Şimdi Ara

C# için Kitap Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PHP biliyorum yeni başladığım programlama dillerini hızlıca söküyorum çok zor gelmiyor o yüzden direk c yerine c# a geçme gereği duydum. Fakat C# .Net mi yoksa C# üzerinde mi (galiba ikisi aynı şey bilmiyorum ) çalışsam karar veremedim arada ki farkı tam olarakta bilmiyorum zaten. C# için geniş kapsamlı bir kitap arıyorum İngilizcem çok gelişmiş değil o yüzden Türkçe olması lazım. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemexus -- 23 Nisan 2012; 16:37:38 >

• C# için önerebileceğim kitap Sefer ALGAN'ın "Her Yönüyle C#" dır. Kitapta sadece console application(herşeyi kodla yazman gerekir) vardır.Form application, yani buton ekleme vs. biçok şeyi kod yazmadan yapabilirsin.Asıl önemli olan kodlama kısmını iyi bilmendir bence. Bende yeni sayılırım inşallah yardımcı olabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemexus

PHP biliyorum yeni başladığım programlama dillerini hızlıca söküyorum çok zor gelmiyor o yüzden direk c yerine c# a geçme gereği duydum. Fakat C# .Net mi yoksa C# üzerinde mi (galiba ikisi aynı şey bilmiyorum ) çalışsam karar veremedim arada ki farkı tam olarakta bilmiyorum zaten. C# için geniş kapsamlı bir kitap arıyorum İngilizcem çok gelişmiş değil o yüzden Türkçe olması lazım. Şimdiden teşekkürler.

C# form application için;
    Volkan Aktaş-Nevzat Olgun'un Visual Studio 2010 diye bir kitabı var setup almaya kadar anlatmışlardı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: frcst

quote:

PHP biliyorum yeni başladığım programlama dillerini hızlıca söküyorum çok zor gelmiyor o yüzden direk c yerine c# a geçme gereği duydum. Fakat C# .Net mi yoksa C# üzerinde mi (galiba ikisi aynı şey bilmiyorum ) çalışsam karar veremedim arada ki farkı tam olarakta bilmiyorum zaten. C# için geniş kapsamlı bir kitap arıyorum İngilizcem çok gelişmiş değil o yüzden Türkçe olması lazım. Şimdiden teşekkürler.

Volkan Aktaş-Nevzat Olgun'un Visual Studio 2010 diye bir kitabı var setup almaya kadar anlatmışlardı sanırım

Merhaba. Bu dediğin kitabın faydalı olduğunu düşünüyor musun? Form uygulamaları için elimde bir kaynak olsun istiyorum. Eğer kitabı inceleme fırsatın olduysa yorumunu belirtebilir misin sana zahmet..

• bence faydalı kıtabı ıncelemıstım bıraz anlatımı ıyı benım fıkrım bu kıtapla ogrenebılırsın takıldıgın yerlerdede youtube da nerdeyse tum nesleneler le ılgılı tutorıal var,kolay gelsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada turkce olması lazım demıssın fakat tutorıal ları ızlemenı tavsıye ederım adamı dınlemesen bıle orda kod yazıp forma nesne eklıyor ne yapmaya calıstıgını anlarsın hatta bazı konularda serıler bıle var tavsıye ederım ızlemenı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet youtube'dan da takip ediyorum.daha başında sayılırım . önerin için tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

sanırım c#ı açık akademiden de öğrenmen mümkün

kusura bakma ben tam anlayamadım demek istediğni. :S
  • Microsoft'un ücretsiz online akademisi Kayıt olup, derslere başlayabiliyorsun. Microsoft Açık Akademi olarak ara, incelemeni şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cuhara

Microsoft'un ücretsiz online akademisi Kayıt olup, derslere başlayabiliyorsun. Microsoft Açık Akademi olarak ara, incelemeni şiddetle tavsiye ederim

hiç haberim yoktu. :) baktım kaydoldum sınav ı da yaptım cok basarılı olamadım :) çok tesekkürler
  • Ne demek her zaman :) Yanış hatırlamıyorsam, o sınava göre seviyen belirleniyor:) Eğitimlere öyle başlıyorsun:) Şimdiden başarılar dilerim
  • Tabi ki de microsoft'un kitabı buyur ;

Adım Adım Microsoft Visual Basic 2010
  • quote:

Orijinalden alıntı: frcst

quote:

aynen aga ;)
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Sizlere tavsiye edebileceğim bir kitap Yazılım Uzmanı ve Eğitmen olan M.Burak Horozoğlu'nun C# ile Yazılım Geliştirme Kitabı var. İçerik bakımından uygulamaya yönelik olmasıdır. Kitap içeriğinde konuları görürken kullanılan konuya ait görseller ile uygulama yapmanız daha da kolaylaştırmış.
    Kitapta bulunan konular aşağıdaki gibidir.
    .Net Teknolojisi,C# Nedir ? Nasıl Yazılır?, ASP.NET Nedir ?, SQL Nedir?, E-Ticaret sitesi nasıl yapılır ?, Admin Paneli nasıl yapılır?
  • her yönüyle c# sef... alg.. pdf olarak pm atabilicek arkadaş varsa şimdiden çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.