< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 14 Ocak 2019; 1:9:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 14 Ocak 2019; 1:9:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
egea c sınıfı degılkı
|
İflah olmaz bir Toyota'cıyım...Onun için Yeni Corolla...
|
F/P Civic şu anda. Satışlarından belli zaten.
|
3 yıldır segmentinin en çok satanı egea... F/p konusunda açık ara lider, hele ki şu ötv indiriminden sonra 60-62 bandında verdiler baz paketleri
Halkımız tercihini yapmış Şimdi filo milo diyenler olacak, bu listedeki araçların neredeyse hepsi filocuların gözdesi... Ama deseler ki parasına karışma biz ödeyeceğiz, yeni focusu ağzına kadar opsiyon doldurup alırdım. Tabi bu da hayal olduğu için satış lideri egea |
Icon megane alırdım. Fiyat performans oranı yüksek bir araç.
|
Mazda 3 tartışmasız. 2. el önemsiz, alıp uzun süre bineceğim araç. Gerek donanım bolluğu gerek de tarzı olsun bence tek seçenek.
|
konsol üstüne taşan çakma tablet görünümlü ekranı olan hiç bir araba asla almam.ekranı kesinlikle konsol içine monte olmalı.tercihim ise megan olur.
|
Egea olmamış
|
Kesinlikle mazda 3 ikinci eli falan yok demeyin dogru fiyat isteyen saticilar sahidim bir gunde sattilar araclarini donanim olarak d sinif arac standardinda nerdeyse malzeme saglamlik cok iyi tek dezavantaji turbo motorlara gore gucsuz atmosferik motoru birde resimde ki mazda3 artik eski kasa 2019 yeni sedanini goren listedeki araclarin hic birine donup bakmaz
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|