Şimdi Ara

C Segmenti (Benzinli) Lider Değişti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
2
Favori
5.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değilde, "Bu son mesajım"ın üzerine kaç ileti yollamış arkadaş (:
    @panthér boşa uğraşma, cihanair forumun en köklü trollerinden biridir. Gideceğim deyip insanı sevindirir, sonra kalır üzer..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

O değilde, "Bu son mesajım"ın üzerine kaç ileti yollamış arkadaş (:
    @panthér boşa uğraşma, cihanair forumun en köklü trollerinden biridir. Gideceğim deyip insanı sevindirir, sonra kalır üzer..

• Vay be ne golf'müş beni gecenin 2:45 ine kadar uykusuz bıraktı. Allah rızası için nasıl bir otomobil bu golf? Test aracıda yok bayide gidip kullansam, çevremde kimsede yok kardeşim golfü olan. Yok mu Edirne'de bi golfü olan hayrına bi tur verse.
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZİ BEKLİYORUM

konu başlığı

ARABAMIZ 1LİTRE GAZ İLE KAÇ KM GİDER/GİTMELİ

TIKLAYIN
    http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=62529686
  • Yemin Ederim. Şu forum sayesinde sevdiğim markadan (vw) nefret ediyorum artık. O dereceki Vw caravellemizi satıp astraya geçicek kadar nefret ettim.
  • 1.6 atmosferik motordan 0.5 ile 1 litre arası az tüketmiş. Açıkçası bana garip geldi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Benim merak ettiğim acaba bu golf7 dedikleri gibi değil de tıraş çıkarsa bugün burada bu kadar fanatiklik yapanlar forumdan elini ayağını çekme mertliğini gösterecek mi?
    Doğmamış çocuğa don biçmeyelim..

Golfe laf söyleme çarpılırsın hemen tövbe et :)

• Bu Alman dergilerinin testlerine çok gülüyorum.

-135 beygirlik Hyundai testte BMW'den sonra en güçlü araç, ama söylenen söz "güçsüz".
    -Fabrika verilerinde Golf en çok tüketen 2. araç. Ama testte nasıl olmuşsa en az tüketen 2. olmuş.
    -O araçlardan birini bana verin. Belli bir parkurda örneğin 45 km/saat ortalama ile gitmem gerektiğini söyleyin. Hızı değiştirmeden 6 litre/100 km ortalama ile de gidebilirim 8 lt ile de. Tüketim değerini değiştirmek sağ ayağımın altında. Bu testleri yapanların taraflı oldukları da o kadar ortada ki...
    -Tarafgirliği görmek için şu "keyif faktörü" listesine bakın yeter. Rahatlık Golf 4 yıldız, Megane 1 yıldız
    -Gürültülü diye b.k atılan Meganeın ses desibel seviyeleri Golf ile aynı
    -Golf frenleri en kötü olan araç ama bu konuda tek kelime edilmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanokur -- 28 Haziran 2012; 7:30:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsanokur

Bu Alman dergilerinin testlerine çok gülüyorum.

-135 beygirlik Hyundai testte BMW'den sonra en güçlü araç, ama söylenen söz "güçsüz".
    -Fabrika verilerinde Golf en çok tüketen 2. araç. Ama testte nasıl olmuşsa en az tüketen 2. olmuş.
    -O araçlardan birini bana verin. Belli bir parkurda örneğin 45 km/saat ortalama ile gitmem gerektiğini söyleyin. Hızı değiştirmeden 6 litre/100 km ortalama ile de gidebilirim 8 lt ile de. Tüketim değerini değiştirmek sağ ayağımın altında. Bu testleri yapanların taraflı oldukları da o kadar ortada ki...
    -Tarafgirliği görmek için şu "keyif faktörü" listesine bakın yeter. Rahatlık Golf 4 yıldız, Megane 1 yıldız
    -Gürültülü diye b.k atılan Meganeın ses desibel seviyeleri Golf ile aynı
    -Golf frenleri en kötü olan araç ama bu konuda tek kelime edilmemiş.

İhsan bey böyle söylemlerde bulunmayın. Bizim arabalar kadar yakmıyordur(ironi) , gerçi buradaki çocukların param var en kralıda bende düşüncesi ve benzin ile dizel araç karşılaştırmaları yeterince küçük düşünceye sahip olduklarının kanıtı. B.k atmayalım lütfen arkadaşların otomobillerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Focus isterse 500 cc motor yapsin o tipiyle ancak kendine rakip olur

arkadaş tipi sana göre kötüdür bana göre iyidir, göreceli yorumlar yapmayın gözünüzü seveyim ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Citroen c4 golf 6 dan iyi.
    Vw nin c4 u gecebilecegi tek ozellik dsg diger butun alanlarda golf 1adim gerisinde sadece hadi canim sende demiyerek aksini kanitliyani ayakta alkislarim

İki aracında baz donanımları için C4, Golf'ten çok daha gürültülü, tabi ayık kafayla dinleyince.

Tersini kanıtlayın da görelim.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Focus III güzel araba ancak detaylarda Golf kadar özenilmiş değil.

Yalıtımı iyi araç lakin donanım düştükçe arabanın genleri bozuluyor, soyulmuş tavuğa dönüyor.

Golf 7 ise şu an yorum için çok erken bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

O değilde, "Bu son mesajım"ın üzerine kaç ileti yollamış arkadaş (:

demek ki neymiş @cihanair.
    sadece ben "troll" olduğun fikrin de değil mişimm....
  • Ford la bmw surus ozelliklerinde ayni yildizi aliyo gelde kufur etme simdi?

• quote:

Focusun yol tutusu golften cok daha iyi daha ozgun daha teknolojik

Yanlış cevap focus II'nin yol tutuşu golften iyi. Focus III araba değil.
  • 1.0 lık üniteyi bir test etmek lazım...

125 hp olmasına rağmen performansı çok iyi değil gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

2008 çıkışlı Golf Focus ile aynı puanı almış, i30'u Megane'ı falan parçalamış.

Ayrıca Golf 1.2 TSI neden teste sokulmamış ki ?

1.2 olsaydı testteki mutlak 1. olurdu Golf.

hıhı.
  • Herşeyi biz biliyoruz. Ford'un mühendisleri zaten anlamıyor. Bizim DH'nin kahramanları burda harcanıyor.

Forumdan başka yerde böyle atıp tutmayın sonra adama ne derler biliyor musunuz?

Bakın bunu derlerhttp://inciswf.com/1298717011.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 28 Haziran 2012; 12:41:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Yanlış cevap focus II'nin yol tutuşu golften iyi. Focus III araba değil.

+3
  • Anlasildi yaz boyunca mesaj atmamak lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi bir tüketim değeri gerçekten. Ford iyi iş çıkardı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.