Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.090
Cevap
117
Favori
553.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamaneking kullanıcısına yanıt
    Bu koyu gri renk benimde favorim. Siyah cam tavan ve parlak 18inc jantlarla baya Batmobil'e benzeyecek anlaşılan . Aynı renk bir Honda Hrv görmüştüm ve çok cool duruyordu araç. Ama koyu mavi arasında da kararsız kalabilirim. Yok mu arkadaşlar renkleriyle ilgili bilgisi olan aranızda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracın 1300kg civarında olacağını düşünüyorum. Şehir içi 7,5-8 litre civarı olur bence.
  • tayconot kullanıcısına yanıt
    Metalik kırmızı, mavi, yeşil, gri, gümüş, siyah, beyaz ve açık kahverengi tonlarında bir renk olur sanırım. Tavanı ayrı renk ile alma opsiyonu da var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halilowich

aracın 1300kg civarında olacağını düşünüyorum. Şehir içi 7,5-8 litre civarı olur bence.

İstanbul trafiğinde 100 km de 7.5 litre mantıklı. 1.200kg -1300 kg arası bir şey olur ağırlık.

• Halilowich kullanıcısına yanıt
    Çift renk için opsiyon olduğunu söylediler.

• shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Şu anda satış fiyatını ali haydar Bozkurt'un bile bildiğini sanmıyorum. Ekimde çıkacak araç. kurların durumu da önemli. İyi bir lansman fiyatı bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zamaneking

Şu anda satış fiyatını ali haydar Bozkurt'un bile bildiğini sanmıyorum. Ekimde çıkacak araç. kurların durumu da önemli. İyi bir lansman fiyatı bekliyoruz.

2017 yılı için 12bin ile 15bin arası bir satış hedefliyorlarmış. Buna göre de fabrikadan kontenjan alırlarsa fiyatı uygun olacaktır demektir. Çünkü bu sınıfta ve dizel olmadan 12 bin satış rakamları çok ciddi bir rakam. Dizel rakipleri o kadar satamıyor. Dizel olmayınca filo satışları da az olur.
  • Arka koltuklarda oturanlara kabir azabı standart galiba. Aracı spor yapmak adına arka camları kelebek cam kadar yapmak...
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    aracın hedef kitlesi zaten bekar insanlar veya yeni evli çiftler. Arka koltukta arkadaş-akraba haricinde pek oturan olmaz onlar düşünsün
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    12 binn !!!
    Bu sadece 2017 yılı Türkiye hedefi ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan 3448

12 binn !!!
    Bu sadece 2017 yılı Türkiye hedefi ise

iyi bir fiyatla gelirse neden olmasın k. bence suv pazarı böyle güzel tasarımlara aç. 15 bin rakamı aracın dizel otomatik kombinasyonu olmuş olsa bence az bile. sadece benzinli motor seçenekleri ile tabi yakalanması zor ama bence imkansız değil. insanlar artık polo, golf gibi yaris auris gibi astra gibi araçlardan sıkıldılar. toyota nın eksiği olan turbo besleme bu araçla birlikte eksik olmaktan çıktığına göre ve bence toyota c-hr de arka alanda oturanlar arka camın uzun uzadıya olmasıyla çok ta daralmayacaklardır. geniş aileler tabi bu aracı tercih etmeyeceklerdir. bence dünya çapında başarıya ulaşacak bir araç geliyor.

• Toyota Türkiye Twitter'da sürekli C-HR ile ilgili birşeyler paylaşıyor.Takip etmenizi öneririm.

• tayconot kullanıcısına yanıt
    Takip ediyorum Facebook'ta da Twitter' da da ama işe yarar bir şey paylaşmıyorlar. Elmas tasarım sürüş hissi falan filan. Soru soranlara da yıl sonuna doğru satışa sunulacaktır. Daha fazla bilgi veremiyoruz diyorlar

• zamaneking kullanıcısına yanıt
    Aracı beğeniyorum ancak motor seçenekleri bize uyumlu değil,
    tamamen Avrupa ve Uzakdoğu pazarı için belirlenen motor seçeneklerine göre bence TÜRKİYE'de sadece 1,2 satar ...
    Haaa tabi ki ilk piyasaya çıkışta olur böyle stratejik reklamlar/söylentiler, normaldir
    (Hyundai Tucson içinde benzer laflar edilmişti satışlar ortada)

Neyse,
    izleyip görelim ...
    Ancak
    gerçekçi olmakta da fayda var
    bu motor seçenekleriyle tatsızz ...
    Sadece 1,2 seçeneğiyle de 2017 için 5000 adetler gayet yüksek bir rakam
  • Koy 1.33, 1.6 atmosferik, 1.4 dizel, 1.6 dizel. Ne kaybedersin?

Herhalde toyota bu saçmalıklarını düzeltse satışlarını katlar.

Emisyon skandalıyla uğraştığı halde vw grup liderliği ele geçirecek ama adamlar hala hiç ders almıyor.
  • Japon kafasıyla Türk distribütör kafası karışınca acayip bir şey oluyor demek ki. Başka izahı yok.

Çeşitli nedenlerden dolayı başka bir Toyota modeli almayı düşünüyorum ama eksik donanım sunulduğu için üç yıldır erteliyorum. Adam gibi donanım sunmadıkları sürece bir 3 yıl daha ertelerim, dert değil :)

• Hybrid'in 1.8 olmasi neden kaybettirdi anlamadim sanki ulkemizde hybrid bollugu var yazan arkadaslarda sanki hybrid dusunuyor alicak 1.8 oldugu icin vazgecti.

• 1.8 hibritin Türkiye'de üretiliyor olması bence hibrid veya elektrikli araçlar için yapılacak olan bir vergi indiriminin veya desteğin habercisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Koy 1.33, 1.6 atmosferik, 1.4 dizel, 1.6 dizel. Ne kaybedersin?

Herhalde toyota bu saçmalıklarını düzeltse satışlarını katlar.

Emisyon skandalıyla uğraştığı halde vw grup liderliği ele geçirecek ama adamlar hala hiç ders almıyor.

Toyota türkiye yi anlamak imkansız.
    -avrupa da auris te 1.2 turbo motor 1 yıldır satışta yine bmw dan gelen 1.6 dizel de satışta. bizde hala 1.33 ve 1.6 atmosferik demode çok yakan motorla devam. sadece verso da ve avensis de geldi 1.6 dizel onun da otomatiği yok...
    -çoğu ülkede 1.33 atmosferik ve 1.6 valmatik motor artık satılmıyor yerine 1.2 turbo. (avrupanın katı emisyon kuralları olabilir)
    - yine aynı şekilde corolla yeni makyaj ile geliyor herkesin beklediği 1.6 dizel motor yok 1.2 turbo ünite de yine yok. eski motorlar aynen devam.
    -toyota ya gittiğin zaman ben bu aracı 17 janlı almak istiyorum de alamıyorsun jant lastik parasını eksta istiyorlar. araç üzerindeki jant elinde patlıyor.(opsiyon zayıf)
    -yaris auris ve corolla 1.33 motorla satılıyor sırf 0.33 farkı yüzünden yılda 500 tl motorlu taşıtlar vergisi fazla ödeniyor yazık....
    -c-hr gerek toyotanın diğer modellerine benzemeyen iç dizaynı dış dizaynı gerekse turbo motoru ile farklı. 2018 den sonra dizel motorlar da geleceği söyleniyor. umarım c-hr fiyat politikası ve donanım seviyeleri ile biz tüketicileri hayal kırıklığınıa uğratmaz.
    -yerli oto 2019 da çıktığında elektrikli ve hybrid araçlar için bir vergi kolaylığı sağlanır diye tahmin ediyorum. ondan öncesi imkansız gibi.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.