Bildirim
c# kitabı tavsiyeleriniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Türkmen kitap evinin "aceminin c# rehberi" adlı kitabını önerebilirim.Herhangi bir kitapçıda bulabilirsin ben bu kitabı kullanıyorum -
ya çeviri olmayanve anlaşılır güzel bi kitap varsa bende alacağım -
"HER YÖNÜYLE C#" SEFER ALGAN PUSULA YAYINCILIK.....
Başlangıç için çok iyi ve yararlı bir kitap....Tavsiye Ederim... -
kitabı alınca yanında programıda veriyorlarmı?ve VISUAL BASIC e önce başlasak daha mı iyi olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 25 Haziran 2006; 15:01:44 > -
quote:
Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak
kitabı alınca yanında programıda veriyorlarmı?ve VISUAL BASIC e önce başlasak daha mı iyi olur?
kesinlikle daha iyi olur visual basic nesnelerin en kolay kullanıldığı ortamdır c# başta sıkabilir -
http://www.ideefixe.com/kitap/tanim.asp?sid=QAC6H2J6ZC7N5E8YCBWI
ben bu kitabı tavsiye ederim... -
bu arada sorunada cevap vereyim ihsan karagüllenin c# başlangıç rehberi güzel kitap -
önce visual basicden başlamak daha iyi denildi ona hangi kitapla başlanmalı -
quote:
önce visual basicden başlamak daha iyi denildi ona hangi kitapla başlanmalı
beta yayınları memik yanık visual basic 6.0 yada beta yayınlarıvisualbasic.net -
C# ta genelde windows application üzerinde çalışacaksan memik yanığın kitabını bende tavsiye ederim ama C# ve console uygulamaları istiyorsan sefer alganın kitabını derim -
quote:
HER YÖNÜYLE C#" SEFER ALGAN PUSULA YAYINCILIK.....
Başlangıç için çok iyi ve yararlı bir kitap....Tavsiye Ederim...
-
quote:
kitapla birlikte Programı vermiyorlar ama internetten c# express edition indirebilirsin ücretsiz olarak. -
bu kitaba bir göz atmanı öneririm yeni çıkan bir kitap tamamen uygulamalar üzerinden anlatıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X