Şimdi Ara

C# ile ilgili bir proje

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar benim bu döneme ait bir bitirme projem var bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum.

konumuz şu;

bir sualtı gözlem robotumuz var bu robottan bize 3 adet veri geliyor

-bir sensör ile basınç,

-elektronik pusula yardımı ile yer yön bilgisi,

-kamera ile görüntüsü bilgisi

bu üç veriyi C# ile Pc ekranında anlık göstermemiz gerekiyor.
    bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa eğer kısıtlı imkanlar dahilinde belli bir ücret karşılığında irtibata geçebiliriz.

not: sonuçta öğrenci olmam dolayısıyla tekliflerinizi biraz alçaklardan yaparsanız çok sevinirim :)

not 2: bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşa bir ömür minnet kalırım ve ben kimseye de borçlu kalmam.

• Hangi protokolden geliyor veriler hocam?
  • dediğiniz veriler txt olarakmı geliyor bilgi verirseniz?
  • Konk_Soft kullanıcısına yanıt
    http://www.filefactory.com/file/143z0u6pwtwt/Tez.docx]Download Tez.docx from FileFactory.com

hocam bi incelerseniz eğer daha yardımcı olur sanırım.
  • robotun hazır mı yoksa onu da mı yapacaksın? eğer sıfırdan yapacaksan inceden geçmiş olsun, o yazdığın notları silmeye başlayabilirsin
  • Dracos D kullanıcısına yanıt
    yok hocam robot hazır. Sadece dediğim gibi arayüz olayı yapılcak.

işin kötü tarafı hiç anlamadığım mevzular ihale bana kaldı
  • e tamam madem c# biliyorsun çok sıkıntı yok, rs232 den bağlanıyordur muhtemelen ya da sualtı olduğu için 1ghz altı bir frekans ile kablosuz bağlanıyordur, hangisi durum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dracos D kullanıcısına yanıt
    Yok hocam c# bilmiyorum işte sıkıntı orda zaten yanlış anlaşıldım sanırım. yukarda ki tez bana ait değil.
    rs232 bağlantı var ama C# ta napmam gerektiğini bilmiyorum o yüzden yardım istiyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimond

Yok hocam c# bilmiyorum işte sıkıntı orda zaten yanlış anlaşıldım sanırım. yukarda ki tez bana ait değil.
    rs232 bağlantı var ama C# ta napmam gerektiğini bilmiyorum o yüzden yardım istiyorum zaten.

İşin C# kısmıysa tek sorun onu halledebilecek bilgi kapasitesinde çok sayıda adam var forumda. Birçoğunun sana yardımcı olma şekli yol-yordam öğretme olacaktır. Bazıları ücretle de ödev yapıyor tabi, amaç kendini geliştirmekse birinci gruptakilerden yardım alabilirsin, amaç projeyi yapıp olayı oldu bittiye getirmekse uygun fiyata bulabilirsen yaptıracak birini bul derim. İşin bilgi kısmını çok iyi bilmesem de yardımcı olmaya çalışırım, insanların ekmeğiyle oynamak gibi olmasın ama ücretsiz de yapmaya çalışırım. Ben her durum için olay ilgi alanıma girdiğindne ötürü birşeyler yapmaya çalışacağım. Ödevin o zamana kadar bitmiş olursa "free-solution" olarak bu konuya eklerim, ödevin bitmemiş olursa seninle özelden paylaşırım çözümümü, daha sonrasında buraya koyup koymamak sana kalır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.