Şimdi Ara

C SINIFININ EN İYİ ARABASI SİZCE NEDİR? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
10.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • megane yi neden bu kadar kötülendigin anlamak zor bakın renault nissanla ortaklıga başladıgından beri yüzde yüz ün üstünde gelişme gösterdi motor la ilgili hiç sikayet yokmus artık renaulttan ( malum nissan motoru kullanıyorlar ve nissan en iyi 5 motor üreticisinden birisi), ncap testlerinden en iyilerden birisi hala neden inatla renault kötülendigini anlamak zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bureda

quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

Orijinalden alıntı: deniz.5

şaşırmış yorumlar gördüm ve şok oldum mazda magane bravo vesaire

1) Audi A3
    2) BMW 1 Serisi
    3) Vw Golf

(BMW 3 serisi bu segmentte değil diye biliyorum, eğer öyleyse 1 e onu koyarım bu 3lü bir aşşağı kayar..)

Otomobil = Alman

Şok mu oldun ne oldun bilemem ama yeni megane her yönden golfü çiğ çiğ yer iki aracın arıza istatistiklerine servis kayıtlarına satış rakamlarına donanımlarına F/P oranlarına Otomobil dünyası için barındırdakları yeniliklere bakacak olursak eğer Megane III Türkiye şarlarında daha bir mantıklı diğer seçeneklerden

Tasarım olarak Açık ara megane
    sağlamlık olarak megane hakkında bişey duymadık ama şikayet var.com da golfe bakın bakalım bir
    donanım olarak daha dolu bir araç
    ürün gamı bakımından Renault nereeeeee Vosvos nere Renault tam bir otomotiv devidir yıllardan beri tırdan ambulansa kamyondan itfaiye aracına üretmediği araç kalmamış avrupanın yıllardan beri ticari araç satış lideri
    Türkiyede ise 13 yıldır satış liderliğini koruyor yeni modelleriyle 2010 un ilk 6 ayında satış rakamları olarak bu farkı daha da açtı.2 defa Formüla bir gibi araç teknolojilerinin en zirve noktası olan bir alanda dünya şampiyonluğu yaşamış Dev gibi bir Firmadır Renault...Siz symbolden cliodan mı ibaret sanıyorsunuz?

Otomobil dünyasına kattığı pek çok yenilik vardır renaultun açın bakın araştırın

VW ne katmış Audi Ne katmış bana söylermisşin ne katmış kardeşim ne katmış?

Hangi golfü hangi meganla kıyaslıyorsunuz anlamadım.
    Tamam , Megane güzel hoş araba ama çiği çiğ yiyecek Megane karşınına çıkacak golf de boşline olamaz değil mi kardeşim.
    Size tavsiyem fazla duygusal olmamanız , sonra kuyruk acısı yakar kavurur sizi.

Tamam.
    Toplanıp geldiniz değil mi yine

• ARABALAR 4 E AYRILIR

1- Limuzin Bentley RolsRoyce benzeri lüks araçlar ve lambo corvette ferrari gibi süper spor araçlar
    2-Kaliteli malzeme ve işçilik sunan mercedes ve BMW
    3-Renault Laguna
    4 Diğerleri....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bureda

quote:

quote:

1) Audi A3
    2) BMW 1 Serisi
    3) Vw Golf

(BMW 3 serisi bu segmentte değil diye biliyorum, eğer öyleyse 1 e onu koyarım bu 3lü bir aşşağı kayar..)

Otomobil = Alman

Şok mu oldun ne oldun bilemem ama yeni megane her yönden golfü çiğ çiğ yer iki aracın arıza istatistiklerine servis kayıtlarına satış rakamlarına donanımlarına F/P oranlarına Otomobil dünyası için barındırdakları yeniliklere bakacak olursak eğer Megane III Türkiye şarlarında daha bir mantıklı diğer seçeneklerden

Tasarım olarak Açık ara megane
    sağlamlık olarak megane hakkında bişey duymadık ama şikayet var.com da golfe bakın bakalım bir
    donanım olarak daha dolu bir araç
    ürün gamı bakımından Renault nereeeeee Vosvos nere Renault tam bir otomotiv devidir yıllardan beri tırdan ambulansa kamyondan itfaiye aracına üretmediği araç kalmamış avrupanın yıllardan beri ticari araç satış lideri
    Türkiyede ise 13 yıldır satış liderliğini koruyor yeni modelleriyle 2010 un ilk 6 ayında satış rakamları olarak bu farkı daha da açtı.2 defa Formüla bir gibi araç teknolojilerinin en zirve noktası olan bir alanda dünya şampiyonluğu yaşamış Dev gibi bir Firmadır Renault...Siz symbolden cliodan mı ibaret sanıyorsunuz?

Otomobil dünyasına kattığı pek çok yenilik vardır renaultun açın bakın araştırın

VW ne katmış Audi Ne katmış bana söylermisşin ne katmış kardeşim ne katmış?

Hangi golfü hangi meganla kıyaslıyorsunuz anlamadım.
    Tamam , Megane güzel hoş araba ama çiği çiğ yiyecek Megane karşınına çıkacak golf de boşline olamaz değil mi kardeşim.
    Size tavsiyem fazla duygusal olmamanız , sonra kuyruk acısı yakar kavurur sizi.

Tamam.
    Toplanıp geldiniz değil mi yine

Arkadaşım yanlış anlama bende Laguna var. Biliyoruz az buz.
    Tamam insan arabasına sever okşar ama , yeri gediğinde de gazını alır biraz. Biz böyle gördük.

• Türkiyedeki Piyasa koşullarında durumlar böyle ama reelde biraz daha farklı olacağı veya olması gerektiği kanısındayım çünkü almanyanın en iyi malzemeleri mühendisleri teknik ekipmanları vs MERCEDES ve BMW de çalışıyor.
    Fakat Fransanın En iyi ekipmanları malzemeleri araçları fabrikaları vs Renaultta çalışıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

quote:

1) Audi A3
    2) BMW 1 Serisi
    3) Vw Golf

Otomobil = Alman

Şok mu oldun ne oldun bilemem ama yeni megane her yönden golfü çiğ çiğ yer iki aracın arıza istatistiklerine servis kayıtlarına satış rakamlarına donanımlarına F/P oranlarına Otomobil dünyası için barındırdakları yeniliklere bakacak olursak eğer Megane III Türkiye şarlarında daha bir mantıklı diğer seçeneklerden çünkü şunu kabul edelim ...Satış rakamları ortada

Satış rakamları ile kalitenin hiçbir alakası yoktur,sevgili Reno fanboyu denizkubi.

Fanboylukla alakası yok odun gibi arabaların allanıp pullanıp 70 80 100 binlere hatta 107 bin 300 liraya satılması 'nın da ''pahalı olan iyi arabadır '' mantığı ile alakası yok sevgili enoman

Çok alakası var sevgili Reno'yu maaşlı elemanından daha iyi savunan denizkubi.Odun gibi dediğin araç 10 yıldır kendi sınıfının lideri,pahalı satılması ise Doğuş kazığı buna rağmen en çok satıyor.Üstelik Laguna gibi spastik bir tasarımı da yok,tam tersi oturaklı bir dizayna sahip,yani teneke Renoyu sen istediğin kadar savunsanda insanlar kaliteyi alıyorlar.

• quote:

ARABALAR 4 E AYRILIR

1- Limuzin Bentley RolsRoyce benzeri lüks araçlar ve lambo corvette ferrari gibi süper spor araçlar
    3-Renault Laguna
    4 Diğerleri....

Forum silinebilir..
  • Buraya öyle toplanıp toplanıp birilerini körü körüne kötülemek olmuyor yahu ne yaptınız siz açın gözlerinizi biraz ama siz birbirinizle hallenip lak lak ederken bakın elin oğlu neler yapıyor

aaa donanım haberden başka yerlerde de üstadlar varmış bakın onlar da bişeyler biliyorlarmış neden lagunaymış ?

http://www.arabam.com/TumYorumlar.aspx?t=haber&ref=286351&sayfa=4

aaa bakın burada da ÇOOOOK İLGİNÇ BİŞEY VARRRRR

JD POWER GİBİ en saygın oto inceleme ve araştırma firmasının bir anketine göre ALMANYADA EN BEĞENİLEN D SINIFI ARAÇ LAGUNA

Tabi bu almanlar işte sıkılmışlardır hep birbirinin aynısı sıkıcı tasarımlardan laguna farklı gelmiş olabilir alamanlara

http://businesscenter.jdpower.com/news/pressrelease.aspx?ID=2009116

Profosyonel Testler....

laguna porsche boxer tokatlarken
    http://www.metacafe.com/watch/1355449/renault_laguna_gt_vs_porsche_boxster/

Burada da Laguna SuBaru İmpreza tokatlarken

http://www.youtube.com/watch?v=ypJZUxKvaiY&NR=1

Burada da neden en güvenli ve en iyi yol tutan otomobilin laguna olduğunu detaylı bir şekilde anlatılıyor...

http://www.youtube.com/watch?v=uKUSjU1lk9c&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=9mY428cQS0w&feature=related

burada yine f1 pilotları gian carlo fisichella ve haiki kovalainen lagunalarla kapışıyor ve mükemmel yol tutuştan ve ön tekerlekle birlikte hareket eden ve dönen arka tekerleklerin çalışma prensipleri 4ws açık olarak gösterilmiş

Burada da Motors TV de Laguna Coupe nin Audi A5'i ezerkenki görüntüsü ve videosu altta yorumlar var testin finalinde Laguna galip çıkıyor

http://www.youtube.com/watch?v=o-S1twQxEpY&feature=fvw

Laguna Active Drive Animasyon

http://www.youtube.com/watch?v=bzInZ6r8ww8&feature=related

Bunlar sadece bir kaç görüntülü veriler
    Makaleler otomobil uzman görüşleri ve yorumları yabancı siteden alınma fikirler ve veriler hariç...

İsterseniz daha da açtırmayın buyrun size kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 24 Ağustos 2010; 2:28:42 >

• quote:

ARABALAR 4 E AYRILIR

3-Renault Laguna
    4 Diğerleri....

Şu kör cahil yoruma neremle gülsem bilemedim gece gece.Bi de fanboy deyince alınıyor.

• fiyat kralı - A3, 1 serisi
    marka kralları - Golf, jetta
    yaygınlık kralları - focus, megane. astra
    tutku kralları - civic, lancer, impreza
    vs..

sonuç: bu segmentin kralı falan yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1) Audi A3
    2) BMW 1 Serisi
    3) Vw Golf

Otomobil = Alman

Şok mu oldun ne oldun bilemem ama yeni megane her yönden golfü çiğ çiğ yer iki aracın arıza istatistiklerine servis kayıtlarına satış rakamlarına donanımlarına F/P oranlarına Otomobil dünyası için barındırdakları yeniliklere bakacak olursak eğer Megane III Türkiye şarlarında daha bir mantıklı diğer seçeneklerden çünkü şunu kabul edelim ...Satış rakamları ortada

Satış rakamları ile kalitenin hiçbir alakası yoktur,sevgili Reno fanboyu denizkubi.

Fanboylukla alakası yok odun gibi arabaların allanıp pullanıp 70 80 100 binlere hatta 107 bin 300 liraya satılması 'nın da ''pahalı olan iyi arabadır '' mantığı ile alakası yok sevgili enoman

Çok alakası var sevgili Reno'yu maaşlı elemanından daha iyi savunan denizkubi.Odun gibi dediğin araç 10 yıldır kendi sınıfının lideri,pahalı satılması ise Doğuş kazığı buna rağmen en çok satıyor.Üstelik Laguna gibi spastik bir tasarımı da yok,tam tersi oturaklı bir dizayna sahip,yani teneke Renoyu sen istediğin kadar savunsanda insanlar kaliteyi alıyorlar.

tükiyemi arabadan anlıyor :) buna ben gülerim iste ki eger arkadasım bi lagunanın içine bin bu kadar kötülemekte yanlış yaptıgını fazlasıyla anlıyacaksın... ve renault kim nederse desin son 3 yılda benimgözümde vw ve toyota kadar iyi bir markadır...

• Ben bu filmin VW serisini defalarca izledim.

Onlarca link, test, inceleme, araştırma, sıralama kondu.

Sonuç ne oldu dersen, sonuç ortada. Çizilen onlarca fanatik, araçları uğruna karşısındakine küfür etmekten çekinmeyen üyeler ve iyi arabalar olmasına karşın dalga konusu olan VW'ler.

Sahibi olduğun Laguna, Jetta fenomeninin yerini alabilmek için hızla ilerliyor. Bilmem farkında mısın?
  • Sevgili Reno fanboyu denizkubi saçmasapan derme çatma linkler vereceğine forumda sıfır olarak alınıp virajda direksiyon kilitleyen,sahiplerinin ölümden dönmesine sebebiyet veren,500km'de iken baskı-balata-volan takımı değişen,alındığı günden itibaren 1 ayda sahibini 4 kez yolda bırakan Laguna sahibi arkadaşı arayıp bulsan daha iyi edersin.Bu ezik zihniyetle hiçbiryere varamazsın,savunduğun araç bir kere tipten kaybediyor,bu yüzden fanatikliğine devsam et ama bunu kendi içinde yaşa,VW'e çamur atarak bir şey elde edemezsin,akıllı ol biraz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1) Audi A3
    2) BMW 1 Serisi
    3) Vw Golf

Otomobil = Alman

Renault bu teneke ve bastınmı elin içine göçüyor dedğin tasarımından dolayı ne kadar ödül almış haberin var mı ?Anlamıyorsun bari sus kardeşim araştır biraz

Araba gitsin kasko var yenisi gelir ama bir bir volvonun içinden zor çıkarsın (Renault'a nazaran model farketmez)
    Renault mikadan kaplama kullnarak güvenlikte dünyada bir ilke imza atmıştır mercedes audi bmw gibi firmalar da bundan dolayı her yerden ödül alan renault karşısında
    BİZLER ÇIRPINIYORUZ 1554754765476546 bin milyon oyro yatırım yapıyoruz AMA sizler yanlı davranarak KAPORTASI İÇİNE GÖÇEN HER TARAFI PLASTİK OLAN RENAULTA ÖDÜL VERİYORSUNUZ DİYE ORTALIĞI AYAĞA KALDIRMIŞLARDIR

180 km hızla giderken clionun o plastik aksamı haşat oluyor ama içindekiler kurtuluyor volvo ve mercedes'e ise bişey olmuyor nede olsa çelik kasa ya ama içindeki ahmet hasan veli mehmet haşat oluyor kural bu

veya şöyle düşün sert bir kutunun(mercedes volvo) içine 10 taneli bir üzüm salkımı koy(insanlar) koy bir tane de elyaftanyapılmış yumuşak bir kutuya (Plastik renault )10 taneli üzüm salkımı koy ve bu iki kutuyu da 5 metre yükseklikten aşağı at sert bir kutunun içindeki 10 taneli üzüm salkımı darmadağın olcak her bir tanesi bir yere dağılacak ve ezilecek ama yumuşak bir kutuya koyduğun kutunun içindeki üzümler salkımından bile daha kopmamış olacak
    1. kutu sapasağlam ama içindeki üzüm taneleri her biri bir yerde ama 2. kutu darmadağın oldu fakaat içindeki üzüm salkımı kutunun içine koyduğumuz gibi duruyor çünkü 2. kutuda çarpma etkisini ve gücünü parçalanan kutu aldı....fakaat 1. sinde kutu demirden olduğu için çarpmanın şiddeti direk olarak kutunun çindeki üzüm salkımını etkiledi
    denemesi bedeva

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Ben bu filmin VW serisini defalarca izledim.

Sonuç ne oldu dersen, sonuç ortada. Çizilen onlarca fanatik, araçları uğruna karşısındakine küfür etmekten çekinmeyen üyeler ve iyi arabalar olmasına karşın dalga konusu olan VW'ler.

Sahibi olduğun Laguna, Jetta fenomeninin yerini alabilmek için hızla ilerliyor. Bilmem farkında mısın?

Peki o zaman bu bilimsel verilere istatistiklere güvenmeyelim sanayideki Sadık Ustaya Güvenelim öyle mi

• Konu C sınıfı ne yapıp edip Laguna'ya getirdiniz helal olsun..
  • quote:

Buyrun DH harici Türkiyenin en büyük araç satış sitelerinden bir tanesinde ifade edilen görüşler....
    http://www.arabam.com/TumYorumlar.aspx?t=haber&ref=286351&sayfa=1

Birde sizlerden ricam vermiş olduğum linkleri lütfen inceleyin, izleyin önyargılarınızı bir kenara bırakıp hepsini izleyin

bakın oarada en büyük otomobil tv kanalı motors tv de yapılan bir belgeselin ve testin soonunda iki kişi iki araca da biniyorlar ve test ediyorlar ve Audi A5 Laguna Coupe Karşısında kaybediyor mağlup oluyor her iki bayan ve erkek sürücü Lagunayı seçiyor ikisi de Laguna daha güzel diyor Açın artık kafanızı kaldırın bakın bu fanatikliği bırakın kimsseye bir fayda getirmez zaten yapsanız da hepsinin satış rakamları kadar satıyor reno yani renonun bir kaybı yook yeni modelleri arttırılan malzeme ve işçilik kalitesiyle siz isteseniz de istemeseniz de 3-5 seneye kadar zaten bütün Türkiye piyasası Renault Olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 24 Ağustos 2010; 2:03:49 >

• quote:

quote:

Peki o zaman bu bilimsel verilere istatistiklere güvenmeyelim sanayideki Sadık Ustaya Güvenelim öyle mi

Bakın , niyet güzel ama yorumlama yanlış.
    Kulllandığınız üslup bu forumda işe yaramaz.
    Size taraf olabilecek ,haklı bulan üyeleri bile tarzınızdan dolayı yitiriyorsuz.

VW konusunda hep hasasiyet vardır. Bu konuda görüşleri belli olan,size destek olabilecek bazı kişileri sizin karşınızda görüyorum.
    Sebep mi?

Tamamiyle yanlış yaklaşım.

• quote:

quote:

/>

BEYİN BEDAVA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 24 Ağustos 2010; 2:39:06 >

• Laguna mı Vw mi ?

Hangisi daha antipatik sizce ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.