Şimdi Ara

C sınıfı araç tercihi 45-53.000 tl limitli (Golf 7 alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

1.2 Comfortline alın bence , sürüş konfor paket olsun mutlaka. DS4 belki de hepimizin aklından geçen ama almaya cesaret edemedimız bir araç. Merak ettim kaca aldınız , ne kadar binip kaca sattıniz?

Ben aracimi 5000 km de 57000 alip 1 sene 2 ay kullandim birde ufak kaza yaptim arkadan carptilar aracin tamponu degisti 20000 km de 54000 sattim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrRendersson

Merhaba arkadaşlar C sınıfı ikinci el bir araç almayı planlıyorum. yardımlarınızı ve de tavsiyelerinizi bekliyorum. Beklentilerim konfor yakıt tasarrufu ön planda olmak kaydıyla performanslı ikinci elide beni çok üzmeyecek bir araç arıyorum.

İlk aracım olan citroen DS4 (DS4 türkiye de ilk alan 100 kişide biriyimdir herhalde ) :) beni bu saydığım konularda oldukça tatmin etmişti. Bütün herkezin karşı çıkmasına rağmen aldıktan sonra fikrini değiştiren iyi ki ds4 almışın diyen çok arkadaşım oldu.Tekrar aynı aracı ikinci elde 53.000 civarında bulabiliyorum fakat farklı bir araç kullanmak aradaki farkı da görmek istiyorum bu konuda fikirleriniz neler?

1- golf 7 1.6 tdi midline plus (52-55000) : donanım olarak zayıf ama ilk defa bir golf tasarımını beğeniyorum. Ölmeden bir golf kullanma isteğimde var :D

2- hyundia i 30 ve kia ceed (ikisini de manuel düşünüyorum) (47-53000) : iki aracın motorlarının aynı olduğunu biliyorum otomatik versiyonunu bir 10 dk kadar kullandım motor performansı olarak tatminkar geldi. manuel versiyonunun daha seri ve de ekonomik olduğunu okudum. Tasarım olarak ceed ikinci el ve de donanım olarak hyundia daha hoşuma gitti.

3- citroen DS4 1.6 e-hdi sport (ilk göz ağrım :) ) (53-55000) : Hala sınıfının bir çıt üstünde olduğunu düşünüyorum. Fiyat performans olarak o sınıftaki çoğu araçtan daha çok artısı var (bence) eksi olarak yarı otomatik şanzıman şikayeti gerçi benim için çok problem olmamıştı.

4- Honda Civic Benzin+LPG (benzinli iki araç tercihimden bir tanesi) (44-52000) : hakkında en az bilgim olan araç kendileri fabrikadan LPG çıkışlı olması tercihlerim arasına girmesine sebeptir.

5- golf 7 1.2 tsi comforline (benzinli araç olarak ilk tercihimdir kendileri) (47-52000) : 1.2 motor olması sebebiyle az yakıt harcaması, golf 7 farkı, en azından comforline donanım olması.

bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz araçlar nelerdir sebepleriyle yazarsanız sevinirim.

Saygılar Sevgiler...

LEON 5K 1.4 TSI 140 HP S&S FR 53.400
    LEON SC 1.4 TSI 140 HP S&S FR 52.100

astra sedan
    1.4 140 HP Cosmo 55.000

ASTRA HB
    1.4 140 HP Cosmo 55.665
    1.4 140 HP S&S Cosmo 56.889
    1.4 140 HP Active Select COSMO 57.000 TL

CRUZE SEDAN
    1.6 124 BG SPORT PLUS 43.000 TL
    1.6 124 BG SPORT PLUS AT 45.000 TL

CRUZE HB
    1.6 Sport Plus 43,350 TL
    1.6 Sport Plus AT 45,570 TL
    1.4 (140HP) Sport 45,100 TL
    1.4 (140HP) LTZ 46,950 TL
    1.4 (140HP) LTZ AT TL 49,170 TL

YENİ TRAX
    LT 1.6 4X2 MT 52,640 TL
    LT 1.4 (140HP) 4X2 AT 57,640 TL
    LT 1.4 (140HP) 4X4 MT 59,640 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 30 Kasım 2013; 11:36:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

quote:

1.2 tsi golf cimfortline tavsiye ederim.
    Ya da Citroen c4.
    Ben birinciyi sattım, kismetse şimdi c4 alacağım.

Hocam güzel bir rastlantı diyeceksin belki ama senle 1.2 golf satarken telefonda konustuk sonradan sen sattiktan sonra arayip aracı 47000 birakir misin demiştim :) istanbuldan murat ben ben senin aracina talipken sen benim eski araca talip misin :)) o zaman telefonda mazda 6 düşünüyorum demiştin sence hala 1.2 golf almali miyim ;)

Murat bey merhaba.
    Bazı şeyler kısmet.
    Benim yapmadığımı bana maalesef yaptılar.
    Ben arabamı zaten internette gördüğüm iki araç için satılığa çıkarmıştım.Yoksa arabamdan gerçekten memnundum herkese de tavsiye ederim.Ben mazda 6 sahibi ile okeyleştikten sonra Golf ü sattım.O yüzden de Golf ü ilk kesin alıcıya verdim. Fakat Istanbuldaki ne diyeceğimi bilemedigim vatandaş bana söz vermesine rağmen başkasına sattı.Allah şahit hakkım varsa helâl etmiyorum.
    Şimdi geri Golf aramak, almak istemiyorum.Yalnız sen golf dsg alırsan sahibinden de kırmızı renkli bir tane var onu tavsiye ederim.

raif hocam çok şaşırdım mazdayı alamadığına. kısmetinde yokmuş ne diyelim. sıfır c4 lerde kampanya var diye biliyorum. bende golf için kaparo yatırdım 20 güne kadar gelicek.

• quote:

quote:

1.2 Comfortline alın bence , sürüş konfor paket olsun mutlaka. DS4 belki de hepimizin aklından geçen ama almaya cesaret edemedimız bir araç. Merak ettim kaca aldınız , ne kadar binip kaca sattıniz?

Ben aracimi 5000 km de 57000 alip 1 sene 2 ay kullandim birde ufak kaza yaptim arkadan carptilar aracin tamponu degisti 20000 km de 54000 sattim

2. el alarak çok doğru karar vermişsiniz. Sıfırı ne kadardı , değer kaybı mevzusunu merak ettiğimden soruyorum . Malumunuz insanların bu araçlardan uzak durmasının en önemli nedi değer kaybı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliengin

quote:

quote:

quote:

Ya da Citroen c4.

Hocam güzel bir rastlantı diyeceksin belki ama senle 1.2 golf satarken telefonda konustuk sonradan sen sattiktan sonra arayip aracı 47000 birakir misin demiştim :) istanbuldan murat ben ben senin aracina talipken sen benim eski araca talip misin :)) o zaman telefonda mazda 6 düşünüyorum demiştin sence hala 1.2 golf almali miyim ;)

Murat bey merhaba.
    Bazı şeyler kısmet.
    Ben arabamı zaten internette gördüğüm iki araç için satılığa çıkarmıştım.Yoksa arabamdan gerçekten memnundum herkese de tavsiye ederim.Ben mazda 6 sahibi ile okeyleştikten sonra Golf ü sattım.O yüzden de Golf ü ilk kesin alıcıya verdim. Fakat Istanbuldaki ne diyeceğimi bilemedigim vatandaş bana söz vermesine rağmen başkasına sattı.Allah şahit hakkım varsa helâl etmiyorum.
    Şimdi geri Golf aramak, almak istemiyorum.Yalnız sen golf dsg alırsan sahibinden de kırmızı renkli bir tane var onu tavsiye ederim.

raif hocam çok şaşırdım mazdayı alamadığına. kısmetinde yokmuş ne diyelim. sıfır c4 lerde kampanya var diye biliyorum. bende golf için kaparo yatırdım 20 güne kadar gelicek.

Kısmet diyorum.
    Sana da hayırlı olsun arkadaşım.
    Kırmızı renk,cam tavan,sürüş konfor paketli bir Golf mü alsam diyorum

C sınıfı araç tercihi 45-53.000 tl limitli (Golf 7 alındı)

• Gönlünüzden gecen arac golf belliki. 1.4 122 lik manuel versiyonu önereyim.

• Bence lpg li civic veya yeni corolla.
  • quote:

quote:

quote:

2. el alarak çok doğru karar vermişsiniz. Sıfırı ne kadardı , değer kaybı mevzusunu merak ettiğimden soruyorum . Malumunuz insanların bu araçlardan uzak durmasının en önemli nedi değer kaybı ..

65 bin diye hatirliyorum bende normal piyasa degerinin 3000 altina almistim acil nakit ihtiyacindan

• her türlü dizel otomatik c4 yada ceed..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aliengin

quote:

quote:

quote:

Ya da Citroen c4.

Murat bey merhaba.
    Bazı şeyler kısmet.

Kısmet diyorum.
    Sana da hayırlı olsun arkadaşım.
    Kırmızı renk,cam tavan,sürüş konfor paketli bir Golf mü alsam diyorum

C sınıfı araç tercihi 45-53.000 tl limitli (Golf 7 alındı)

yakışır hocam

• focus style ve civic premium

• Sıfır leon style 1.4 tsi da olabilir.Ledli falan.50-51 bin liraydı sanırım.

• Honda civic eco modelini onerebilirim.suan kullanmaktayim.pisman olmassiniz.

• Benzinli araç tavsiyesinde bulunan arkadaşlarım benzinli olarak golf 1.2 comforline başka araç almam gibi geliyor. Dizel hala benzine göre daha cazip geliyor.

1.6 Tdi 2013 midline plus golf ile 1.2 golf arasında gidip gelmekteyim. midline plus alıp buna sonradan sürüş konfor paketini fonsiyonel direksiyonunu değiştirme imkanım var mı bilmiyorum varsa şayet dizel golf daha sıcak gelir.

Altının çok düşmesi sebebiyle elimdeki parayı bir aylığına altına koydum bu arada en doğru seçimi yapmak içinde vaktim olur diye hesap ettim bakalım ne alacağız.

Birde aralık ayında fiyatların ve de kampanyaların daha iyi olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRendersson -- 1 Aralık 2013; 0:48:00 >
  • 1.2 Comfortline + Konfor paket kum beji karartilmiş camlar 4000km 50bin alindi

• Civic varsa corolla da olmalı o listede. Benzinli tercihim bu yönde olurdu dizelde de golf ya da daha eko. Leon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun, güzel tercih olmuş
  • quote:

1.2 Comfortline + Konfor paket kum beji karartilmiş camlar 4000km 50bin alindi

Hayırlı olsun. Allah kaza , bela vermesin. Güzel bir tercihte bulunmuşsunuz. İyi günlerde kullanın. Ds4 ile karşılaştırma yaparsanız çok sevinirim.
  • 1.4 TSİ Comfortline en alınabilir golf benim için.Bütçeye uygun ise bence tercihinizi bu yönde yapın.
  • quote:

1.2 Comfortline + Konfor paket kum beji karartilmiş camlar 4000km 50bin alindi

Hayırlı olsun.
    Güle güle kullanın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.