Şimdi Ara

Ç. KURUTMA MAKİNELERİ NE KADAR GEREKLİ VEDE SAĞLIKLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bir kaç senedir evlere satacak mal kalmayınca kurutma makineleri empoze ediliyor, olmazsa olmaz gelişmişlik ölçüsü bununla kıyaslanıyor, falan filanda,

gerçekte ne kadar gerekli ki, sağlımıza diğer elektrikli ürünler kadar zararı varmı.

• Bence ısı pompalı yeni teknoloji ürünler çıktığından eski ısıtma usülü çalışan teknolojinin stokları eritilmeye çalışılıyor. Olabildiğince uyarıyorum bu 90'lı yıllardan kalma teknolojiyi almayın diye. Isı pompalı modeller yakında eski ısıtıcılı sistemlerin fiyatında zaten pazarda olacak. Aklı olan bu eski teknolojiye yatırım yapmaz.

Ben de bu yeni teknoloji kurutma makinelerini almak için beklemedeyim. Acil durumlar ve kurutma alanı darlığında faydalı bir cihaz olduğunu düşünüyorum. En güzel özellikleri de çamaşırlardaki kıl, hav gibi yabancı maddeleri ayrı filtrede toplamaları ve güzel kokuyu muhafaza etmeleri.
  • Bende eğer yeni teknoloji ısı pompalılar ucuzlarsa düşünüyorum.
  • Ben ozellikle bebekli aileler icin cok gerekli bir urun oldugunu dusunuyorum ama ekstra koyacak yer gerekiyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarosKörfezi
    Bu bir kaç senedir evlere satacak mal kalmayınca kurutma makineleri empoze ediliyor, olmazsa olmaz gelişmişlik ölçüsü bununla kıyaslanıyor, falan filanda,

gerçekte ne kadar gerekli ki, sağlımıza diğer elektrikli ürünler kadar zararı varmı.

nerelisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.