Şimdi Ara

C SINIFININ EN İYİ ARABASI SİZCE NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
10.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C SINIFININ KRALINI SEÇELİM HER BİRLİKTE...AMA RİCAM ŞU Kİ LÜTFEN MARKA FANATİKLİĞİ YERİNE HERŞEYİ NEDENLERİYLE SÖYLEMEMİZ...

• cetta
  • C sınıfının kralı olsaydı herkes o modeli tercih ederdi.

En güzel renk hangisidir sorusu sormuşsunuz.
  • bu sorunun cevabı kesinlikle mazda 3 ztn bu aracı ben almandan cok araştırma yapmıstım...
  • her aracın diğer araçlara göre üstünlüğü vardır arkadaşın dediği gibi eğer bir araba sınıfının kralı olsaydı o aracın dışında başka araç satılmazdı genelde etrafımızda hangi araçtan fazla görüyorsak o araçlar sınıfındaki diğer araçlara göre insanların ihtiyaçlarına daha fazla cevap veriyor demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsanea_06 -- 23 Ağustos 2010; 19:02:18 >
  • Bana göre Mercedes C serisi,ama bu araç en kralı olsa bile başka araç satılmazdı fikrine katılmıyorum.Hem sınıflar içi piyasa koşulları farklı,hem servis,parça ve yakıt konusunda fiyatlar değişkenlik gösteriyor..Alıcıların performanslı ve ekonomik olmaları gibi kriterleri araç seçme konusunda insanları farklı araçlara yöneltiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Bana göre Mercedes C serisi,ama bu araç en kralı olsa bile başka araç satılmazdı fikrine katılmıyorum.Hem sınıflar içi piyasa koşulları farklı,hem servis,parça ve yakıt konusunda fiyatlar değişkenlik gösteriyor..Alıcıların performanslı ve ekonomik olmaları gibi kriterleri araç seçme konusunda insanları farklı araçlara yöneltiyor..

mercedes c sınıfı lüks gruba girer ayrıca sizin dediğiniz performans ve ekonomik olmaları insanları farklı araç almalarına yöneltiyorsa o araç sınıfının kralı değildir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bana göre Mercedes C serisi,ama bu araç en kralı olsa bile başka araç satılmazdı fikrine katılmıyorum.Hem sınıflar içi piyasa koşulları farklı,hem servis,parça ve yakıt konusunda fiyatlar değişkenlik gösteriyor..Alıcıların performanslı ve ekonomik olmaları gibi kriterleri araç seçme konusunda insanları farklı araçlara yöneltiyor..

C serisi D segmenti premium,aracın modeli C serisi diye C sınıfı sandınız heralde.
  • megane
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

C serisi D segmenti premium,aracın modeli C serisi diye C sınıfı sandınız heralde.

Adının C olması ile ilgili değil,C sınıfı olduğu için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 23 Ağustos 2010; 19:38:13 >

• audi a3 ama fiyat olarak da en pahalı aracı doğal olarak..
    f/p oranı en iyi araç diye sorabilirdiniz
  • biraz aydınlatalım
    C sekmenti
    honda civic
    audi a3
    bmw 1 serisi
    mazda 3
    toyota corolla
    mitsibishi lancer
    subaru impreza
    vw golf
    opel astra
    chevrolet cruise
    seat leon
    ford focus
    renault megane
    citroen c4
    pejo 308
    fiat bravo
    aklıma bunlar geldi:)
  • Bunlar da benim bulduğum segmentler..

A segmenti Basic – Mini – Minicar – Şehir arabası-Economy car Peugeot 107 - Fiat Panda - Renault Twingo - Toyota Aygo - Hyundai i10 - Citroen C1 - Chevrolet Spark - Suzuki Alto - Kia Picanto

B segmenti Small – Küçük - Küçük aile arabası Ford Fiesta - Renault Clio - Renault Symbol - Opel Corsa - Fiat Grande Punto - Fiat Palio - Toyota Yaris - Mazda 2 - Chevrolet Kalos - Volkswagen Polo - Peugeot 207- Peugeot 206- Honda Jazz - Nissan Micra - Nissan Note - Hyundai Getz - Dacia Sandero - Mitsubishi Colt - Hyundai i20 - Kia Rio-Skoda Fabia

C segmenti Lower Medium – Alt orta sınıf otomobil Renault Megane - BMW 3 Serisi - Mercedes C-Serisi - Hyundai i30 - Toyota Corolla - Ford Focus - Opel Astra - Honda Civic - Audi A3 - Fiat Bravo - Volkswagen Golf - Kia Cee'd - Peugeot 308 - Mazda 3 - Hyundai Elantra - Kia Cerato - Skoda Octavia - Dacia Logan

D segmenti Upper Medium - Üst orta sınıf otomobil Opel Insignia - Volkswagen Passat - Opel Vectra - Alfa Romeo 156 - Renault Laguna - Ford Mondeo - Toyota Avensis - Honda Accord- Seat Exeo - Mazda 6 - Alfa Romeo 159 - Nissan Primera-Skoda Superb

E segmenti Executive - Üst sınıf otomobil Mercedes E Serisi - BMW 5 Serisi - Audi A6

F segmenti Luxury - Lüks sınıf otomobil Mercedes S Serisi - BMW 7 Serisi - Audi A8 - Jaguar XJ - Volkswagen Phaeton

• quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

biraz aydınlatalım
    C sekmenti
    honda civic
    audi a3
    bmw 1 serisi
    mazda 3
    toyota corolla
    mitsibishi lancer
    subaru impreza
    vw golf
    opel astra
    chevrolet cruise
    seat leon
    ford focus
    renault megane
    citroen c4
    pejo 308
    fiat bravo
    aklıma bunlar geldi:)

Bu listede kral çok. Kral çoksa savaş ta çok olur. Ama en kötüsü savaşlarımızın hiç biri kendi adımıza değil. Başkalarının adına savaşırız biz.
  • A3
  • Fiyatını ve çok yakmasını önemsemiyorsanız bence 180 hp Astra en güzeli
  • quote:

Bunlar da benim bulduğum segmentler..

A segmenti Basic – Mini – Minicar – Şehir arabası-Economy car Peugeot 107 - Fiat Panda - Renault Twingo - Toyota Aygo - Hyundai i10 - Citroen C1 - Chevrolet Spark - Suzuki Alto - Kia Picanto

B segmenti Small – Küçük - Küçük aile arabası Ford Fiesta - Renault Clio - Renault Symbol - Opel Corsa - Fiat Grande Punto - Fiat Palio - Toyota Yaris - Mazda 2 - Chevrolet Kalos - Volkswagen Polo - Peugeot 207- Peugeot 206- Honda Jazz - Nissan Micra - Nissan Note - Hyundai Getz - Dacia Sandero - Mitsubishi Colt - Hyundai i20 - Kia Rio-Skoda Fabia

C segmenti Lower Medium – Alt orta sınıf otomobil Renault Megane - BMW 3 Serisi - Mercedes C-Serisi - Hyundai i30 - Toyota Corolla - Ford Focus - Opel Astra - Honda Civic - Audi A3 - Fiat Bravo - Volkswagen Golf - Kia Cee'd - Peugeot 308 - Mazda 3 - Hyundai Elantra - Kia Cerato - Skoda Octavia - Dacia Logan

D segmenti Upper Medium - Üst orta sınıf otomobil Opel Insignia - Volkswagen Passat - Opel Vectra - Alfa Romeo 156 - Renault Laguna - Ford Mondeo - Toyota Avensis - Honda Accord- Seat Exeo - Mazda 6 - Alfa Romeo 159 - Nissan Primera-Skoda Superb

E segmenti Executive - Üst sınıf otomobil Mercedes E Serisi - BMW 5 Serisi - Audi A6

F segmenti Luxury - Lüks sınıf otomobil Mercedes S Serisi - BMW 7 Serisi - Audi A8 - Jaguar XJ - Volkswagen Phaeton

Yanlışın var aga. D sınıfında 2 segment cvar. D- ve D+ diye birşeydi sanırım.

Passat Insignia gibi araçlar boyutlardan dolayı D+ sınıfında BMW 3 Mercedes C, D- sınıfında sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama C serisi D segmenti bir araçtır.

BMW'nin C sınıfı arabası 1 serisidir. Mercedes'in C sınıfı arabası B serisi diyebiliriz ama o biraz MPV segmentine de giriyor.

• quote:

Bunlar da benim bulduğum segmentler..

paylasım için cok tşkler :) e sekmentinde honda legant toyota cammy ilace edeyim ,ancak bunlar türkiye için dünyata girersek cıkamayız:)

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

C sınıfının kralı olsaydı herkes o modeli tercih ederdi.

En güzel renk hangisidir sorusu sormuşsunuz.

+ 1461
  • bana kalırsa zirveyi bmw 3 serisi ve A3 paylaşırlar bunun dışında bence değerlendirme yapılması gereken etken hepsinin en donanımlı modellerini karşılaştırarak bulabiliriz örnek olarak cruze ls bmw 1 leon megane alt sıralardadır

ayrıyeten c serisinde m3 CSL performansta yardırır tasarımdada yardırır başlayalım

C SINIFININ EN İYİ ARABASI SİZCE NEDİR?

AUDİ A3 BMW 3 serisi Ford focus opel astra gerisini at çöpe gitsin varsa sözü olan tartışalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laax -- 23 Ağustos 2010; 19:48:02 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.