Şimdi Ara

C sınıfı araç tercihiniz ? (Megane-Corolla-Focus-Astra-Egea-Elantra-Octavia-Civic-Cerato-Mazda 3) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
33.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sedan araçları severim, aldığım tüm araçlar sedandı. Ancak şu sıralar 3008 gözüme çok çekici geliyor her nedense. Oysa hiç suv araçlar ilgimi çekmezdi. Ancak şu an sıfır Sedan bir araç alacak olsam, ikinci elini düşünmeyecek olsam mazda 3 alır geçer giderim. 2. Olarak da alternatif kim ne derse desin megane Sedan derim. Bu ikisini alamayacaksam da Focus alır, geçer giderim. Ancak 3008 gt varken bunları düşünmezdim.
  • Kia cee’d neden hak ettigi degeri görmüyor merak ediyorum...
  • hepsi ayni para ise subaru levorg diyorum
  • Megane diyenler neden megane diyor acaba?
    Icon paketse ben de megane derim ama adamlar touch pakete kararmalı dikiz aynası bile koymamışlar. Bomboş , 10 sene öncesinin ekranını koymuşlar.
    Motor desen keyifsiz, edc desen kafası karışık (kullanıcısıyıö boşuna anlatmayın)
    90-95 bine ne alınır ikinci el temiz c sınıfı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StereoLove -- 14 Ocak 2019; 23:4:1 >
  • StereoLove kullanıcısına yanıt
    Az km yapmış style paket focus 3.5, ayrıca mümkünse düz vites sorunsuz olur. (Düz vites, sorunsuzluk Tüm araçlar için geçerli)

C segmentinde en kaliteli araçların başlarında gelir.
  • fiyatlardan bağımsız ve bu markaların hiçbirinin fanı olmadan yazıyorum;

Focus, tercihen HB

Güncel, sağlam, marka değeri güzel bir konumda, teknolojileri yeterli, yol tutuş güzeldir, yaygın servis ağı ve muhtemelen ucuz yedek parça...
  • 1.16
  • Şuan mazda 3 2011 model otomatik aracım var. Tiplerine bakacak olursak Mazda ve Honda çok şık duruyor. Ama 2. el olarak düşünürsek Megane ağır basıyor. Konfor ve yol sesi için düşünülürse Octavia ağır basıyor. Fiyatları göz önüne getirilirse Egea önde.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Egeeaa
  • Abi o ne çirkin bir astra ya. Astra kendini astra yapan ruhdan uzaklaşmış adeta bir symbole dönüşmüş.
  • mazda 3 ü beğendim
  • Corolla alıp 15 sene unutmalı insan.
  • Listedeki araçları alacak olsam sıralamam şu şekilde olurdu;

1. Mazda 3
    2. Focus (Tercihen HB)
    3. Elantra
    4. Civic
    5. Corolla
    6. Megane (Tercihen HB)
    7. Egea (Tercihen HB)
    8. Cerato
    9. Astra
    10. Octavia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 15 Ocak 2019; 10:55:21 >
  • Orta direk için en iyi f/p aracı Egea, satışlardan da belli.
    Sadece ilk fiyatı değil yürütme maliyeti de diğerlerine göre daha uygun.

Ama imkanı olan Civic tercih etsin. Tabi bu seçim kişiye ve zevke göre değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

2019sonuna doğru makyaj geliyor galiba Bursa’da bandajlı araçlar dolaşıyor.Ki Fiat modellerini 4yılda yeniler.
    Makyajı stop farlarda yer bide göstergeye yedimi yeter.

S-design pakedi var ama Tr’yeye gelmiyor.
  • Kısa şekilde: Octavia iç hacimde en genişi,piyasa ve kalite corolla, çok daha kalite ama zayıf piyasa mazda derim. Mazda avrupa da baya satıyor.
    Detaylı:

Focus a yanaşmam ford a güvenmem.

Egea bu araçlar arasında muadil bir araç değil almayın üzer.(kalitesi düşük bence).

Megane sürüşü baya övülüyor ama yorum yapmak zor.

Astra hayatta verilmez o paralar leş bir araç egea dan farkı yok kalite açısından.

Octavia yı gömenler cücük kadar jetta ya ya da kol gibi fiyatıyla passata binebilirler.Dışı Jetta görünümlü içi passat gibi bir araçtır octavia.
    Hatta passattan rahat bir araç.(yolcu için.sürücü olayını sormadım.)

Corolla temcit pilavı gibi ama kendini kanıtlamış bir araç.

Civic tavan sorunu ve bu konuda honda tr nin yüzsüzlüğü...

Mazda ya gelirsek kronik sorunu var mı bilmiyorum ama herşeyiyle sağlamlığı tasarımı iç tasarım olsun gönüllerin tahtındaki markadır daima.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 15 Ocak 2019; 16:20:2 >

• Elantra kaliteli geyiği var ama biraz balon olduğunu seziyorum.Yine de elantra severim,jetta vastra ve focus tarzı araçlardan üstündür. Cerato genelde başarılı bir araçtır,orta şekerdir. Asıl orta direk aracı cerator dur,octaviadır. Egea falan değil, ekonomiyi bahane etmeye gerek yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Ne yapalım karşıdaki bu kadar komik duruma düşünce en uygun emoji o oluyor

Hadi var mı dayanağın ona göre düzgünce konuşalım? Yoksa zaman kaybına gerek yok...
    dayanağım var bak : . artık haklıyım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.