Şimdi Ara

C sınıfı araç tercihi 45-53.000 tl limitli (Golf 7 alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar C sınıfı ikinci el bir araç almayı planlıyorum. yardımlarınızı ve de tavsiyelerinizi bekliyorum. Beklentilerim konfor yakıt tasarrufu ön planda olmak kaydıyla performanslı ikinci elide beni çok üzmeyecek bir araç arıyorum.

İlk aracım olan citroen DS4 (DS4 türkiye de ilk alan 100 kişide biriyimdir herhalde ) :) beni bu saydığım konularda oldukça tatmin etmişti. Bütün herkezin karşı çıkmasına rağmen aldıktan sonra fikrini değiştiren iyi ki ds4 almışın diyen çok arkadaşım oldu.Tekrar aynı aracı ikinci elde 53.000 civarında bulabiliyorum fakat farklı bir araç kullanmak aradaki farkı da görmek istiyorum bu konuda fikirleriniz neler?

1- golf 7 1.6 tdi midline plus (52-55000) : donanım olarak zayıf ama ilk defa bir golf tasarımını beğeniyorum. Ölmeden bir golf kullanma isteğimde var :D

2- hyundia i 30 ve kia ceed (ikisini de manuel düşünüyorum) (47-53000) : iki aracın motorlarının aynı olduğunu biliyorum otomatik versiyonunu bir 10 dk kadar kullandım motor performansı olarak tatminkar geldi. manuel versiyonunun daha seri ve de ekonomik olduğunu okudum. Tasarım olarak ceed ikinci el ve de donanım olarak hyundia daha hoşuma gitti.

3- citroen DS4 1.6 e-hdi sport (ilk göz ağrım :) ) (53-55000) : Hala sınıfının bir çıt üstünde olduğunu düşünüyorum. Fiyat performans olarak o sınıftaki çoğu araçtan daha çok artısı var (bence) eksi olarak yarı otomatik şanzıman şikayeti gerçi benim için çok problem olmamıştı.

4- Honda Civic Benzin+LPG (benzinli iki araç tercihimden bir tanesi) (44-52000) : hakkında en az bilgim olan araç kendileri fabrikadan LPG çıkışlı olması tercihlerim arasına girmesine sebeptir.

5- golf 7 1.2 tsi comforline (benzinli araç olarak ilk tercihimdir kendileri) (47-52000) : 1.2 motor olması sebebiyle az yakıt harcaması, golf 7 farkı, en azından comforline donanım olması.

bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz araçlar nelerdir sebepleriyle yazarsanız sevinirim.

Saygılar Sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRendersson -- 31 Aralık 2013; 1:32:22 >

• MrRendersson kullanıcısına yanıt
    Ölmeden bu isteğinizi gerçekleştirin bence Sıra ile uğraşamam derseniz:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-vw-golf-1-2-tsi-comfortline-sifir-hementeslim-145335228/detay

• Cruze hatchback alabilirsiniz 1.4 140 beygir olan model sizi tatmin edecetir üstelik ltz donanımıyla gırtlak dolu bir araç ve bence bu sınıftaki f/p açısından en iyi araç (en iyi araç demiyorum f/p açısından diyorum şimdi golf var diye linç etmesinler )....Değerlendirin derim...
  • leon 1.6 tdi S/S diyorum ben 54 bin küsür liraya almayanı dövüyorlar
  • Manuel benzinli İ30 Sizi memnun edecektir.
  • Cıvıc-Corolla-Cruze
  • 2012 model sifir mazda 3 impresiv manuel 43-44 arasi alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 tsi comfortline golf olabilir.(bence golfun en alınası kombinasyonu)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze Hatchback benzinli ve de çok yakıyor diye biliyorum

Leon yeni kasası guzel vw motoru kullaniyor ama okudugum yazilarda bir olmamişliktan bahsediliyor gene de bir test Sürüş ü yapmak gerek

Benzinli değil dizel i 30 manuel en mantıklı seçimlerden biri suan

Civic suan golf 1.2 com. Biraz gerisinde diye düşünüyorum toyota cok kaliteli olsada bir turlu isinamadigim bir marka

Mazda gerçekten iyi olabilir ama ikinci eli cok sikintili olur diye düşünüyorum

1.2 golf en iyi benzinli seçenek şuan icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRendersson -- 29 Kasım 2013; 14:38:40 >
  • Evet arkadaşlar fikri olan yok mu?

• C4 ün iç mekanı çoğu araçtan iyi.ds4 olabilir.Leon 1.6 tdi,ceed de olabilir.Ama sanki ds4 biraz daha mantıklı.
  • Dizel manuel İ30
  • lancera bir bakın ikinci elde biraz üzer yakıtta ve performansta yüzünüzü güldürür
  • 48000 civarinda alfa romeo giulietta dizel seçeneğide var ds4 alirken bu iki araç arasinda kalip ds4 almıştım simdi giulietta aklimin bir köşesinde duruyor fakat iç tasarımı pek hoşuma gitmiyor fazla spor eşimde diş tasarımını çok begeniyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRendersson -- 29 Kasım 2013; 20:50:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrRendersson

Merhaba arkadaşlar C sınıfı ikinci el bir araç almayı planlıyorum. yardımlarınızı ve de tavsiyelerinizi bekliyorum. Beklentilerim konfor yakıt tasarrufu ön planda olmak kaydıyla performanslı ikinci elide beni çok üzmeyecek bir araç arıyorum.

İlk aracım olan citroen DS4 (DS4 türkiye de ilk alan 100 kişide biriyimdir herhalde ) :) beni bu saydığım konularda oldukça tatmin etmişti. Bütün herkezin karşı çıkmasına rağmen aldıktan sonra fikrini değiştiren iyi ki ds4 almışın diyen çok arkadaşım oldu.Tekrar aynı aracı ikinci elde 53.000 civarında bulabiliyorum fakat farklı bir araç kullanmak aradaki farkı da görmek istiyorum bu konuda fikirleriniz neler?

1- golf 7 1.6 tdi midline plus (52-55000) : donanım olarak zayıf ama ilk defa bir golf tasarımını beğeniyorum. Ölmeden bir golf kullanma isteğimde var :D

2- hyundia i 30 ve kia ceed (ikisini de manuel düşünüyorum) (47-53000) : iki aracın motorlarının aynı olduğunu biliyorum otomatik versiyonunu bir 10 dk kadar kullandım motor performansı olarak tatminkar geldi. manuel versiyonunun daha seri ve de ekonomik olduğunu okudum. Tasarım olarak ceed ikinci el ve de donanım olarak hyundia daha hoşuma gitti.

3- citroen DS4 1.6 e-hdi sport (ilk göz ağrım :) ) (53-55000) : Hala sınıfının bir çıt üstünde olduğunu düşünüyorum. Fiyat performans olarak o sınıftaki çoğu araçtan daha çok artısı var (bence) eksi olarak yarı otomatik şanzıman şikayeti gerçi benim için çok problem olmamıştı.

4- Honda Civic Benzin+LPG (benzinli iki araç tercihimden bir tanesi) (44-52000) : hakkında en az bilgim olan araç kendileri fabrikadan LPG çıkışlı olması tercihlerim arasına girmesine sebeptir.

5- golf 7 1.2 tsi comforline (benzinli araç olarak ilk tercihimdir kendileri) (47-52000) : 1.2 motor olması sebebiyle az yakıt harcaması, golf 7 farkı, en azından comforline donanım olması.

bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz araçlar nelerdir sebepleriyle yazarsanız sevinirim.

Saygılar Sevgiler...

Hocam hyundai ve golf almayın bence citroen DS4 alın der susarım

• Açıkçası diğer markalari merak etsemde ds4 benim guvenli limanim :)

• MrRendersson kullanıcısına yanıt
    1.2 tsi golf cimfortline tavsiye ederim.
    Ya da Citroen c4.
    Ben birinciyi sattım, kismetse şimdi c4 alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Ya da Citroen c4.

Hocam güzel bir rastlantı diyeceksin belki ama senle 1.2 golf satarken telefonda konustuk sonradan sen sattiktan sonra arayip aracı 47000 birakir misin demiştim :) istanbuldan murat ben ben senin aracina talipken sen benim eski araca talip misin :)) o zaman telefonda mazda 6 düşünüyorum demiştin sence hala 1.2 golf almali miyim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: MrRendersson

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Ya da Citroen c4.

Hocam güzel bir rastlantı diyeceksin belki ama senle 1.2 golf satarken telefonda konustuk sonradan sen sattiktan sonra arayip aracı 47000 birakir misin demiştim :) istanbuldan murat ben ben senin aracina talipken sen benim eski araca talip misin :)) o zaman telefonda mazda 6 düşünüyorum demiştin sence hala 1.2 golf almali miyim ;)

Murat bey merhaba.
    Bazı şeyler kısmet.
    Benim yapmadığımı bana maalesef yaptılar.
    Ben arabamı zaten internette gördüğüm iki araç için satılığa çıkarmıştım.Yoksa arabamdan gerçekten memnundum herkese de tavsiye ederim.Ben mazda 6 sahibi ile okeyleştikten sonra Golf ü sattım.O yüzden de Golf ü ilk kesin alıcıya verdim. Fakat Istanbuldaki ne diyeceğimi bilemedigim vatandaş bana söz vermesine rağmen başkasına sattı.Allah şahit hakkım varsa helâl etmiyorum.
    Şimdi geri Golf aramak, almak istemiyorum.Yalnız sen golf dsg alırsan sahibinden de kırmızı renkli bir tane var onu tavsiye ederim.

• 1.2 Comfortline alın bence , sürüş konfor paket olsun mutlaka. DS4 belki de hepimizin aklından geçen ama almaya cesaret edemedimız bir araç. Merak ettim kaca aldınız , ne kadar binip kaca sattıniz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.