliyor bana. Bekar adamım ailem de yok o yüzden güzel bir seçenek benim için.
  • Halilowich kullanıcısına yanıt
    Opsiyon olarak değil standart siyah

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

quote:

Bence araca çok premönyün hava katıyor.
  • Çok iyi duruyor be. Bu renk çok yakışıyor. Jantlar çok güzel ön,arka yan üst her yerini beğendim. Tek beğenmediğim arka silecek gözüme giriyormuş gibi duruyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

C-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana Konu

• Ilerde bu konu başlığında sıkça paylaşılanlar şöyle olabilir;

1. Özellikle CVT araçlarda yakıt tüketimi paylaşımları olabilir. Zannedersem LPG ya uymayacak ya da uyumlu kıt pahalı olacak.

2. Life donanım olursa CruiseControl kolu siparişi ve nasıl takılacak paylaşımları...

3. Aracın fiyatı ile ilgili paylaşımlar...

Umarım yanılırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

Ilerde bu konu başlığında sıkça paylaşılanlar şöyle olabilir;

1. Özellikle CVT araçlarda yakıt tüketimi paylaşımları olabilir. Zannedersem LPG ya uymayacak ya da uyumlu kıt pahalı olacak.

2. Life donanım olursa CruiseControl kolu siparişi ve nasıl takılacak paylaşımları...

3. Aracın fiyatı ile ilgili paylaşımlar...

Umarım yanılırım.

1.2 turbo Golfler de polo larda yakıt dert olmuyorsa. C-hr de de olmayacaktır. C-hr de kullanılan 1.2 turbo 115 beygir aracın ortalama yakıt tüketimi 100km de 4.7 litre fabrika verileri tabi. Bu demek oluyor ki gerçek değerler şehir içinde 6.5 litre şehir dışı 4.5 litre. Petrol fiyatlarında da uzun yıllar artış beklenmediğine göre yakıt sıkıntı olmayacaktır. Kimse lpg taktırmak da istemeyecektir (bazı lpg severler hariç) Donanıma gelirsek evet Toyota bazı donanımlarda çok cimri bazılarında bonkör davranıyor. Hız sabitleyici adaptif olmadıktan sonra çok da lazım değil bence. Yeni auris ve corolla ya bakarsak başlangıç donanımlar bile fena değil bence.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.