Şimdi Ara

c# kart okuyucu ile ilgili yardima ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar staj yaptigim yerde bana bi kart okuyucu verdiler bunun icin bi kutuphane gelistir dediler. netten bana verdikleri kart icin bi program buldum. istedigi gidi okuma yazma yapiyor. kodlarida var bu programin. ama kutuphane kullanmadan butun class'lar programin icinde yazilmis. tek bi form var programda. ben bu programi DLL ve normal form kismi olarak nasil ayirabilirim acaba. bi turlu isin icinden cikamadim.

mesela hazir buldum programdaki kodlari alip kendi olusturdugum class programina aktariyorum ama bu seferde burda form kullanmadigim icin bisuru hata veriyo iyice karmasik bi hal aliyo. umarim anlatabilmisimdir derdimi.

• neden bir kart okuyucu için kütüphane geliştir dediler lakin siz, sağdan soldan bulup devşirip iş yerine çakma gayreti içindesiniz ?

bari samimi olun. boyle bir program bulduysanız alın bunu kullanın diyin, veya oturup gerekli kütüphaneyi yazın.
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    dovseydin bide sakin olsana aga :))) patronum bile bu kadar sert konusmuyo bi relax ya :)) soruma cevap vermiceksen buralarda takilmana gerek yok eyvallah :)
  • Bu konu da yardim etmeyecegim. Mevcut zihniyetin ve durustlugun ile sana hayatta basarilar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    hahahah c#'ta bi yardim istedik hayatta basarilara kadar gitti olay :))))))) eyvallah sanada.....
  • Elinde zaten örnek kodlar varsa ve çalışıyorsa bunların gerekli kısımlarını kütüphaneyi yazarken kullanabilirsin.
    Bizden ne istediğini tam anlayamadım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk ile ilgili 1 sorunum ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.