Şimdi Ara

C sınıfı araç tercihiniz ? (Megane-Corolla-Focus-Astra-Egea-Elantra-Octavia-Civic-Cerato-Mazda 3) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
33.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 2017 de Renault Megane ve Honda Civic arasında kalıp Honda Civic almıştım. Kullanım rahat, görünüm olarak çok güzel gelmişti. Kullanmaya başladıktan bir süre sonra c sütun ve 120 km hızı geçince ön kaput çökme yaptı. Servis ilgilenmedi. Çok moralim bozuldu sattım. Bir daha Honda almayı düşünmüyorum. 2. Eli sorun değil derseniz Mazda derim
  • c sınıfı fakir sınıfı olduğu için in iyi f/p arabası olan Egea 1.6 lounge modeli alır geçerim.

hele ki c sınıfı megane, astra, corolla gibi araçlara tonla para bayılıp arabaya bindiğini sanan tiplerin kasılmalarını görünce ayrı bir gülme geliyor :D

benim için araba d sınıfından başlar diğerleri benim gözümde at arabası.
  • Melodychups M kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla cvt şanzıman yine aynı olacak. Dizel motor seçeneği yok onun yerine hibrit motor geliyor.
  • Megane sedan 1.5 dci icon
  • en çok arıza çıkaran araba, Renault hastalığı maalesef bu forumda da devam etmektedir. Bir focus ,Corolla ,Mazda, Honda ile kıyaslanabilir mı Allah aşkına bu megane. Yazık verilen paralara. Bunlar benim değil, yılların motor ustası abilerimin sözleri. Egea ise en azından fiyat olarak düşük, megana ne için verilir tonla para anlaşılabilir bir durum değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

egea c sınıfı degılkı
    3 yıldır yılda 36.000 adet satıyor.
  • Bunların içinden Focus alırdım, bir önceki kasa ile ahım şahım farkı yok ama Trend X donanımdaki baya bir eksiği bu kasada gidermişler, motor şanzıman da iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

3 yıldır yılda 36.000 adet satıyor.

Alıntıları Göster
    36 bın satınca c sınıfımı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

36 bın satınca c sınıfımı oluyor?

Alıntıları Göster
    sen hiçbir kanıt sunmadan C sınıfı değil demişsin ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 14 Ocak 2019; 14:43:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Makyaj geliyor galiba Bursa’da resimleri çekilmiş.

2014sonu dizayn edilmiş bir araç 2019sonu gelecektir.
    Neye makyaj geliyor

Mouesoncum ne oldu kıymetli dostum kiminle kapıştın yine 14 günü yemişin

Mazda 3 veya egea alırdım ama egea’yı sw alırdım
  • 1Astra

2Ford

3Megane

Saymadıklarından Mazda 3 veya honda civic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvery -- 14 Ocak 2019; 15:32:18 >
  • motor-sanziman ve fiyat eslestirmeleri cok cok onemli.onemsiz olsa hibrit civic veya hibrit corolla tercih ederdim.
  • Otomatik ve dizel se kesinlikle yeni focus. Yakıt ve sorunsuzluk için yeni tam otomatik 8 ileri focus. Ama mazda 3 de çok iyi bir alternatif.
  • 2019sonuna doğru makyaj geliyor galiba Bursa’da bandajlı araçlar dolaşıyor.Ki Fiat modellerini 4yılda yeniler.
  • Her ne kadar estetikte sıkıntıları olsa da Dünyanın en çok satan aracı Corolla. Egea kesinlikle bu segmente giremez.
  • Mazda 3 > Toyota Corolla > Honda Civic > Renault Megane > Skoda Octavia > Ford Focus > Opel Astra diye sıralardım. Cerato ve Elantra kendi arasında kapışır. Egea bu arabalar ile aynı kıyaslamaya bile girmemeli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzhnbahadir -- 14 Ocak 2019; 16:39:39 >
  • Mazda3 ün ne işi var orada?
  • Civic alırdım zaten 2 yıldır güncel kasayı kullanıyorum gayet iyi
  • A45 AMG
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.