Şimdi Ara

C Segmenti (Benzinli) Lider Değişti (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
2
Favori
5.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O son cumlen bana ise kanitla bakalim hadi !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

O son cumlen bana ise kanitla bakalim hadi !!

Benim kimseye birsey kanitlamaya ihtiyacim yok gorulen koy kilavuz istemez aziz bey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

Benim kimseye birsey kanitlamaya ihtiyacim yok gorulen koy kilavuz istemez aziz bey

Senin yaptigin camur atmak ben nerde vw yi kotuledim ardindan vw sahibi olduktan sonra ovdum ? Otomobil genele takildigim ilk gunden beri vw kullaniyorum..

Erkek insan lafinin arkasinda durur (sikayet etme kanitla)

• quote:

quote:

quote:

Senin yaptigin camur atmak ben nerde vw yi kotuledim ardindan vw sahibi olduktan sonra ovdum ? Otomobil genele takildigim ilk gunden beri vw kullaniyorum..

Valla aziz bey 2004 yilindan beri burdayim kimlerin neler yazdigini cok iyi biliyorum sizde kendinizden eminseniz sikinti yok.Haa ben oyle erkeksen kanitla laflariyla agzimi bozacak insanlardan degilim sikayette etmem sahsima nasil hakaret ettiginiz bayrak gibi dalgalansin boyle daha iyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla aziz bey 2004 yilindan beri burdayim kimlerin neler yazdigini cok iyi biliyorum sizde kendinizden eminseniz sikinti yok.Haa ben oyle erkeksen kanitla laflariyla agzimi bozacak insanlardan degilim sikayette etmem sahsima nasil hakaret ettiginiz bayrak gibi dalgalansin boyle daha iyi.

Bende 2009dan beri burdayim ne olmus kendimdende eminim hep ticari arac kullandim zamaninda berlingomvardi caddy o yillarda millete suntali araci pahali satiyor diye ama bakin sadece CADDYi yerden yere vurdum. Jant kapagi torpido kapagi yok ici komple sunta ve fiyatlarda ucuk idi. Ama makyajla bunu hallettiler suan benim vazgecilmezim oldu caddy. SONUCTA BABAMIN OGLU DEGIL BI CUVAL PARA VERIP ARACLAR ALIYORUZ HANGISI BANA UYUYOR VE VERDIGIM PARAYI HAK EDIYORSA ONU ALIRIM..

Tekrarliyorum bunun disinda tek bir mesajimi bul cikar bende forumu birakayim. Kalkmis milletin icinde bana vw sahibi degilken yerden yere vur sahibiyken öv diyeceksin sonrada .arkasinda durmayip kanitlamiyip kosede duracaksin tekrarliyorum bu erkek adam isi degil SARAPCI !!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende 2009dan beri burdayim ne olmus kendimdende eminim hep ticari arac kullandim zamaninda berlingomvardi caddy o yillarda millete suntali araci pahali satiyor diye ama bakin sadece CADDYi yerden yere vurdum. Jant kapagi torpido kapagi yok ici komple sunta ve fiyatlarda ucuk idi. Ama makyajla bunu hallettiler suan benim vazgecilmezim oldu caddy. SONUCTA BABAMIN OGLU DEGIL BI CUVAL PARA VERIP ARACLAR ALIYORUZ HANGISI BANA UYUYOR VE VERDIGIM PARAYI HAK EDIYORSA ONU ALIRIM..

Tekrarliyorum bunun disinda tek bir mesajimi bul cikar bende forumu birakayim. Kalkmis milletin icinde bana vw sahibi degilken yerden yere vur sahibiyken öv diyeceksin sonrada .arkasinda durmayip kanitlamiyip kosede duracaksin tekrarliyorum bu erkek adam isi degil SARAPCI !!

Kendiniz cevabi vermissiniz zaten ben bu yaziyi yazdiginizi biliyorum.Markanin imaji icinde suntali caddy de mevcut ki hala sunta kullandigi yerler mevcut.o zaman siz model ile markayida elestirdiniz ancak simdi bulunmaz hint kumasi yapiverdiniz.Aziz bey verdiginiz cevaplarla sahsima konusmaniz benden birsey kaybettirmiyor sizin kisiliginizi gun yuzune cikariyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kendiniz cevabi vermissiniz zaten ben bu yaziyi yazdiginizi biliyorum.Markanin imaji icinde suntali caddy de mevcut ki hala sunta kullandigi yerler mevcut.o zaman siz model ile markayida elestirdiniz ancak simdi bulunmaz hint kumasi yapiverdiniz.Aziz bey verdiginiz cevaplarla sahsima konusmaniz benden birsey kaybettirmiyor sizin kisiliginizi gun yuzune cikariyor.

Suan caddy bu sinifta 41 tlye bulunmaz hint kumasi bu sinifta. Sadece sunta degildi benim elestirilerim deri direksiyon yok dedim geldi sis fari yok dedim geldi jant kapagi yok dedim geldi motor eski nesil dedim yeni nesille geldi ici sunta dedim bagaj haric heryer %95lik kisiminda sunta yok. Esp yok dedim standart yaptilar geldi torpido kapagi yok dedim geldi hemde sogutuculu.

Simdi ben neden almayayim yada elestireyim bu araci soylermisin eksik buldugum elestirdigim tum hatalari duzeltilmisken?

Benim senin sahsine soylediklerim benimi yansitir suan sen kendini bi aka cikar sana ne soylersem az CAMUR at izi kalsin yapiyorsun KANITLA FORUMU BIRAKAYIM DIYORUM KANITLAYAMIYORSUN.

Senin gibileri cebimden cikaririm ben..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Suan caddy bu sinifta 41 tlye bulunmaz hint kumasi bu sinifta. Sadece sunta degildi benim elestirilerim deri direksiyon yok dedim geldi sis fari yok dedim geldi jant kapagi yok dedim geldi motor eski nesil dedim yeni nesille geldi ici sunta dedim bagaj haric heryer %95lik kisiminda sunta yok. Esp yok dedim standart yaptilar geldi torpido kapagi yok dedim geldi hemde sogutuculu.

Simdi ben neden almayayim yada elestireyim bu araci soylermisin eksik buldugum elestirdigim tum hatalari duzeltilmisken?

Benim senin sahsine soylediklerim benimi yansitir suan sen kendini bi aka cikar sana ne soylersem az CAMUR at izi kalsin yapiyorsun KANITLA FORUMU BIRAKAYIM DIYORUM KANITLAYAMIYORSUN.

Senin gibileri cebimden cikaririm ben..

Siz marka model kavramini once anlamalisiniz.Siz orda markayi yerdiniz caddy bir vw modelidir.Simdi makyaj gorup eksiklerini gidermesi sizin gecmiste bu marka ve modeli yermediginiz anlamina gelmez.

Size camur atsam elime ne gecicek onuda merak etmeden gecemiyecegim.Unutmadan evet haklisiniz ticari araclarda benden donanimli olabilirsiniz sahsen hic tarzim degil zaten gerekte yok ticari araclarda en az yakan az masrafsiz olan makbuldur.Sirkette agir iste calisacak aractan konfor beklemek polyannaciligin sinir noktasidir

• Bu tip testlerin videoların izleyen olmuştur aranızda, bazı markalar zaten başta ön yargılı olarak teste alınıyor (Ww gibi) yani adam daha arabaya binmeden bir sürü övgü ıvır zıvır sayıyor, birisinde iyi yan ararken birisinde daha fazla kusur arıyorlar , arabam dergisinin bir videosunda açık açık gördüm , hatta dünyanın lüks araçlarını test eden topgear bile test yaparken clio RS geldiğinde başta bir sürü şeyler söylüyorlar ondan sonra pistte bir pilot test ediyor , aracın zamanlaması Aston martin vantage den daha iyi çıkıyor , fren mesafesi daha kısa çıkıyor , yakıtı da 12 lt çıkıyor düşünün artık (emsalleri 15-30 lt arası) izlenimden sonra yorum yapılırken biraz iyimser konuşuyorlar ama biraz..... performans olarak... sonuçta clio yani... testte karşılaştırma sadece performans bazında alındığı için ön yargılı olarak 3-0 yenik başladı teste sonrasında alt üst etti ortalığı....(bilmeyenler için CLİO RS V6 3.0 350 HP bir araç, yalnız ön plana çıkan motordan çok , şazuman, hava girişleri falan bu nedenle çok rahat hızlanıp durabiliyor...)
    ----
    Anlatmak istediğim tabiki bir RS Aston Martin' in yanından geçemez fakat , aracın performans testleri iyi çıktığı halde göz göre göre yeriyorlar aracı , aynı şekilde birçok video izlerim , en son izlediğim bir test var markası yine efsane markalardan adamlar arabaya biniyorlar direksiyon deri kaplı değil , klima manuel (djital seçeneği bile yok) , ESP yok ,(opsiyon seçeneklerinde bile yok) yakıt fazla ama adam ne ilginçtir hiç bahsetmiyor , diyor çok iyi hızlandı , oturma pozisyonu iyi , yol tutuşu iyi falan süper imajı veriliyor....
    -----
    Aynı derginin aynı yıllarda başka bir araçla ilgili videosunu izliyorum , araçta deri direksiyon olmayışı büyük eksiklik , yakıt fazla (ama 1 ay önceki test ettikleri mükemmel araçtan az), ESP var yalnız yorum ESP düzgün çalışmıyor(ulan diğerinde hiç yok niye anlatmıyorsun), kapılar deri döşeli fakat dikişleri beğenmiyorlar orada da (ötekinin kapılar mika, kumaş bile kaplamamışlar), araca pislik gibi bir bakışı var yorum yapanlardan birisinin.... yani istersen en iyisini yap senin notun düşük der gibi....
    -----
    İşin özü ben bunların testlerine güvenmiyorum kendim bir çok araç kullandım hiçbir marka takımtım yoktur , bence bazı araçlara çok büyük haksızlık yapılıyor, bir kere bu test videolarında dikkatimi çeken o meşhur markaların araçlarına binerken adamlar heyecanlanıyor doğal olarak daha özenli kullanıyorlar ve sürüş dinamikleri onların kullanımına uygun, (bazı araçların şanzuman oranları , gaz tepkileri farklıdır , bazıların gaz pedalı biraz güç isterken bazıları dokunduğunuz anda diğerinin 2 katı emir gönderir, dolayısıyla daha iyi tepkiler verir bu olay çok basit birşey telli araçlarda teli ger aynı sonucu alırsın )...
    -----
    Bir markanın her modeli iyi olamaz bu gerçek , ben mesela jetta nın 1.4 TSI 122 PS nide kullandım , 1.2 105 ps nide kullandım, 122 ps gerçekten çok güzel ayarlanmış , şanzuman oranları çok iyi hızlanmaları çok iyi , fakat 105 ps bence 75 ps falan sanki , ulan fiatın aynı ağırlıkta 75 hp linea ona göre uçuyor resmen.... yani her opsiyon iyi olamaz... sonuçta bunlar tüketicinin isteğine , maddi durumuna göre opsiyonlaştırılıyor onun içinde her markanın her modelini diğer markalarla kıyaslamak yanlış olur, bir marka çok iyi araç üretiyor diye tüm araçları her konuda iyi diyemeyiz.... birkaç markada en çok dikkatimi çeken opsiyonlar arasındaki 2 katı bulan fiyat farkları , en düşük opsiyon bu marka fanatiklerini kazıklamaya yönelik üretilmiş bence , her yer mika sert plastik , herşey manuel , motor performans berbat, hatta sıkı durun adamlar bagaj lambasını bile koymamışlar 10 TL lik lambayı bile tasarruf kabul ediyorlar... sanki aynı modelin çin malı çakması gibi... bizde gidiyoruz böyle araçlara sırf etiket olsun diye 46-47 bin lira para veriyoruz... o kadar para vermişken 5 daha verde en azından düzgün olanına bin.....

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Cihan bey yalvariyorum bilmediginiz konuda yazmayin
    Planlama muduru gibisiniz golf alamayan megane aldi nedir ya?
    Leon son sans nedir 4 yeni model geliyor daha?
    Golf 5 en kotu c sinifi aractir mesela
    Kendi fikirlerinizi gercekmis gibi yaziyorsunuz bence yanlis

Bunu ben soylemiyorum

Dergiler yaziyor giderek kotulesen bir bilancolari varmis seat leon icin buyuk umutlari var

Seat gelistirme sefi

Heyecan verici bir satarim'ateski surus hissi ve yuksek kalite standardi

Yeni leon yorumu bu

Megane icin ise haluk abi golf bulamadigi icin megane edc aldi ilk ornek ::))

İsyerinde askerden yeni gelen ogretmen arkadas golf bulamadi tdi dsg megane edc aldi dci daha yeni

Bunlar benim
    Size verecegim sadece iki ornek

Benim yorumlarim size uymayabilir ama kafadan sallama degildir !!!!

Haluk abi c4 bulamadigi icin golf'e yonelecekti.

sendeki duz mantikla gidelim; c4 bulamayan golf aldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Bmw deki bu motor ve şanzuman varken bence gerisi hikaye.
    Adam gibi motor adam gibi şanzuman.
    Bu testlerde eleştirebildikleri,iç hacmi geniş değil.Standart donanımı zayıf,araç pahalı.Başka eleştirebildikleri bir nokta yok.
    İşin içine parayı katmazsak bu sınıfta bence şu an için en iyi araç 1 serisi.
    Aksini iddia eden varsa 1 serisini bir test etsin,öyle konuşsun.

Merhaba,
    Daha önceki yorumlarda da vardı; 1 serisi bu araçların arasında olmamalı. Ne fiyat, ne imaj ve de hitap ettiği kitle aynı.
    Golfün dizel fullünün bittiği yerde 1'in dizel bazı başlamıyor bile. Doğal olarak arada bariz de bir fark var. C4-Focus-Golf-i30-megane üç aşağı beş yukarı aynı ve bu yüzden de tartışılıyor. Mercedes veya BMW ile bunları kimse kıyaslamaz (veya kıyaslamamalı)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

ya hangi dergi bu söylesene.
    Yılların lideri golf
    HADİLEN ORADAN
    Her ehliyeti olan test pilotu sanıyor kendini

39 yildir lider hep ayni 40. Yil yeni golf geliyor

Degisen birsey yok yine bu sinifin lideri golfdur

Her anlamda

Yav he he...
    Mıchael jackson ölmedi zaten yüreğimizde yaşıyor

Bunlar gercek

100 kisiye soralim istersen forumdan anket acalim

% 50 aksini soylesin sen haklisin yazmam birdaha birakirim forumu

Focus golf gecmis

Bu chp iktidar olmasi gibi birsey

Ne chp iktidar olur nede ficus golfu gecer

Bu dergi golf birinci oldu deseydi yanli derdiniz simdi yazan yazana ?

Ne kadar boş konuşuyorsun.

Senin gibiler yüzünden Wv e düşman olacaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsanokur

Bu Alman dergilerinin testlerine çok gülüyorum.

-135 beygirlik Hyundai testte BMW'den sonra en güçlü araç, ama söylenen söz "güçsüz".
    -Fabrika verilerinde Golf en çok tüketen 2. araç. Ama testte nasıl olmuşsa en az tüketen 2. olmuş.
    -O araçlardan birini bana verin. Belli bir parkurda örneğin 45 km/saat ortalama ile gitmem gerektiğini söyleyin. Hızı değiştirmeden 6 litre/100 km ortalama ile de gidebilirim 8 lt ile de. Tüketim değerini değiştirmek sağ ayağımın altında. Bu testleri yapanların taraflı oldukları da o kadar ortada ki...
    -Tarafgirliği görmek için şu "keyif faktörü" listesine bakın yeter. Rahatlık Golf 4 yıldız, Megane 1 yıldız
    -Gürültülü diye b.k atılan Meganeın ses desibel seviyeleri Golf ile aynı
    -Golf frenleri en kötü olan araç ama bu konuda tek kelime edilmemiş.

Selamlar,

Dergiyi savunduğumdan değil ancak birinci karşı çıktığınız argüman sanırım araçların torklarını verebildikleri devirden dolayı. 1350'ye karşı 4450 devir...

• @Aziz Kancar

Tek bir yorum attığın konu senin alıntılarınla dolup tasıyor, aynı konu içinde 10'larca postun oluyor. Sürekli bir polemik hali felan. Baydı açıkçası.
  • Rakipleri daha Golf MK6 ' yı geçemezken, MK7 çıktığında ezer geçer dendiğinde neden tepki geliyor anlamadım.Biraz gerçekçi olmak lazim.MK7 çıktığında rakiplerle arasında ki fark açılacak.Megane ' ın 130 1.6 DCI motoru överken bakalım Golf MK7' deki yeni 1.6 TDI' ıda övecekmisiniz yoksa anti vw trollüğü yapmaya devam mı edeceksiniz göreceğiz !

• Audi R8 devrilmiyormuş, uzay şasisi varmış diyen adamla diyaloga girmek bile hata bence Utku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edec

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edec

quote:

sarapcı, yok o anlamda değil fonksiyonellik. yaşam alanı anlamında.

benden alıntı yapan kişiye de cevabım, sen bana focus c sınıfında en kucuk hacımlere sahıp olmadıgını, en kotu işciliğe sahip olmadıgını goster eyvallah haksızım dıycem.

daha bayıdekı arabanın butun plastıklerı yerınden cıkmıs, makyaj aynasının kaplaması patlamıs, kaportası bırlesme yerlerı ortusmeyen bır araba.

son yıllarda uretılmıs en basarısız arabalardan bırısı.

Abartmayalim.

abarttığım hiç bir şey yok.

neden bu kabul edememe anlamıyorum... iyi olmak zorunda mı?

focus un elle tutulur hiç bir yanı yoksa.

var diyebilen varsa buyursun tartışayım.

Butun plastikleri yerinden cikan focus resmi koyun tartisalim. Trabant'tan bahsetmiyoruz burada. Mubalaga yaparken sinir koymakta fayda var.

60 tane araba incelediğimiz konuda focus u incelediğimiz kısımda var fotoğrafları. patlamış olan makyaj aynası döşemesi ve yamuk kaporta da dahil. hiç kusura bakamayın 300 sayfayı arayıp bulamam. vaktim yok.

ayrıca siz neden kabul edemiyorsunuz arabanın kalitesiz oldugunu ben onu anlamadım? nedır nedenınız?

Beni focusta en rahatsiz eden sey bagaj kapagi ve kapilarin asiri agir olmasiydi ben herhangibir gocuk kirik cikika rastlamadim ama denk gelmis olabilir galeride 1000 turlu insan biniyor o araca

biz focus üzerinde uzun vakit harcadık.

a sutunun ordakı gogusun parcaları yukarda kalıyor, dıreksıyonun altındakı plastıkler aynı sekılde laçka, guneslikler patlamış durumda, el freninin ordaki plastik de laçka...

kaporta işçiliği çok çok kötü. kapıların çizgileri örtüşmüyor.

bagaj hacmi zaten utanç verici. iç haci de çok çok bunaltıcı. önde 190 utku varken arkaya 170 ben sığamadım...

bunca eksinin üzerine bir de pahalı fiyatını ekleyince sınıfının en kötü arabası oluyor gözumde.

Alıntıları Göster
    biz focus üzerinde uzun vakit harcadık.

a sutunun ordakı gogusun parcaları yukarda kalıyor, dıreksıyonun altındakı plastıkler aynı sekılde laçka, guneslikler patlamış durumda, el freninin ordaki plastik de laçka...

kaporta işçiliği çok çok kötü. kapıların çizgileri örtüşmüyor.

bagaj hacmi zaten utanç verici. iç haci de çok çok bunaltıcı. önde 190 utku varken arkaya 170 ben sığamadım...

bunca eksinin üzerine bir de pahalı fiyatını ekleyince sınıfının en kötü arabası oluyor gözumde.

Bu sınıfta eksiği olmayan araç yok zaten. Bir hacim ve işçilik kriteri bir aracı sınıfının en kötüsü yapmaz. Hacim konusunda size katılıyorum. Bagaj küçük ve iç mekan biraz dar lakin işçiliği çok büyütüyorsunuz. Parçaların birbirini tam karşılamaması ve arasındaki boşluğun fazla olması gibi sorunlar C sınıfında bir kaç araç haricinde hepsinde de var. Ha bu durum Focus da biraz daha fazla ayrıca parçalar rakiplerinden daha fazla esniyor. Biliyorum elinizde kalıcakmış gibi bir his veriyor ama gerçekte öyle değil. Focus öyle ilginç bir araba ki işçilik kusurlarına rağmen sınıfının en sağlam araçlarından birisi. Ben biri 220 bin birisi 200 bin km de ki Focus'a da bindim şunu çok rahat temin edebilirim ki iç mekanı bu kadar sağlam kalmış, yol bozukluklarında gıcırtı tıkırtı yapmayan başka bir C sınıfı araç daha görmedim.

Bayide ki araca da bakarak net sağlıklı bir değerlendirme yapmakta mümkün değildir. Özellikle konu Ford bayisi olunca. Ford Showroom' ları bilgisiz, akrabadan işe alma insanlarla dolu. Hatalı araç bayiye konmuş olabilir. Sıfır araba da güneşlik döşemesinin çatlaması, bazı parçaların elinizde kalması ne demek ya Dacia da bile böyle bir rezillik yok. Aracı incelemeye gelenler çok zorlamış da olabilir. Başka bir bayide tekrar inceleme yapmanız mümkünse mutlaka yapın.

Bir de fiyatı ilk sıralar pahalıydı da şimdi öyle değil. Bu etiketle her ne kadar araba iyi olsada bu imajla bu piyasada fazla barınamıyacaklarını anladılar ve bir zamanlar 65 bin tl ye alınan Titanium'u şimdi herkese 54-55'e bırakıyorlar.

• 3 sayfa boyunca boşa ilerlemiş konu. Bazıları dışında yorumlar tam bir komedi. Hangi araç hangi disiplinde ne kadar puan almış, niye böyle yorum yapılmış ve kendi tecrübelerimizle kıyaslayıp tartışmamız gerekirken yapılan yorumlara bak. Çocuk gibi, Golf yine de rakipsizdir, Golf 7 hepsini ezer geçer
  • Bu arada sevgili bir dostumun uyarmasi sonucu bu aziz o aziz degil diyerek beni uyardi 21 yasinda oldugunu yeni ogrendim allah yolunu acik etsin.

• quote:

Bu arada sevgili bir dostumun uyarmasi sonucu bu aziz o aziz degil diyerek beni uyardi 21 yasinda oldugunu yeni ogrendim allah yolunu acik etsin.

ben de sasirmistim zaten sen nasil 21 yasindan kucuksun diye.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.