Şimdi Ara

C sınıfı araç tercihi 45-53.000 tl limitli (Golf 7 alındı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MrRendersson

1.2 Comfortline + Konfor paket kum beji karartilmiş camlar 4000km 50bin alindi

H.O
  • MrRendersson kullanıcısına yanıt
    tek kelimeyle focus
  • Ds4 araç kullanmışsın kardeş bence bu saydıkların onun yerini tutmaz, sürmedim ama çok begendiğim bir araç. Bu araçlar ds4 ü aratır bence. Audi a5 coupe sana ds4 ün üzerine olur onunda fiyAtı fazla :) ds4 ten şaşma bence. Ha sürmekmi istiyon git en kısadan bi hafta kirala ds4 ün kıymetini tekrar görürsün bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • citroen ds serisinden sonra kolay kolay araç beğenmezsin ki aynı paralara alacağın araçlar içinde..
  • Tebrik eden arkadaşlar için çok teşekkür ederim sağolun.

Şu an çok yeni olmakla birlikte DS4 ile Golf 1.2 comfortline aracımın karşılaştırmasını bir kaç ay sonra detaylı bir şekilde yapacağım Bu konuda söyleyecek bayağı bir sözüm olacak.

Ön inceleme olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim golf malzeme kalitesi yürüyeni ve motoru daha bir solid ve kararlı bu sakın DS4 kalitesiz olarak algılanmasın kullandığım süre boyunca fazla bir deformasyon olmamasına rağmen Golf 7 DS4 ten bir çıt yukarıda DS4 ilk izlemin olarak hala fiyat performansta çok iyi bir araç olduğunu söyleyebilirim. Gerçi karşılaştırdığım iki araç biri dizel biri benzinli genel olarak baktığımda şuan bana öyle gözüküyor aracımı daha iyi tanıdığımda uzun bir yazı yazmayı düşünüyorum.

Saygılar Sevgiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrRendersson

Tebrik eden arkadaşlar için çok teşekkür ederim sağolun.

Şu an çok yeni olmakla birlikte DS4 ile Golf 1.2 comfortline aracımın karşılaştırmasını bir kaç ay sonra detaylı bir şekilde yapacağım Bu konuda söyleyecek bayağı bir sözüm olacak.

Ön inceleme olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim golf malzeme kalitesi yürüyeni ve motoru daha bir solid ve kararlı bu sakın DS4 kalitesiz olarak algılanmasın kullandığım süre boyunca fazla bir deformasyon olmamasına rağmen Golf 7 DS4 ten bir çıt yukarıda DS4 ilk izlemin olarak hala fiyat performansta çok iyi bir araç olduğunu söyleyebilirim. Gerçi karşılaştırdığım iki araç biri dizel biri benzinli genel olarak baktığımda şuan bana öyle gözüküyor aracımı daha iyi tanıdığımda uzun bir yazı yazmayı düşünüyorum.

Saygılar Sevgiler...

Beklemedeyiz hocam. Hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı olsun. araçla ilgili görüşünüzü bekliyoruz.
  • Golf 7 bence de çok yakışıklı bir araç. Güle güle kullanın..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.