Şimdi Ara

C Segmenti (Benzinli) Lider Değişti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
2
Favori
5.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

quote:

Cihan bey yalvariyorum bilmediginiz konuda yazmayin
    Planlama muduru gibisiniz golf alamayan megane aldi nedir ya?
    Leon son sans nedir 4 yeni model geliyor daha?
    Golf 5 en kotu c sinifi aractir mesela
    Kendi fikirlerinizi gercekmis gibi yaziyorsunuz bence yanlis

Bunu ben soylemiyorum

Dergiler yaziyor giderek kotulesen bir bilancolari varmis seat leon icin buyuk umutlari var

Seat gelistirme sefi

Heyecan verici bir satarim'ateski surus hissi ve yuksek kalite standardi

Yeni leon yorumu bu

Ayni dergide golf alamayan megane aliyormu yaziyor

İlk mesajda yazdim alamayan degil bu arada bulamayan

Sira beklemek istemeyen desek daha dogru olur

Buna siz kendiniz inaniyormusunuz?
    Ulkemizde renault vw den daha cok sevilir.megane in kendi sadik kitlesi var oyle golfe sira beklemektense napalim artik renault aliriz gibi birsey olabilirmi?

Var diyorum mubarek anlamiyormusun yada ben farki bir dillemi yaziyorum

Adam 6 ay sira beklemek istemiyor ne yapsin iki tane ornek verdim bu ornekler emin ol dahada fazladir

Vw son iki yildir inanilmaz deger kazandi turkiyede 75.000 tlye ikinci el golf satildi boyali ::)))

Bu ulkede reno vw kadar sevilmiyor bu arada

İkisi farkli markalar farkli algilari turk insani icinde farkli yerleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 28 Haziran 2012; 0:51:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Focusun motoru mükemmel.Golf ün bu kadar iyi puan alması şaşırtıcı.

Şu golf 7 nin gelmesini iple çekiyorum çok merak ediyorum beklendiği gibi harika bir araba mı olacak yoksa jetta gibi bir yüz karası mı?
  • Beyefendi araba alacak insan siraya falan bakmaz beyendigini alir marka ve modele gore kesim belirlemek ne sacmalik.Ya sizin ilk araciniz vw di yada bilerek yapiyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

"Auto Show" dergisinin böyle bir sonuç çıkarması gerçekten şaşırtıcı!

Bence Golf bir bütün olarak sınıfının liderliğini kimseye kaptırmayacaktır.

+1905

Kesin ve net cevap elinize saglik ::)))

Kanıtlasana kesin bir cevap olduğunu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Bmw deki bu motor ve şanzuman varken bence gerisi hikaye.
    Adam gibi motor adam gibi şanzuman.
    Bu testlerde eleştirebildikleri,iç hacmi geniş değil.Standart donanımı zayıf,araç pahalı.Başka eleştirebildikleri bir nokta yok.
    İşin içine parayı katmazsak bu sınıfta bence şu an için en iyi araç 1 serisi.
    Aksini iddia eden varsa 1 serisini bir test etsin,öyle konuşsun.

Yeni 1 serisinde yasam alani cok kisitli

Yeni golf 2 cm daha genis olacak ::)))

2 cm daha geniş...

cihan, bazen yorumların "beni benden alıp götürüyor". ve hiç geri gelmek istemiyorum.

Niye sasirdin bu kadar ?

mesajımdan şaşırdığım anlamı mı çıkıyor!

yorumum gayet açık ve net...
    asıl senin anlayamamana şaşırmak gerek.

hafif den bir troll'lük var sende kabul etmen lazım. neden mi? şu konudaki mesajlarına bir göz atıver.

Anlamak istedigin gibi anla

Yukarida acikladin 2 cm olayini

Troll falan senin kendi dusuncen saygi duymaktan baska elden birsey gelmez malasef

haa! evet mesajını editlemişsin.
    2 cm genişlemesi bmw1 den daha iyi ve ferah olacağını kanıtlamış. golf daha bir alınabilir olmuş.

benim birşey anlamak istediğim falan yok. yazdığım yorum gayet açık ve net.
    ama sen anlamsız cümleler kurup konudan konuya atlıyorsun. sonucun da yazdıkların anlamsızlaşıp garip bir hal alıyor.
    her girdiğin konu anlamsız bir yere doğru yol alıyor. herkes den alıntı yapıp bir cevap verme durumuna giriyorsun.

şu vw konusunu fazla abartıyorsun. tamam evet iyi arabaları var ama tek türkiyedeki tek süper araç onlar değil.
    sempatin olabilir, ama bu kadar abartılacak kadar olması ve ısrarlı yeni üyeler gibi basit cümleler kurman gerçekten komik oluyor.
    bu kadar zamandır foruma takılıyorsun, daha öğretici ve eğitici olman gerekirken, basit ve laf yetiştirici yorumlar hiç hoş durmuyor.

vee troll konusu keşke sadece benim düşüncem olsa...

• quote:

Beyefendi araba alacak insan siraya falan bakmaz beyendigini alir marka ve modele gore kesim belirlemek ne sacmalik.Ya sizin ilk araciniz vw di yada bilerek yapiyorsunuz

Yarin 1.6 tdi dsg higline golf bulabilirmiyiz

Siz bekleyebilirsiniz ben bekleyebilirim ama baskasi beklemez beklemiyor

Benim ilk aracim opel corsa 1.2 twinport idi sonra symboll aldim hala duruyor

Aile 3 vw
    1 volvo
    1 reno var bu arada

Bu ara cik zit dusuncelere sahibiz hayirlisi

Unutmadan siz bile 2000 tdi dsg tiguan bulamadimiz okasar tanidiginizin olmadina ragmen

Butun tr vw bayilerini tek tek aradim bulamadim ben

• Golf 7 nin daha ortalıkta bir tane fotoğrafı bile yok şimdiden rakiplerini ezecek bitirecek diye forumda ilan edildi.

Bundan sonra C segmenti araç tavsiyesi isteyenlere Golf 7 alın diyeceğim daha cismi bile belli değil ama C segmentinin kralı olacak vahiy gelmiş vw fanboy ve bilimum trollerine fısıldamış derim kaynak sağlam yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Golf 7 nin daha ortalıkta bir tane fotoğrafı bile yok şimdiden rakiplerini ezecek bitirecek diye forumda ilan edildi.

Bundan sonra C segmenti araç tavsiyesi isteyenlere Golf 7 alın diyeceğim daha cismi bile belli değil ama C segmentinin kralı olacak vahiy gelmiş vw fanboy ve bilimum trollerine fısıldamış derim kaynak sağlam yani.

Golf 7 nin bir cok seyi belli

Sadece resmi aciklama bekleniyor vw tarafindan

Bu kadar emin konusmamizin sebebi vw icin golf cok onemli

Jettada yaptiklari hatayi golfde asla yapmazlar

Fazlasiyla ozen gostetiyorlardir buna eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 28 Haziran 2012; 1:15:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu testlerde eleştirebildikleri,iç hacmi geniş değil.Standart donanımı zayıf,araç pahalı.Başka eleştirebildikleri bir nokta yok.

Yeni 1 serisinde yasam alani cok kisitli

Yeni golf 2 cm daha genis olacak ::)))

2 cm daha geniş...

cihan, bazen yorumların "beni benden alıp götürüyor". ve hiç geri gelmek istemiyorum.

Niye sasirdin bu kadar ?

mesajımdan şaşırdığım anlamı mı çıkıyor!

yorumum gayet açık ve net...
    asıl senin anlayamamana şaşırmak gerek.

hafif den bir troll'lük var sende kabul etmen lazım. neden mi? şu konudaki mesajlarına bir göz atıver.

Anlamak istedigin gibi anla

Yukarida acikladin 2 cm olayini

Troll falan senin kendi dusuncen saygi duymaktan baska elden birsey gelmez malasef

haa! evet mesajını editlemişsin.
    2 cm genişlemesi bmw1 den daha iyi ve ferah olacağını kanıtlamış. golf daha bir alınabilir olmuş.

benim birşey anlamak istediğim falan yok. yazdığım yorum gayet açık ve net.
    ama sen anlamsız cümleler kurup konudan konuya atlıyorsun. sonucun da yazdıkların anlamsızlaşıp garip bir hal alıyor.
    her girdiğin konu anlamsız bir yere doğru yol alıyor. herkes den alıntı yapıp bir cevap verme durumuna giriyorsun.

şu vw konusunu fazla abartıyorsun. tamam evet iyi arabaları var ama tek türkiyedeki tek süper araç onlar değil.
    sempatin olabilir, ama bu kadar abartılacak kadar olması ve ısrarlı yeni üyeler gibi basit cümleler kurman gerçekten komik oluyor.
    bu kadar zamandır foruma takılıyorsun, daha öğretici ve eğitici olman gerekirken, basit ve laf yetiştirici yorumlar hiç hoş durmuyor.

vee troll konusu keşke sadece benim düşüncem olsa...

Sadece sinin dusuncen troll konusu

Baskasi beni taniyan biri boyle bir dusunceye kapilmaz telafuz bile etmez

Buda konu ile ilgili size son mesajim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 28 Haziran 2012; 1:18:55 >

• quote:

quote:

Beyefendi araba alacak insan siraya falan bakmaz beyendigini alir marka ve modele gore kesim belirlemek ne sacmalik.Ya sizin ilk araciniz vw di yada bilerek yapiyorsunuz

Aile 3 vw
    1 volvo
    1 reno var bu arada

Unutmadan siz bile 2000 tdi dsg tiguan bulamadimiz okasar tanidiginizin olmadina ragmen

2.0tdi bulamamizin sebebi sayin vw turkiyede 500 den asagi satmayacak olani getirmiyorlarmis brehhhh.
    Vw in b.kunda boncuk yok zerre kadar hazzetmem golfu soguk nevale.
    Makyajli megane golfden daha alimli daha atak daha az yakiyor

• quote:

quote:

quote:

Aile 3 vw
    1 volvo
    1 reno var bu arada

2.0tdi bulamamizin sebebi sayin vw turkiyede 500 den asagi satmayacak olani getirmiyorlarmis brehhhh.
    Vw in b.kunda boncuk yok zerre kadar hazzetmem golfu soguk nevale.
    Makyajli megane golfden daha alimli daha atak daha az yakiyor

Makyajli megane super arac

1.6 dci edc gelirse cok can yakar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Golf 7 nin daha ortalıkta bir tane fotoğrafı bile yok şimdiden rakiplerini ezecek bitirecek diye forumda ilan edildi.

Golf 7 nin bir cok seyi belli

Sadece resmi aciklama bekleniyor vw tarafindan

Bu kadar emin konusmamizin sebebi vw icin golf cok onemli

Jettada yaptiklari hatayi golfde asla yapmazlar

Fazlasiyla ozen gostetiyorlardir buna eminim

Gelsin görelim test edelim öyle konuşalım üstüne. Vw şunu yaptık 2 cm genişlettik falan filan dedi diye harika bir araç olacağına inanamam daha doğmamış çocuğa don biçmektir bu.Test etmeden incelemeden hiç bir araç için kesin konuşulamaz nu araç isterse bentley olsun hiç farketmez onu da incelemeden görmeden yeni çıkıcak bir modeline marka şöyle şöyle dedi diye kral ilan etmem,edilemez de.

• Eylulde 1.6 130hp edc geliyormus

• O değilde gerçekten bazıları iki yüzlü.

TSI motora "Hmmmm, bu kadar az hacimle kesin motor patlar" diye kalıbını basanlar Ford'u BMW'yi yerlere göklere sığdıramıyor.

1.0 motor be, TSI 1.0 olsa Ecoboost'tan geri kalır mı sanıyorsunuz?
  • Aralarında ne fark var ?

Bundan 20 sene önceki modelleri koysan yan yana, aralarında dağlar kadar fark vardı.

Koy şimdi şu arabaları yan yana ne farkı var ?

Aynı nanenin mavisi işte. Bilgisayardan çıkmış, endüstri mühendisi tarafından ucuzlatılmış az oturgaçlı götürgeç olmuş bunlar.

En iyisi ile kötüsü arasında %10 dan fark olduğunu sanmıyorum.

Bir birinin bu kadar aynısı olan şeyler için tartışmaya bile gerek yok bir sürü sıkıcı uyuz makina. Para tuzağı başka bişi değil.
  • quote:

Abi, ben bu kıyaslamaları neye göre yapıyorlar bugüne kadar çözemedim.
    Daha önce S60'ı, Passat ve Superb'e ezdirmek için kasko bedeli ve bakım masrafları gibi göreceli, değişken değerleri abartıp kıyaslamışlardı.
    Kıyaslama ancak f/p olarak yapılırsa bu araçlar birbiriyle yarışabilir, o da göreceli bir durum zevler, renkler devreye girer işin içinden çıkılmaz.
    Bir konu vardı, Citroen asla bir VW olamaz diye, VW'de asla bir BMW olamaz. NOKTA.

• Konu nerelere gelmiş. Vw taraftarı mı fanatiği mi desem ne desem bilemedim. Bunlar belirli kişiler , bu açık ve net (ne kadar inkar etseler de) . Her konuya dahil olmaya çalışırlar ve amaçları sadece konuyu dağıtmak , saptırmak , olur olmadık mesajlar atmak. Arkadaşlar yapmayın lütfen . Marka fanatiği olarak size ekstra araba mı verecekler ya da farklı bir iyilik mi yapacaklar. Sözüm sadece Vw fanatiklerine değil . Diğer arkadaşlara da.
  • quote:

Sadece sinin dusuncen troll konusu

Baskasi beni taniyan biri boyle bir dusunceye kapilmaz telafuz bile etmez

Buda konu ile ilgili size son mesajim

trollsün kabul et...

zaten yaptıkların ile söylediklerin doğru orantılı değil. malesef yazdığın yorumlarla böyle olmadığın kanısına kapılamıyoruz.
    yeteri kadar yorumunu okuyup bir değerlendirme yapabilen, konulardaki mesajlarına azcık dikkat eden bir üye bunu hemen anlayabilir.

seni tanımak gibi bir amacım yok. zaten hiç de merak ettiğim yok. çabam da yok...

malesef anlamsızca fanatiklik yapıp, markayı kayıtsızca övmekten başka bir durumun yok.

başarılar...
  • VAG İLE HERHANGİ BİR İLİŞİĞİM OLSAYDI CİHANAIR'İ PARAYA BOĞARDIM. ADAM GÖNÜLLÜLÜK ESASINA DAYANARAK VW'İN YILMAZ SAVUNUCUSU OLMUŞ. HEINZ NORDHOFF GÖRSEYDİ GÖZLERİ DOLARDI.

SAYGISIZLIK OLARAK GÖRDÜYSEN EN BAŞTAN ÖZÜR DİLERİM.
  • Benim merak ettiğim acaba bu golf7 dedikleri gibi değil de tıraş çıkarsa bugün burada bu kadar fanatiklik yapanlar forumdan elini ayağını çekme mertliğini gösterecek mi?
    Doğmamış çocuğa don biçmeyelim..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.