Şimdi Ara

C Segment 2020 SUV Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
12.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir yakınımın engel raporu var ve ona SUV bir araç alacağız. 2020 model C segment SUV araçlara bakıyoruz. Seat Ateca, Nissan Qasqhai ve Citroen C5 Aircross bizim için öne çıkan araçlar. Siz ne düşünürsünüz? Hangisini tavsiye edersiniz ve sizce Ateca'nın FR paketi mi Elegance paketi mi daha iyidir?

• 3008 ve grandland x i de düşünmenizi tavsiye ederim. Cok başarılı motor şanzımanları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçe yetiyorsa 3008 alırdım bana göre tek kötü yanı her yerde olması artık aşırı satıyor özellikle engelli indirimiyle alınabilecek en pahalı araç olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sn0wFlake

bütçe yetiyorsa 3008 alırdım bana göre tek kötü yanı her yerde olması artık aşırı satıyor özellikle engelli indirimiyle alınabilecek en pahalı araç olduğu için
    Neden 3008'i tavsiye ediyorsunuz hocam? Bu arada engelli indirimiyle alınabilecek en pahalı araç 5008 gibi duruyor, bayiyle görüşmemizden anladığım kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teftis1453

3008 ve grandland x i de düşünmenizi tavsiye ederim. Cok başarılı motor şanzımanları var.
    Çok fazla C segment SUV var ve hepsi de birbirine çok benziyor. Özelliklerini de pek anlamadığımız için forumda sormak istedim. 3008, Grandland X ve hatta Aircross 5 hepsi de PSA gruba ait benzer araçlar gibi. Birini diğerine üstün kılan bir yön, fark var mı bilemiyorum.
  • Dizel, benzin ?

Otomatik, manuel ?

İç-bagaj hacmi ne kadar önemli ?

Biraz daha detaylı kriter yazmanız lazım.
  • leafblower L kullanıcısına yanıt
    Altyapıları benzer/aynı olsa da bu 3 araba çok çok farklı karakterlere sahipler. Tek tavsiyem, hepsiyle test sürüşü yapmadan bir karar almayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En performanslı C-SUV
    4 yıl önce açıldı
    B segment SUV araç önerisi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Millet 3008 i niye bu kadar abartıyor anlam veremiyorum.Gidip test ettim içi boş kutu sürer gibi hissiyat verdi bana.Aracta zerre sürüş keyfi yok.Icine bir iki oyuncak koymuşlar birşey zannediyorlar .

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Dizel, benzin ?

Otomatik, manuel ?

İç-bagaj hacmi ne kadar önemli ?

Biraz daha detaylı kriter yazmanız lazım.
    Dizel otomatik hocam.Bagaj çok da önemli değil ama yüksek geniş bir araç olması daha iyi tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leafblower

Dizel otomatik hocam.Bagaj çok da önemli değil ama yüksek geniş bir araç olması daha iyi tabii ki.

Alıntıları Göster
    Ateca'da ve diğer VW grup SUV'larda dizel+otomatik yok diye biliyorum.

Dizel otomatik olarak şunlar var: 3008, C5 Aircross, GrandlandX, Tucson, Kuga, Qashqai, CRV, Kadjar.

Hiç birisi de kötü değil. Zevk, fiyat, donanım kriterlerine göre tercihinizi kendiniz yapın.

Ben olsam heybetli görünümlerinden ötürü Kuga, Tucson arasında tercih yapardım. Bir ihtimal de şık iç/dış tasarımından ötürü 3008'i de düşünebilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 18 Şubat 2020; 10:41:0 >

• Xceed

• Karoq

• Ben de bi c segment suv almayı düşünüyorum. Önerileriniz bekliyorum dostlar :) kriterler şunlar

+ maksimum limit 303bin TL
    + benzin+otomatik
    + 3008 ve karoq seneye makyaj alacak gibi görünüyor o yüzden onlara çok yaklaşmak istemiyorum.
    + Tucson çok heybetli geliyor.

• C Segment 2020 SUV Tavsiyesi

• C Segment 2020 SUV Tavsiyesi

• Yeni Kuga tabsiye ederim .Komple yenilenmiş bir kasa 5-6 yıl güncel kasaya binersiniz.Titanium paket de cam tava,hayalet ekran,ambiyans aydınlatma standart olarak sunuluyor.

• Çoğu markanın döküldüğü çarpışma testinden maksimum puanı almış, dizel otomatik bir araç.bence tek kusuru çift kavrama oluşu.

• C5 Aircross>Qashqai>Ateca

Ben böyle sıralardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • g@rizma kullanıcısına yanıt
    Eski aracım Fransız bedava 3008 verseler almam. Tucson'un benzinli motor seçeneği yok ve dizeli 1600 tonluk araçta çok hantal. Karoq veya Ateca 1.5 TSI DSG olabilir. Toyota Corolla Cross modelini tanıttı Türkiye'ye gelirse ciddi olarak almayı düşünüyorum.
  • Karoq a yorum yapıcak yok mu , kalite olarak bi tık iyi gibi ateca dan ve 1.6 Tdi dsg alınabiliyor , ve bi sorum olacak kodiaq Tiguan ve Passat da 1.5 tsi olanlarda galiba ıslak kavrama kullanılıyormuş , acaba karoq ateca da nasıl kavrama ıslak mı kuru mu ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.