Şimdi Ara

C SINIFININ EN İYİ ARABASI SİZCE NEDİR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
10.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: laax

AUDİ A3 BMW 3 serisi Ford focus opel astra gerisini at çöpe gitsin varsa sözü olan tartışalım?

ben :) örnegin 70 bin tl olsam asla bmw 3 serisi almam yada 45-50 bin civarında astraya para vermem:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

quote:

AUDİ A3 BMW 3 serisi Ford focus opel astra gerisini at çöpe gitsin varsa sözü olan tartışalım?

ben :) örnegin 70 bin tl olsam asla bmw 3 serisi almam yada 45-50 bin civarında astraya para vermem:)

bunu olmadığından mı vermezsiniz gerçekten mi neden vermezsiniz?

listenin gerisinde hangi araç söylediğğim araçlara ne yönüyle rakip olabilir?

performans mı tasarım mı kalite mi?

veya sizce aralarından en iyi fiyat/kalite fiyat/performans aracı hangisidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Bunlar da benim bulduğum segmentler..

A segmenti Basic – Mini – Minicar – Şehir arabası-Economy car Peugeot 107 - Fiat Panda - Renault Twingo - Toyota Aygo - Hyundai i10 - Citroen C1 - Chevrolet Spark - Suzuki Alto - Kia Picanto

B segmenti Small – Küçük - Küçük aile arabası Ford Fiesta - Renault Clio - Renault Symbol - Opel Corsa - Fiat Grande Punto - Fiat Palio - Toyota Yaris - Mazda 2 - Chevrolet Kalos - Volkswagen Polo - Peugeot 207- Peugeot 206- Honda Jazz - Nissan Micra - Nissan Note - Hyundai Getz - Dacia Sandero - Mitsubishi Colt - Hyundai i20 - Kia Rio-Skoda Fabia

C segmenti Lower Medium – Alt orta sınıf otomobil Renault Megane - BMW 3 Serisi - Mercedes C-Serisi - Hyundai i30 - Toyota Corolla - Ford Focus - Opel Astra - Honda Civic - Audi A3 - Fiat Bravo - Volkswagen Golf - Kia Cee'd - Peugeot 308 - Mazda 3 - Hyundai Elantra - Kia Cerato - Skoda Octavia - Dacia Logan

D segmenti Upper Medium - Üst orta sınıf otomobil Opel Insignia - Volkswagen Passat - Opel Vectra - Alfa Romeo 156 - Renault Laguna - Ford Mondeo - Toyota Avensis - Honda Accord- Seat Exeo - Mazda 6 - Alfa Romeo 159 - Nissan Primera-Skoda Superb

E segmenti Executive - Üst sınıf otomobil Mercedes E Serisi - BMW 5 Serisi - Audi A6

F segmenti Luxury - Lüks sınıf otomobil Mercedes S Serisi - BMW 7 Serisi - Audi A8 - Jaguar XJ - Volkswagen Phaeton

Yanlışın var aga. D sınıfında 2 segment cvar. D- ve D+ diye birşeydi sanırım.

Passat Insignia gibi araçlar boyutlardan dolayı D+ sınıfında BMW 3 Mercedes C, D- sınıfında sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama C serisi D segmenti bir araçtır.

BMW'nin C sınıfı arabası 1 serisidir. Mercedes'in C sınıfı arabası B serisi diyebiliriz ama o biraz MPV segmentine de giriyor.

Ben C serisine hep C sınıfı gözüyle baktım,google amca da benim bu düşüncemi destekler nitelikteydi,o halde D(-) sınıfındadır çünkü BMW 3 serisi ve Mercedes C serisi D sınıfına göre biraz küçük..

• quote:

quote:

quote:

astraları sevmiyorum cok sert ve algılaması güç araç örnek ısıkları acıyorum 2-3 saniye sonra yanıyor... bmw yi severim ama 3 serisini içi bana gösterişli gelmiyor cok sade ( tabiki m3 hariç) kaliteye bmw ye elbette lafım olamaz :) benim için her seyden önemli olan aracın konforu ve gösterişi bmw 3 serisinde konfor var ama gösteriş yok benim gözümde ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

astraları sevmiyorum cok sert ve algılaması güç araç örnek ısıkları acıyorum 2-3 saniye sonra yanıyor... bmw yi severim ama 3 serisini içi bana gösterişli gelmiyor cok sade ( tabiki m3 hariç) kaliteye bmw ye elbette lafım olamaz :) benim için her seyden önemli olan aracın konforu ve gösterişi bmw 3 serisinde konfor var ama gösteriş yok benim gözümde ...

hocam c serisinden nasıl bir gösteriş bekliyorsunuz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Bunlar da benim bulduğum segmentler..

A segmenti Basic – Mini – Minicar – Şehir arabası-Economy car Peugeot 107 - Fiat Panda - Renault Twingo - Toyota Aygo - Hyundai i10 - Citroen C1 - Chevrolet Spark - Suzuki Alto - Kia Picanto

B segmenti Small – Küçük - Küçük aile arabası Ford Fiesta - Renault Clio - Renault Symbol - Opel Corsa - Fiat Grande Punto - Fiat Palio - Toyota Yaris - Mazda 2 - Chevrolet Kalos - Volkswagen Polo - Peugeot 207- Peugeot 206- Honda Jazz - Nissan Micra - Nissan Note - Hyundai Getz - Dacia Sandero - Mitsubishi Colt - Hyundai i20 - Kia Rio-Skoda Fabia

C segmenti Lower Medium – Alt orta sınıf otomobil Renault Megane - BMW 3 Serisi - Mercedes C-Serisi - Hyundai i30 - Toyota Corolla - Ford Focus - Opel Astra - Honda Civic - Audi A3 - Fiat Bravo - Volkswagen Golf - Kia Cee'd - Peugeot 308 - Mazda 3 - Hyundai Elantra - Kia Cerato - Skoda Octavia - Dacia Logan

D segmenti Upper Medium - Üst orta sınıf otomobil Opel Insignia - Volkswagen Passat - Opel Vectra - Alfa Romeo 156 - Renault Laguna - Ford Mondeo - Toyota Avensis - Honda Accord- Seat Exeo - Mazda 6 - Alfa Romeo 159 - Nissan Primera-Skoda Superb

E segmenti Executive - Üst sınıf otomobil Mercedes E Serisi - BMW 5 Serisi - Audi A6

F segmenti Luxury - Lüks sınıf otomobil Mercedes S Serisi - BMW 7 Serisi - Audi A8 - Jaguar XJ - Volkswagen Phaeton

Yanlışın var aga. D sınıfında 2 segment cvar. D- ve D+ diye birşeydi sanırım.

Passat Insignia gibi araçlar boyutlardan dolayı D+ sınıfında BMW 3 Mercedes C, D- sınıfında sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama C serisi D segmenti bir araçtır.

BMW'nin C sınıfı arabası 1 serisidir. Mercedes'in C sınıfı arabası B serisi diyebiliriz ama o biraz MPV segmentine de giriyor.

Ben C serisine hep C sınıfı gözüyle baktım,google amca da benim bu düşüncemi destekler nitelikteydi,o halde D(-) sınıfındadır çünkü BMW 3 serisi ve Mercedes C serisi D sınıfına göre biraz küçük..

D sınıfına göre küçük biraz ama D sınıfı araçlar. Fiat yetkilisi bile Linea'ya B sınıfı diyor ama Linea B sınıfına büyük bir araç mesela.

• Fiyat, performans, donanım, işçilik, dayanıklılık, estetik, kalite = Seat Leon, Fiat Bravo
  • quote:

bana kalırsa zirveyi bmw 3 serisi ve A3 paylaşırlar bunun dışında bence değerlendirme yapılması gereken etken hepsinin en donanımlı modellerini karşılaştırarak bulabiliriz örnek olarak cruze ls bmw 1 leon megane alt sıralardadır

ayrıyeten c serisinde m3 CSL performansta yardırır tasarımdada yardırır başlayalım

C SINIFININ EN İYİ ARABASI SİZCE NEDİR?

Anlayan beri gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

bana kalırsa zirveyi bmw 3 serisi ve A3 paylaşırlar bunun dışında bence değerlendirme yapılması gereken etken hepsinin en donanımlı modellerini karşılaştırarak bulabiliriz örnek olarak cruze ls bmw 1 leon megane alt sıralardadır

ayrıyeten c serisinde m3 CSL performansta yardırır tasarımdada yardırır başlayalım

C SINIFININ EN İYİ ARABASI SİZCE NEDİR?

Anlayan beri gelsin...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim bindiğim hiç bir astra'da, hatta astra değil hiç bir araçta böyle bir sorun yoktu. Sizin kullandığınız aracın far çarkı arızalıydı belki de.

• Tabii ki sınıfın yaratıcısı Golf'tür. Bugün farklı araçlar öne çıkabilir daha iyi olabilir ama işin tarihine efsanesine bakıldığında Golf'tür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot206WRC

Tabii ki sınıfın yaratıcısı Golf'tür. Bugün farklı araçlar öne çıkabilir daha iyi olabilir ama işin tarihine efsanesine bakıldığında Golf'tür.

o zaman henry ford diyorum herkes fordcu olsun
  • Sedan mı hatchback mi?

bana göre sıralama

hatchback ' te 1.honda civic 2.vw golf 3.ford focus

Sedan' da 1.vw jetta 2. opel astra
  • Mazda 3 güzel bir seçim. Alırken çok araştırmıştım.

Ama eğer daha fazla bütçe ayırmış olsaydım arabaya kesinlikle A3 alırdım.
  • En iyisini bilemem ama tercih sıralamam böyle olurdu :

1,5)A3 ( Eskidiği için direk 1. bile diyemiyorum )

2)Astra(1.6 180 hp)-Golf(Otomatik düşünürsem)

3) Mazda 3 ya da Focus
  • Bana göre C sınıfının en iyi arabası ekim-kasım gibi yollarda olacak.
    Hem TSI hem de TDI seçenekleri olacak muhtemelen kalite olarak da kendini geliştirecek.
    C sınıfı sedan araç almak isteyenlerin ilk bakacağı araç olacaktır.
    Tabi fiyatının makul olması koşuluyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre BİÇER

Bana göre C sınıfının en iyi arabası ekim-kasım gibi yollarda olacak.
    Hem TSI hem de TDI seçenekleri olacak muhtemelen kalite olarak da kendini geliştirecek.
    C sınıfı sedan araç almak isteyenlerin ilk bakacağı araç olacaktır.
    Tabi fiyatının makul olması koşuluyla

kimmiş bu muhterem merak ettim
  • Yeni jetta sanırım.
  • C segmenti HB modellerde bana göre ilk 3 şu şekilde; Audi A3 ve BMW 1 serisi abartılı pahalı bulduğum için onları işin içine katmadım hoş gerçi katsamda fikrim yine değişmezdi sanırım.

1.Alfa Romeo Giulietta-Lancia Delta

2.Opel Astra

3.VW Golf

C segmenti sedan modellerde ise;

1.Skoda Octavia

2.VW Jetta

3.Mazda 3 sedan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 23 Ağustos 2010; 23:23:58 >
  • Testler ve deneyimler size şu araç daha iyi dedirtebilir .Fakat sizin kriterlerinizin başka biri için hiç bir önemi olmayabilir.Sonuç olarak kişinin istediği donanımı , konforu , motoru ,sürüş özelliklerini ve fiyatı hangisi karşılıyorsa en iyi C sınıfı o araçtır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.