Şimdi Ara

C SINIFI HATCHBACK OTOMATİK DİZEL FİYAT/KALİTE KARŞILAŞTIRMASI Eylül 2013 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
4.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burak1402

quote:

Orijinalden alıntı: qbvokal

quote:

Orijinalden alıntı: burak1402

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

peugeot 308 var full + full şuan 55-56 bin tl arası fiyata alanlar var

Peugeotun sitesine girdim fiyat almak için form dolduruyosun vs. uğraşmak istemedim açıkçası. Peki panoramik açılır cam tavan vb. opsiyonlar dahil fiyatı mıdır? Bilgi için teşekkürler

Pejo fiyat listesi

http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media//73/7380-6f03a2.pdf

308 yok bir bakarsanız, ben de anlamadım neden yok :)

[simage]
     C SINIFI HATCHBACK OTOMATİK DİZEL FİYAT/KALİTE KARŞILAŞTIRMASI Eylül 2013
    [/simage]

Pardon ya ben ilk sayfanın sonundaki yazıyı görünce pdf bitti zannetmişim :), ikinci sayfa varmış kusura bakma hemen ekliyorum. Cam tavan vs. donanım bilgisi de bulursan onu da ekleyelim. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Tablo : 1.6 dizel otm c sınıfı arac alınmaz.

Alınırsa da hocam yüzü eskidi ama

308 SPORTIUM 1.6 e-HDi Auto6R Stop&Start 112 hp ; 59.150 TL
  • delgado5445 kullanıcısına yanıt
    Sitesinde yazmıyor i 30un, fotoğraflarda da el freni kolu görünüyor. Belki yeni modellerinde değişmiştir bilemeyeceğim. Düzeltme için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet_emre

Focus niye yok

Otomatik dizeli var mı Focusun? Web sitesinde göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OceaN_MaN

bende 1 haftadır bu segmentte araç bakıyorum bayilere gidip geliyorum, gönlümde seat yatıyordu ancak sağolsunlar neredeyse hiç bayii indirimi yapmadılar, eski leon fr kullanıcısıyım. beni leondan soğuttular vallahi...

Dip Not: leonun içi , i30 a ,c4 e bindikten sonra çok boş geliyor bu da bir gerçek.

Bence bir araç alıyorsan o markada yeni araç alırken biraz indirim yapılmalı ya da bi özveri gösterilmeli. Ama adamlar diyor ki zaten Seat kullanıcısı bu adam her türlü satarız buna mantığında adamlar, ki piyasa böyle. Kurtlar sofrası. Valla bi depo yakıt hediye bile alamadık geçen aylarda arkadaşa araç aldık. Benzinliğe zor yetiştik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

3.0 litre motor fiyatina 1.6 çapulcu dizelleri millete iteliyorlar.

Valla güvenebilsem benim idealimdeki arac belli de ikinci elde masraf yapmayacağın 300 C yoktur piyasada. Tabi şimdi hatchback bakıyoruz mecburiyetten.

http://www.aracturk.com/c%20300%20dis.jpg
  • Bu fiyatlara şu günlerde hala araç satabiliyorlarsa bizim memlekette bir gariplik var demektir bence de. Ben de Aralık kampanyalarından faydalanmayı düşünüyorum tabi fiyatlar düşerse. Teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samet_emre

Focus niye yok

Otomatik dizeli var mı Focusun? Web sitesinde göremedim.

Yok.
  • bravaman kullanıcısına yanıt
    Konu başlığımızda var aslında, otomatik bakıyoruz, yine de teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

quote:

Alınırsa da hocam yüzü eskidi ama

308 SPORTIUM 1.6 e-HDi Auto6R Stop&Start 112 hp ; 59.150 TL

Şubat Mart gibi kalırsa bu araçlardan 53-55 arasına bile alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf'e 10.000 liralik ne ekstra koydunuz yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Golf'e 10.000 liralik ne ekstra koydunuz yahu

Metalik Renk 950 TL
    Elektrikli Açılır Panaromik Cam Tavan 2.700 TL
    14 Yönlü ergoActive Koltuk 980 TL ----------------------------------------BUNU KOYMADIM
    LED Stop Lambaları ve Arka Plaka Aydınlatması 810 TL
    18" Durban Aluminyum Alaşım Jantlar 1.590 TL--------------------------BUNU KOYMADIM
    Bi-Xenon Farlar ve LED Gündüz Farları 2.800 TL
    Radyo "Composition Media" 2.400 TL
    Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi "Keyless Access" 910 TL
    Elektrikli Katlanabilir Yan Aynalar 730 TL ------------------------------------BUNU BİLE OPSİYON KOYMUŞLAR BEN NE YAPAYIM :)

11.300 TL yapıyor, yine de iyimser davranmışım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Golf'e 10.000 liralik ne ekstra koydunuz yahu

Metalik Renk 950 TL
    14 Yönlü ergoActive Koltuk 980 TL ----------------------------------------BUNU KOYMADIM
    18" Durban Aluminyum Alaşım Jantlar 1.590 TL--------------------------BUNU KOYMADIM
    Radyo "Composition Media" 2.400 TL
    Elektrikli Katlanabilir Yan Aynalar 730 TL ------------------------------------BUNU BİLE OPSİYON KOYMUŞLAR BEN NE YAPAYIM :)

11.300 TL yapıyor, yine de iyimser davranmışım :)

Metalik renk tamam.

Elektrikli panoramik cam tavan da tamam.

ergo koltugu dunyada siparis eden insan sayisi 3 falan herhalde. arabada zaten spor alkantara koltuk var bel destek ayariyla birlikte.

LED stop lambalari tamam.

18 jant'a Turkiye'de gercekten gerek var mi? Arac zaten cok guzel bir 17'lik jantla geliyor.

Bi-xenon far da standart, yalnizca LED'leri yok, ona da hic gerek yok.

radio-composition media da standart.

anahtarsiz giris ve calistirma da tamam.

katlanir aynanin olmamasi evet hayvanlik.

Kisacasi luzumsuzlar ve zaten olanlari attiginiz zaman geriye kalanlar;

Metalik renk, sunroof, LED stop lambalari, anahtarsiz giris ve cal., katlanir ayna. bunlarin toplam maliyeti de 6.100 lira ediyor. aracin uzerine eklendigi zaman 81.900 ediyor. bu yuzden napiyoruz, 52.700 liraya comfortline golf 1.4 tsi 122hp satin aliyoruz

bu arada yanlis anlasilmasin, fiyati savundugum falan yok ama bilgilendirme hatali. o yuzden mudahele ettim.

Bir de araclarin doluluk oranlari ayni degil... Mesela, Auris'teki cam tavan acilamiyor, cruise control yok, xenon far yok, jantlari 16' geliyor. (gibi)

Fiyat-performans baglaminda en mantiklisi Leon sanirim, onda da 3 yillik ek garanti yaptirmak sart (malum DSG)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 5 Eylül 2013; 2:54:31 >

• Dizel otomatik araç fiyatları gerçekten çok fazla olmaya başladı.
    Çevremde ki yeni evlilere baktığımda genelde eşleri de kullansın diye bu kombinasyona yöneliyorlar. Vallahi o kadar para vereceğime eşime manuel vites öğretirim

Veya sonuna kadar 2.el. Hayatımda kendime hiç 0 araba almadım , hayatta da almam. Ama o kadar çok üçkağıtçı var ki piyasa da insanlara da bir yerde hak veriyorum. Az arabadan anlamayın hemen pert kayıtlı veya km si düşürülmüş bir aracı itelerler size.

Nediyim ülkemizde her geçen gün araç sahibi olmak ve arabadan keyif almaktan uzaklaşıyoruz.

Edit : Birde araba alırken aslında biraz da satış sonrasına da bakmak gerekiyor. Misal 80 bin veriyorsunuz doğuşla uğraşıyorsunuz veya 60-70 bine renoda sıra bekliyorsunuz.
    Arabalarla çok ilgili olmama rağmen bizim jettayı artık bakıma ben götürmüyorum. Her gittiğimde bir olay , bir aksaklık , illa tepenizi attıracak bir şey yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vet147 -- 5 Eylül 2013; 3:03:38 >

• Janjan kullanıcısına yanıt
    Bi-xenon basic geliyor, bununla birlikte full led oluyor sanırsam. 18 jantı zaten katmadım yukarıda belirttim, evet compotision media varmış pardon,

Metalik Renk 950 TL
    Radyo "Composition Media" 2.400 TL-------------------------------------- BUNU KOYMADIM
    Elektrikli Katlanabilir Yan Aynalar 730 TL = 8900 TL yapar. Hadi zenonu da koymasak 6.500TL yapar. Toplam yaptı yine 82.300 TL :D

Yukarıda bi arkadaş da demişti araçların donanımları farklı diye fakat tek tek yazıp detaylandırmak şekilde görüldüğü gibi 1000-2000 TL fark eder. Benim aslında burada istediğim bilgi öncelikle fiyat/kalite endeksinin yanında neden o aracı tercih ederizdir. Mesela ben Leona karar kılmıştım ama DSG ile ilgili bikaç forum konusu görünce vazgeçtim şimdilik. i30 kullananlar çok memnun yakıt dışında. Onun dışında Auris performans sıkıntısı var diyen gördük, bunun gibi bilgiler istiyorum. Golf de ACT çıkardı 140 hplik 122likle aynı yaktığı söyleniyor.Ne kadar doğru kullanan bilir tabi. Katkınız için teşekkürler...

• vet147 V kullanıcısına yanıt
    Valla ben de aynı düşüncedeyim, haftasonu bakacaz bakalım olur sürerim derse Mazda 3 sedanla devam
  • quote:

Bi-xenon basic geliyor, bununla birlikte full led oluyor sanırsam. 18 jantı zaten katmadım yukarıda belirttim, evet compotision media varmış pardon,

Metalik Renk 950 TL
    Radyo "Composition Media" 2.400 TL-------------------------------------- BUNU KOYMADIM
    Elektrikli Katlanabilir Yan Aynalar 730 TL = 8900 TL yapar. Hadi zenonu da koymasak 6.500TL yapar. Toplam yaptı yine 82.300 TL :D

Yukarıda bi arkadaş da demişti araçların donanımları farklı diye fakat tek tek yazıp detaylandırmak şekilde görüldüğü gibi 1000-2000 TL fark eder. Benim aslında burada istediğim bilgi öncelikle fiyat/kalite endeksinin yanında neden o aracı tercih ederizdir. Mesela ben Leona karar kılmıştım ama DSG ile ilgili bikaç forum konusu görünce vazgeçtim şimdilik. i30 kullananlar çok memnun yakıt dışında. Onun dışında Auris performans sıkıntısı var diyen gördük, bunun gibi bilgiler istiyorum. Golf de ACT çıkardı 140 hplik 122likle aynı yaktığı söyleniyor.Ne kadar doğru kullanan bilir tabi. Katkınız için teşekkürler...

Butce ne kadar sormasi ayip ?

70'lere kadar cikarim diyorsaniz Volvo v40 1.6 d2 115hp 270nm powershift onerebilirim...

Hem dizel, hem otomatik, hem de premium. Otesi yok su anda.

Bunun disinda ise, DSG'si olmasa Leon, yakit sarfiyatlari olmasa da Ceed-i30 kardesler onplanda gercekten

Yillik cok fazla km yapmiyorsaniz benzinli araclara da yonelebilirsiniz... Mesela, Auris 1.6 CVT premium veya Astra 1.4 turbo active select-sport fena secenekler degil.

• Janjan kullanıcısına yanıt
    Yılda 18-20k yaparım. Açıkçası benzinli ya da LPGli düşünmüyorum, neden derseniz, TORK. yokuşta,sıcakta,yüksek rakımda vb. mazdamla (hatta babamın 1.3 corsayla) sollamadığım araç kalmadı. Yanlış anlaşılmasın çok hızlı kullanan biri değilim fakat yokuşta bi araç bayılınca ben de bayılıyorum. Onun için dizel dizel dizel derim. Gerçi 140 hp bi benzinli de bayılmaz belki ama yakar cebimizi basınca :) Opelden soğudum Chevrolet aldığından beri. Toyotanın motorlarından bahsetmek istemiyorum bile :D Elimizde yine Leon kaldı bence
  • quote:

Yılda 18-20k yaparım. Açıkçası benzinli ya da LPGli düşünmüyorum, neden derseniz, TORK. yokuşta,sıcakta,yüksek rakımda vb. mazdamla (hatta babamın 1.3 corsayla) sollamadığım araç kalmadı. Yanlış anlaşılmasın çok hızlı kullanan biri değilim fakat yokuşta bi araç bayılınca ben de bayılıyorum. Onun için dizel dizel dizel derim. Gerçi 140 hp bi benzinli de bayılmaz belki ama yakar cebimizi basınca :) Opelden soğudum Chevrolet aldığından beri. Toyotanın motorlarından bahsetmek istemiyorum bile :D Elimizde yine Leon kaldı bence

Hocam turbo destekli benzinli motorlar, sizin dizellerin anasini aglatir ama yakit istasyonunda da siz aglarsiniz muhtemelen

Zaten yillik yaptiginiz km de dizel almaya daha musait...

O zaman piyasadaki olabilecek en mantikli dizeller -bana gore- sunlar:

Peugeot 308 (yeni kasasi tanitildi yalniz...)
    Citroen c4 (her an makyaj yiyebilir)
    Hyundai I 30
    Kia Cee'd
    Seat LEON (DSG soru isareti)
    Renault Megane (EDC de bana kalirsa hala soru isareti)
    Lancia Delta (ikinci el mevzusu tartismaya acik)

premiumlardan Volvo v40.

Kendi siralamam:

1- Leon (3 yil garanti uzatimini satin almak sartiyla)
    2- Cee'd
    3- i30

seklinde olurdu.

• quote:

Sizler çok test ettiniz daha iyi bilirsiniz de parasını geçtim; 1.6 dizellerde adam gibi sorunsuza yakın bir otomatik şanzıman yok.
    Herhâlde ceed ve i30 daki tam otomatik,o da diğerlerine göre çok yakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.