Şimdi Ara

C# mi JAVA mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar su aralar ogrenmek istedigim ve aralarinda karar veremedigim C# ve JAVA. Aslinda benim tam sorum soyle hangisi daha cok gelecege yonelik bir dil, zorlugu okadarda onemli degil cunku C++ biliyorum ve bu iki dili arastirdim da aslinda C# daha cok masaustu uygulama gelistirme icin kulaniliyor JAVA'da ayni sekilde kulaniliyor, ama hangisin ogrensem sizce ilerde daha avantajli olurum.
    Simdiden Tesekkurler

• Bence Java. Nedenleri
    1) Java multi platformdur. linux, macos, windows yazdığın program her platformda çalıstrabilirsin.
    2) java c# a göre daha olgunlaşmış geçmişi daha eski bir dildir.
    3) java geliştiricileri kullanıcı topluluğu cok daha geniş. ozellikle akademik alanda ve büyük kurumsal şirketlerde java tercih edilir.
    4) daha geniş bir kütüphaneye sahip bence, java programcılarının sayısı bol olunca aradığın bi çözüm bulmak daha kolay oluyor.
    5) ayrıca günümüzde desktop uygulamaların yanı sıra java teknolojilerinin daha çok web uygulamalarına ağırlık iyice arttı. Belli bi framework kullanmadan JSP ve servletlerle web uygulaması geliştirebileceğin gibi büyük projeler için Stripes Struts, Spring frameworkleri kullanılabilir. tabi bunları öğrenmek diğer geliştirme dillerine göre biraz daha zaman alır.
    5) Java bedavadır :) diğer açık kaynak projeleriyle kankadır. örneğin birçok Apache menşeili proje java tabanlıdır.http://projects.apache.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conifonteyn -- 5 Ağustos 2011; 13:45:29 >

• java
  • Peki ya JAVA acik kaynak destekli C# ise degil, yani acik kaynak destekli bir programlama dili ogrensem daha cok perspektifli birisi olup para kazanirmiyim, yoksa para kazanmak istersen Windowsun platformu dah iydir mi diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wreckerrr -- 5 Ağustos 2011; 18:50:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C++ C'den daha zor bir dil mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.